Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evi38 Prosím ťa, v ktorom týždni si bola na trisomy? Ja som bola včera (10+4) spolu s ostatnými odbermi a predpokladám, že budem musieť ísť ešte raz, lebo je to dosť skoro a sestričke sa podarilo odobrať krv iba do polovice skúmavky, potom už žila vypovedala službu. Ja ešte nemám 35, ale rozhodla som sa testovať, lebo v prvom tehotenstve sa doktorovi nepodarilo odmerať NT a potom mi v triple teste vyšli divné čísla kvôli nesprávnemu termínu, tak snáď teraz budem vo väčšej pohode.
@kika123kika podľa máš dobre baterky ja som ba tom podobne už tretí deň 36,2 😁😁😁 nikam som sa neposunula 😁😁
@naty1987 To fakt? A ty si zvykla teke mat? Ja vobec cize pre mna tato zmena je divna este :D ani min mesiac mi moc neukazalo ovu aj ked som mala 20mm folik ale BT sa mi nepozdavala tak sa bpjim any som nemala nepriechodne vajickovody ci co :/
@kika123kika Po ovulácii teplota vyskočí aj pri nepriechodných vajíčkovodoch.
@anniii aha to sim nevedela dakujem 🙂
@kika123kika urcite nie su nepriechodne...bola si tehu....bud v klude,ovulacia pride...moze sa den ovulacie menit....tie dni po ovulacii ,az po MS su viac menej nemenne....
@kika123kika aha môj graf modrý je BT a teplota rovnaka 😂 nestresuj dobre bude a nemáš mať prečo nepriechodne vajcovody kluuud 😉😉😘
@giuli ja cítim lavu stranu trošku ale bojím sa aby som nebola chorá ráno som vstala s tým že žalúdok na vode a bolo mi chladno tak duuufam že mi čaj pomôže a nič mi nebude
@taily30 malinká je krásna 🙂...no tak sme teda vybrali nové meno, teraz teda pre dievčatko 😀...ja si aj tak myslím, že je to chlapček 😀
@kakatulik ďakujem pekne, som sa nastavila na futbal, lego, autíčka a teraz, že sponky, gumičky...ja som na takéto nebola ani u seba 😀...ty ako pokračuješ?
@martinade júj, chúďa, hlavne, že všetko dobre dopadlo, mohla prasknúť nejaká cievka, skús to Cčko, hlavne, že je všetko ok 🙂
@petruska21 neskúšala si test? 🙂
@marionluna za mňa 23 DC 🙂
@devana112 ďakujem pekne 🙂...ja by som skúsila test 🙂
@anniii čo som čítala je od 11 tt, čiže 10+4 je 11 tt, tak by to malo byť ok, ja som bola 13+3 a 8 pracovných dní som čakala na výsledok, ale sestrička do papierov si písala svoje, lebo bábätko je väčšie a ona dala, že MS bola 18.8. a pritom bolo 27.8., že to si oni prispôsobujú podľa veľkosti plodu
@petruska21 môže, mne to tiež robí (viď predchadzajúca strana). Teplota ti môže náhle klesnúť okolo 5 a 10 dňa. Na ten 10. deň môže ísť aj o uhniezdenie, aj nemusí. Podľa štatistík apky Fertility Friend to vo svojom grafe zaznamená asi tretina tehorných žien, ale vyskytuje sa aj u netehuliek. Vyčkaj do soboty, čo sa bude diať s teplotou. Želám ti, aby vyšla podľa tvojich predstáv🙂
@marionluna ahoj, na to, aby sa dal zhodnotiť tvoj graf, ti tam chýba príliš veľa teplôt a aj to málo, čo tam máš je merané v nerovnakom čase. Vôbec tam nie je vidieť pravidlo 3 + 6 a nedá sa určiť kedy bola ovulácia a ani povedať, či na ten 23 DC išlo o IP alebo o ovu alebo proste nejakú hormonálnu nerovnováhu. Takže meraj poctivo každý deň v rovnakom čase a hneď to bude vyzerať inak😉
@naty1987 noo fakt mas pekne rovnake teploty 🙂 a ovu test kedy budes skusat? Nakolko si ho mala silnejsi ako ostatne?
@kika123kika sikovnica....este nie je zachyteny vrchol....testuj este raz okolo 13-14tej hodiny....drzim palce
@giuli po vysuseni je takyto 🙂 ti je tak 20min po testovani 🙂 ale este skusim a este aj zajtra mam teda skusit ci bledne vsak?

@naty1987 no ved jasne ono sa este naoravuje aj ten cyklus a vsetko 🙂