Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@taily30 jak špúli pusu... 🥰 je uzasna
@kakatulik @giuli podla mna to nebolo zo soferovania, este pred odchodom na sluzobku som videla nieco slabulinko hnede, vecer pred tym ma bolelo podbrusko a po dlho sedeni sa to potom spustilo. Asi tym, ze som dlho sedela tak toho sa spustilo vela. Ak by som vyhodila, tak by to bolo asi postupne.
@naty1987 noo ten spodny je dnesny? Je dost silny mizno sa bude daco diat 🙂 ja tiez citim picha ma na lavej strane aj hlien ale ani ovu ani teolota tomu zatial nenaznacuje :D cize testy nechavam tak 🙂 inak pozri skusila som tehu test a brutalne duchuju tie one step 😂😂😂
@kika123kika vsak to normale viditelna ruzovkasta ciarka....kurnaaa
@kika123kika ano spodny je dnešný je oveľa silnejší než ostatné tak uvidím
Inak ten tvoj tehu test je pozitívny drahá toto neni duch ty si tehuuuuu to ja som mala duchov a to boli sive ciarky lebo som mala pozostatok hcg v sebe ty máš ružovú čiarku!!!!! hybaj ešte jeden spraviť
@naty1987 takato bola za cerstva 🙂 a nic tomu nenaznacuje este ani BT :D
@kika123kika ta druhaaaa tam je
@kika123kika a máš posledne ovu testy všetky rovnake tak som to mala aj ja neboli ovu úplne pozitivne rovnako silné boli a tehu vidím druhuuuu ona tam jeeee
@kika123kika a skusali ste ,bazalnu mas aku?
@kika123kika si pamatam,ze si mala ducha...mne to esteziadny test nerobil...ktovie,mozno ozaj mas este nejake zbytky hcg v tele...
@giuli no ved ze som mala ducha no toto neviem co je o dva dni skusim ak je to oravda zosilnie ak nie tak tam bude opat duch 😂
@kika123kika prave preto som ss pytala,ci sa uz aj snazite.....len BT mi pripada nizka...no jeden nikdy nevie
@giuli nie nesnazime sa orave preto sa cudujem. Mam este pozitivnu toxoplazmozu tak este nechceme radsej :/ a bt vazne moc nizka este ani obu nieje :D
@naty1987 podla mna ano :/ na kedy ti vychadza ovula?
@kika123kika na víkend asi podľa appky ale zas je to najsilnejší aky mám zatiaľ 😁😁😁 uvidím piatok sobotu 😉 ale pozitívne je že dnes môžem kľudne zaspať ked drahého čakám 😊😊 nič nezmeskame 😁
@naty1987 noo tak som zvedava na tvoje teploty ci dorazi 🙂 noo tak mas aspon jedo pozitivum :D
@kika123kika presne aspoň to je pozitívne 😁😁😁 ja testy robím aj bt aby som vedela či mi telo pôjde ako ma či mám čakať ms či čo lebo aj keby sa nezadari ved nevadí len nechcela by som chodiť na injekcie no neovplivnim to ale aspoň viem čo mám čakať 😋😉

@kika123kika tak ja takto .....ovu testy (robene denne od 7dc) rovnake teplota rovnaká ale ja cítim že sa niečo deje 🤔🤔🤔 ale čo to je už otázne takže len čakať čo bude ....😁😁😁