icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
9. dec 2019

@martinade ďakujem... hneď pozriem

kika123kika
9. dec 2019

@evita2176 tak to teda hej :/ toto je moj najhorsi rok v celom mojom zivote :( ake verim ze sa nam oostasti coskoro vo vsetkom 🙏🏽🍀 dakujem ❤️

ereska
10. dec 2019

@kika123kika aj keď sme zažili aj pekné chvíle aj pre mňa bol v týchto veciach hrozný no musíme veriť už je u konca a začne nový a príde nieco lepšie musíme veriť

kika123kika
10. dec 2019

@ereska uz je mi take tazke verit :/ pokazde ked ss nieci dialo vzdy sim hovorila verim ze bude okej verim ze sa to vylieci verim ze sa operacia podari verim ze voda prestane odtekat 😔 a nie nestalo sa tak :/ aj sa bojim povedat ze verim buduci rok bude ten stastny a bude vsetko ako ma :/ radsej to necham na nahodu 🙂 a dakujem a drzim ti oalceky aby si mala stastny ten rok 2020 ❤️🍀🙏🏽

naty1987
10. dec 2019

Tento moooj graf skáče si kade tade ale ovu asi nedohladne 🤔 za to včera ma bolelo bruško cítila som vajecniky som zvedavá večer na ovu test

@kika123kika je to na nervy staale čakať čo bude a hlavne kedy to bude posielam ti objatie nový rok bude pre teba lepší krajší uvidíš si silna zena ❤

kika123kika
10. dec 2019

@naty1987 dakujem moja ❤️🍀 snad sa nam postasti vsetkym 🍀✊🏼 Inak ja hovorim este dokincim tento mesiac merania a ovu testy nooo od posledneho ovu testu a podla bt este ovulka nebola 🙂

giuli
10. dec 2019

Musela som seknut s meranim ...od nedele ma capla angina v plnej sile s vys .teplotami...dnes konecne iba 38.00....snad bude lepsie...

@kika123kika uz musi byt len lepsie pre teba...svoju horkost mas uz vypitu...

@naty1987 uvodis ,ze sa dockas ovulky

naty1987
10. dec 2019

@kika123kika ovu testy máme skoro rovnake uvidíš kedy bude ovu...kedy ju mavas? u mňa počítam že na 19-20dc ale to by bolo aj fajn aspoň by som vedela že mi telo funguje

mirus11
10. dec 2019

@giuli tak moja skóre uzdravenie prajem. Naš zajtra čaka s dcérkou výber nosných mandlí, tak ja mam uz stiahnutý žalúdok od dnes. Ale verím, že nám to rýchlo urobia a budeme už čoskoro doma.

naty1987
10. dec 2019

@giuli juuuj skore uzdravenie nech si fit

giuli
10. dec 2019

Ďakujem Vam dievcence...

giuli
10. dec 2019

@mirus11 urcite vsetko dobre dopadne..drzte sa

evi38
10. dec 2019

@ivkaemko ako pokračuješ s grafom?
@olivia_0309 trisomy testy sa robia priamo u tvojho gynekológa, tam ti sestrička vezme krv, nemusíš byť nalačno, len 1 ampulka, vypíše žiadanku, zaplatíš podľa toho, aký trisomy test si vyberieš a potom čakáš na výsledky cca 5-10 pracovných dní, mne ich robili 13+3, to je na dohode teba a Dr. 🙂...ja som si dala robiť tie najrožšírenejšie, na všetky možné genetické defekty za 450 €
@martinade ďakujem pekne 🙂 držím palčeky...ja som za prvých 12 tt pribrala 5 kg, ale našťastie teraz za 3 týždne nič, inak mi býva zle a to už mi bolo lepšie, včera som niekoľkokrát vracala, tak neviem ako dlho to ešte v práci utajím...1 screening je okolo 12 tt a druhý okolo 16 tt, ja mám zajtra ten druhý, to budem 15+1, tak uvidím, podľa utz zatiaľ som vždy cca o týždeň viac...
@zuzik5891 krásny ovu test, držím silno palčeky 🙂
@devana112 ahoj, meriaš si aj BT?
@butterfly333 kedy ideš presne na krv, nejako som nepostrehla, silno držím palčeky 🙂
@kika123kika prajem, aby ťa už všetko zlé obišlo a aby si sa rýchlo vyliečila 🙂
@mirus11 držím palce dcérke 🙂

mirus11
10. dec 2019

@evi38 ďakujeme

olivia_0309
10. dec 2019

@evi38 Ďakujem ti Evi. A je tam nejaká indikácia z tvojej strany prečo si si ich dávala a prečo práve rozšírené? Opýtam sa na to na najbližšej návšteve u gyn.😉 Dúfam,že tvoje dopadli na výbornú🙏🏼

jelka21
10. dec 2019

Tak konecne normalny graf...2 mesiace bez kramov, potom anovulacny cyklus, minuly s duphastonom uz celkom v pohode a tento mesiac tiez s duphastonom, tak uvidime. Priatel je casto odcestovany, tak sa tazko planuje...Snazime sa uz viac ako rok, ale nesilime to...mozno to vyjde tento mesiac, to by bol najvzacnejsi darcek, pre MM 😀. Vas nazor na graf?

