Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
babulky akurát mi prišli výsledky z trisomy testov, všetko dopadlo na výbornú a bude to dievčatko a ja už ho volám Marek 😂...som sa spýtala 2 x či som dobre počula 🙊😂
@naty1987 ja mavam na pravej strane brutalne bolesti a veeela vela hlienu na lavej tiez ale mierne a aj hlien 🙂 na pravej strane ked mam ovulku tak vzdy sa zlaknem ze ci som na nepocikala 🤦🏼♀️😂🙈a na lavej ani moc nie 🙂 a mam chute jak keby som mala pred ms :D vsetko by som pozrala slane sladke vsetko proste :D a to je asi tak vsetko 🙂 hrj mas aj zmenu na prsiach? Ja nie 😂 teraz po porode uz ani pred ms ma nic neboli ako zvyklo uz aj tyzden pred sa ma moj nemohol chytit 😂😂😂 Prvu ms som citila ze pride bolelo ma podbrusko ale tuto druhu vobec este aj prisla o 2dni skor :D drzim palce sby ti prisla ovula 🙂 ja som tiez zvedava na vecerny test a na zajtrajsiu teplotu 🙂
@giuli strašne veľa som čítala a googlila ktoré je ake zloženie a aj cenovo a toto bolo asi naj čo som našla a 30ks za necelých 13e a je tam vit.D3,B,kys.list.veľa tam toho bolo popisane takže super a oproti inofolicu čo je ospevovany a drahy a nič tam dokopy neni to je pekný rozdiel
Takže ja som spokojná a asi to fakt funguje 😊😊😊 uvidíme ešte potom čo bude
@taily30 ďakujem pekne...ja stále, že chlapček a sestrička, že chcete vedieť aj pohlavie a ja celá rozšafná, že jasné, však ja už ho viem, jasný chlapček a ona, že je to dievčatko...ja, že prosím? Som jej dala šancu na opravu a zopakovala dátum narodenia či nepozerá inú pacientku a ona, že no dievčatko 😀...mne to ešte hlava nebrala a opäť, že to je isté? Ona, že áno 😀...no genetiku už neoblbnem 😀
@evi38 😂😂😂 jaaj, sa tu rehocem, lebo moja cela rodina bola presvedcena, ze to bude chlapec, tiez sme mali meno vybrate....a ono ti to dievcatko. Ja som nebola moc presvedcena, ze to bude chlapec, ale nejako ma prehovorili, tak tiez som bola prekvapena, ale veeelmi milo. Ja som vzdy tuzila po dievcatku a teraz ju mam a je uzasna🥰
@evi38 moja pocity žiadne a test biely takže končím zo všetkým
@butterfly333 bola si aj na krvi?
@giuli ešte nie som 12dni po iui ale už neverím
@butterfly333 tak este pockaj...krv ti to potvrdi alebo vyvrati...teraz len cakat,co je najhorsie..uplne ta chapem...myslim na Teba,drz sa
@giuli ďakujem moja za podporu no nemá to zmysel.
@butterfly333 preco si taka skepticka??citim z teba smurotok,co mi je velmi luto...
@giuli vieš do teraz som verila že sa to podarilo no nám asi to malé nieje súdené.
@butterfly333 tak nehovor...ved to bolo len druhe iui...a vies sama ,ze sanca je 10%...ja by som skusila urcite este raz ,ak by toto nevyslo....nie si tak stara ,aby si musela zmenit pohlad ns vec....to ja uz nemozem povedat...
@giuli už nie moja už tretie IUI nebude je to zbytočné.
@butterfly333 a preco myslis,ze zbytocne??

@giuli aj ja to tak mám ja cítim viac lavu stranu tento mesiac
@giuli
@kika123kika aj máte nejaké ovu pocity???Lebo keď som bola na hormonoch tak som vsetko cítila ina doteraz nič až tento mesiac znova cítim lavu stranu picha ma podbrusko a mám také fajne prsia plnsie 😁 joooj zvedava som kedy príde ovu ale počítam že v sobotu 😁😁😁😂