icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
14. dec 2019

@naty1987 ja ti vravim,ze sme sa dohodli...ja dnes 19dc ,test slabne a bazalna vyskocila ns moje poovulacne teploty....
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/:...

mirus11
14. dec 2019

@giuli tak u teba bola ovu asi 18DC?u mňa dnes takto, ako včera navečer. Aj normálne už druhý tretí deň mam vodnatý hlien ako bielok. Tak som zvedavá.

zojeva
14. dec 2019

@giuli skúsim a dám vedieť, aj keď ma boli brucho ako pred MS, dnes bola teplota 36,97 zatiaľ neklesla tak uvidíme

giuli
14. dec 2019

@mirus11 testni okolo 14.00 mal by byt este silnejsi...a ovulka zajtra alebo pozajtra...

giuli
14. dec 2019

@zojeva ja ti neviem,ci bola,cele to je cudne,hlien vcera sice bol ,ale testy ee

kika123kika
14. dec 2019

@naty1987 Noo tak asi si len nezastihla ovulku an teste nie?
@giuli Ja to mam zase naopak :D mne test bvera pozit. dnes bledne cize uz asi nemusim testovat vsak? Dnes mam brutalne bolesti ale bt nesla hore mozno zajtra?

giuli
14. dec 2019

@kika123kika ona stupne...

zojeva
14. dec 2019

Podarilo sa mi tie teploty dať do grafu, ale neviem celý je taky čudný 😂 ďalší cyklus skúsim asi robiť aj ja ovu. testy

giuli
14. dec 2019

@zojeva ty preco nespravis test...??

shellynda
14. dec 2019

@zojeva no ja si vôbec nemyslím, že je čudný ako píšeš... Ja už by som isto testovala, vyzerá fajn 😃

zojeva
14. dec 2019

@giuli mala som doma len ovulacny test tak som skúsila je silno pozitívny môže byť, že keď som tehotná je takto pozitívny? Idem kúpiť tehotenský len to mam 30 km najbližšie tak som zatiaľ skúsila ovulacny len.

anniii
14. dec 2019

@evi38 Ďakujem 🙂 Sestrička mi po odbere dala letáčik, kde sa píše, že test je síce od 11tt, ale ak sa robí pred ukončením 12tt, asi v 4 % prípadov sa nedá vyhodnotiť a odber sa musí opakovať. Možno budem príjemne prekvapená a vyhnem sa tomu 🙂 Je super, že tvoja sestrička upravila termín MS podľa sona. Myslím si, že už by sa malo upustiť od počítania termínu podľa MS - je to pozostatok z čias, keď sa gestačný vek nedal určiť sonom. Teraz sa to dá na deň presne a stále menej žien má pravidelný 28-dňový cyklus, tak nechápem, prečo sa viac lekárov neriadi v prvom rade sonom. Ako som písala, vo štvrtok som podľa sona bola 10+4, ale podľa MS až 12+5. U mňa sa na MS nedá spoľahnúť, lebo som mávala aj 60-dňové cykly. Sono mi na deň presne sedí s grafom, takže je to určite správne.

shellynda
14. dec 2019

Môj graf takto bláznivo, ale ovu test ukazuje, že sa to hádam už blíži 😃

giuli
14. dec 2019

@zojeva veruze ano.. niekedy ovulacny ukaze skor ajo tehu test a to pozitivitou...utekaj do lekarne kupit tehu....a pis ..som normalne zvedava . Drzim palce,paste,vsetko😉😉

giuli
14. dec 2019

@shellynda tiez si myslim,ze to je blizko..

kakatulik
14. dec 2019

@zojeva toto je isto tehu. Takto pozitívny ovu test pred ms nebýva. Držím palceky.🙂

zojeva
14. dec 2019

@giuli takže bežala som do lekárne a pridávam tehu. test , vyzerá že to vyšlo 🙂

kika123kika
14. dec 2019

@zojeva gratulujem ✊🏼🍀

kakatulik
14. dec 2019

@zojeva podľa toho ovu testu toto bolo jasné🙂. Gratulujem

anniii
14. dec 2019

@zojeva Krásne čiarky, blahoželám! 😊

giuli
14. dec 2019

@zojeva gratulujem Ti,,super darcek k Vianociam....nech vsetko ide ,ako ma😊😉

zojeva
14. dec 2019

@giuli ďakujem vám krásne áno darček krásny 🙂 dúfam, že bude všetko dobre lebo ma boli brucho ako pred MS :( a naposledy to nedopadlo dobre a ešte som bola tento mesiac aj chorá a dávala som si pastilky na bolesť hrdla a sprej do nosa tak dúfam, že to bude v poriadku...

kika123kika
14. dec 2019

@zojeva to ta este nejaky cas bude 🙂 ja som neustale isla na wc sa oozriet co som mala pocit ako by mi ms prisla ale nic 🙂 a budes to niekedy citit pocas celeho tehu 🙂

giuli
14. dec 2019

@zojeva urcite bude vsetko ok...bolesti su normalne...roztahuje sa to tam,prekrvuje...tak to citit...teraz hlavne daj na seba pozor ,oddychuj a mysli pozitivne...

kika123kika
14. dec 2019

@zojeva s bude vsetko v poriadku uvidis 🙂 len odpocivaj a setri sa 🙂 a hlavne tes sa ❤️ Vela stastia a bezproblemove tehotenstvo prajem 🙏🏽🍀

zojeva
14. dec 2019

Ste super 👌 baby, škoda, že som tu nebola pred rokom keď sme sa začali snažiť. Bolo by to ľahšie s vami ♥

giuli
14. dec 2019

@zojeva o to je to teraz krajsie...prisla si si medzi nas ,uz len pre pozit.tehu test....aspon si dala taky maly darcek aj ty nam, v podobe radosti....drz sa zlatko 😊🎁

butterfly333
14. dec 2019

@zojeva gratulujem a prajem všetko dobré

naty1987
14. dec 2019

@giuli
@kika123kika baby moje zlate ahaaa on zosilnel juhuuu toto je robený okolo 16tej ešte spravím večer okolo 17tej 😊😊😊