pasikavamacka
10. dec 2019

baby ja oslavujem. sice nie preto ze by sa nieco podarilo :D ale preto lebo som dostala MS ale prvy krat od laparky v auguste nemam neznesitelne krce, ze by som odpadavala. Som z toho velmi stastna, verim, ze to znaci, ze sa tam veci davaju do poriadku a zharmonizuju sa. verim, ze rok 2020 bude nas. drzte sa!

evi38
10. dec 2019

@olivia_0309 už mám 40 rokov, tak najmä kvôli veku, výsledky ešte stále nemám už je to 7 pracovný deň, tak snáď skoro budú...rozšírené kvôli tomu, že už, keď si ich robím a platím, tak nech je to komplet, lebo rozdiel v cene medzi nimi už veľký nebol 🙂...tebe držím palce 🙂
@jelka21 neskúšala si test? Na 10 DPO by už mohlo niečo ukázať 🙂

martinade
10. dec 2019

@evi38 este stale ti je zle? Dufam ze ta to cim skor prejde. Kedy to chces oficialne oznamit v praci? Ja na krv idem 11+1 (27.12.) a meranie o tyzdeň neskor teda 12+1(3.1.) Dost sa bojim, ale hadam bude dobre.

evi38
10. dec 2019

@martinade Maťka pokiaľ sa ma to priamo neopýtajú, tak nepoviem :D, ale je to veľmi vidno, nakoľko už nie som prvorodička, tak mám ozaj už veľké bruško 🙂...u nás je problém ten, že ak to poviem, dajú mi ešte viac práce, aby do poslednej chvíle ťa, čo najviac využili...držím palčeky 🙂 tiež som bola na meranie 12+1, podľa utz som bola 13+3, len mne to už zmenili aj v papieroch a píšu, že posledná ms bola 18.8. a pritom bola 27.8.

jelka21
10. dec 2019

@evi38 este nie, v januari bolo biochemko, tak nechcem zas sklamanie...pockam ci bude meskat...

martinade
10. dec 2019

@evi38 tak len nos siroke veci a hovor ze vela jes sladkosti... ze vianocny cas hihihi no ved aj mna zneuzivaju 😬 zajtra soferujem do talianska na sluzobku kedze lietadlo odmietam pouzit. Dufam ze nebudu este v januari chciet aby som tam znovu sla... mm sa nepaci ze musim na sluzobku...

kika123kika
10. dec 2019

@giuli dakujem moja 🥰🥰

@martinade
@pasikavamacka
@naty1987 No ja sim vzdy mala podla BT na 13DC ale uvidim robila som test dnes este vecer spravim uvidime 🙂 posielam foto 🙂 ale tak nemohla byt este ani podla bt nebola uvidime 🙂 a kolko dc si teraz?
A inak baby neuverite 🥰❤️🍀🙏🏽 Isla som po vysledky na tu toxo 🙂 a ona mi ich da do ruky a ja kukam a datum ze jul 19. Tak idem naspat a vravim toto su stare vysledky a ona ze ale prd 🙂 a ja ze ano tieto mam doma 🤦🏼‍♀️🙈 tak hlada a vysledky este niesu a volala tam a ze ci aspon IGM mam hotove ze to je najdolezitejsie 🙂 a v juli som mala 1:1204 v auguste 1:1463 a teraz nam 1:700 cize sa to lepsi tak cakam na vysledky bude mi volat sestricka a hajde do TT aby nasadili liecbu 🙂 som taka stastna aj z takehoto maleho zazraku 🙏🏽🍀❤️

paulli
10. dec 2019

Ahojte, idem si po radu, vôbec neviem čo to znamená. Som 6dpo, presne viem kedy bola ovulácia, lebo to cítim a aj hlien tomu nasvedčoval. 3 dni po ovulacii som mala vysoké teploty (36,81 37,01) avšak teraz posledné tri dni mám teploty okolo 36,60, čo je u mňa nezvyčajné nikdy som takéto nízke teploty nemala. A ešte k tomu každý deň od ovulácie mám taký naťahovací hlien, čo som inokedy po ovulke nikdy nemala. Chorá som neni, ani sa tak necítim.

kika123kika
10. dec 2019

@evi38 dakujem 🥰

giuli
10. dec 2019

@paulli ak neklesnu pod coverline.ppd ciaru tak to je ok...mozno si len zle spala alebo malo...je vela veci ,ktore ovplyvnuju teplotu...treba mwrat dalej...mali by stupnut...

@kika123kika to je super...drzim palce..

martinade
10. dec 2019

@kika123kika super nech si coskoro vyliecena

kika123kika
10. dec 2019

@martinade
@giuli dskujem zienky ❤️

kika123kika
10. dec 2019

@naty1987 a tot fotka 🙂

izy1661
10. dec 2019

Neviete prosim vas co znamena nepravidelné endometrium??