Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@naty1987 nooo super 🙂 skus radsej o 18tej citala som ze je dibre 2hodky pred tym nepit a nepisat 🙂
@sulinka333 este raz sa skus opytat... Nerozumiem o co ide...
@ikonica píšem jak debil koľko môžem byť dpo ms ma prísť v pondelok 16.12. To som inak ja moja butterfly333
@sulinka333 hej viem videla som tu druhu diskusiu.. Neda sa poslat si zabudnute heslo? Inac aj ja na tom teste cosi vidim...
@sulinka333 ovu bola mozno 30.11.... A teda si asi 14 dpo.... Ovitrelle uz by to nemalo byt... Drzim prsty ;)
@ikonica nedá lebo ten prihlasovaci mail už nejestvuje . Myslíš že tam je niečo?
@ikonica určite nieje už ovitrelle lebo som skúšala na 10 aj 12dpo a bol biely.
@sulinka333 ano nieco tam je... Co je to za test?
Mohla si skusit napisat adminovi co sa stalo a mozno by ti poslal heslo na iny mail...
@sulinka333 Ak to v centre správne načasovali, ovuláciu si asi mala 29. alebo 30. 11., takže asi 14-15 DPO. Ja na testoch nikdy nič nevidím, ale na tvojom vidím. Držím palce 🙂
@ikonica takáto značka namačací do prúdu moču
@giuli
@kika123kika babyy tak takto teraz nepil a som Ani som necikala joj som rak rada ze zosilnel 🤩
@sulinka333 pojdes aj na krvne testy?
@ikonica no uvidím do pondelka čo myslíš duchuju tieto testy?
@sulinka333 mala som tento ale pruzkovy a ukazal mi v novembri min roku ducha a bola som tehu ale islo o biochemko... Aj v krvi mi potvrdili zvysene hcg... Ja myslim ze su to v pohode testy...
@ikonica bola som pozrieť test a je tam druhá pekne vidieť.
@sulinka333 ak je druha pekne vidiet...aj po zaschnuti volnym okom ,tak moja uz len velku trpezlivost a testnut druhy den..
@giuli ďakujem uvidím ráno
@sulinka333 vidim butterfly333 drzim silno, silno prsteky
@sulinka333 Aj ja vidim... 🙂 Silno drzim palce aj paste, aby ciarka krasne silnela 🙂
@sulinka333 to ti neviem povedat, mohlo a nemuselo...
@naty1987 noo super skusis neskor tak o 9:00 tak podla mna uz by asi mal byt aj pozitivny 🙂 lebo je taky ako som mala aj ja cez den 🙂 a snazilkujete?
@kika123kika o deviatej som uz nerobila test ako som prišla domov s drahým sme si spravili papať šampanské film taky pohodovy vecer a 🙈... tak silno dúfam že nám to vijde to by bol tak krásny darček
@naty1987 noo tak toto je lepsie ako testivanie 🙂 my teraz pauzujeme 🙂 vladne u nas choroba 🥺 a mija silno drzim palce 🙂 a co teplota hore? Ja mam dnes extra nizko :/

Baby29.11 som mala IUI koľko môžem byť doma ma prísť podľa aký v pondelok len kedy prebehla ovu po IUI 27.11 som mala ovitrelle.