Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kika123kika cez týždeň do 20tej víkendy som do 19tej ale zvykla som si veľmi a sme brutálne dobrá partia bab čiže je to fajn 😊😊😊
Ako ti je???
@naty1987 tak to mas super ja nejdem naspat do orace nakolko to ide cele dole vodou cize zostavam nechty robit viac zarobim a aj usetrim 🙂 nervy, cas aj peniaze 🙂 a inak dobre trosku som hrala sims 4ku 🙈😂😂 milujem tam staviat dom 😂😂😂 a co ty?
@kika123kika ja som v banke tak som spokojná a konečne oddychujem doma malého som celý víkend nemala doma tak mi chybal
@c_est_la_vie kedy mavas ovu??možno ešte bude len neskor
@marionluna Ovulácia väčšinou nastáva 12-16 dní pred menštruáciou, takže v strede cyklu ju majú iba ženy s pravidelnými +/- 28-dňovými cyklami. Luteálna fáza 4-8 dní je extrémne krátka a áno, pravdepodobne by skomplikovala otehotnenie, ale nemyslím si, že je to tvoj prípad. Dĺžka luteálnej fázy sa u ženy nemení, takže ak si doteraz mávala ovuláciu v strede cyklu, pravdepodobne v tomto cykle nastala neskôr a menštruácia nepríde o pár dní, ale tak dva týždne po ovulácii. Ak by sa náhodou predsa potvrdilo, že máš veľmi krátku luteálnu fázu, treba to riešiť s lekárom. Ale verím, že všetko je OK 🙂
@c_est_la_vie Podľa toho, čo som prečítala, je Inofolic určený v prvom rade pre ženy s PCOS, ako som ja. Občas som mala menštruáciu iba 3-4-krát do roka a aj napriek takémuto “cyklu” mi Inofolic pomohol k dvom tehotenstvám. Ak si doteraz netrpela anovuláciou, Inofolic pravdepodobne u teba nemá význam brať. Ale napr. @martinade to má lepšie naštudované, možno ti napíše, že sa mýlim.
@naty1987 noo tak to mas super az na niektorych zakaznikovvco? :D no a uz mi dnes konecne skocila hore teplota 🙂
@naty1987 drzim silno place aby to tam bolo 🙏🏽✊🏼
@kika123kika super moja...
@giuli drzim pakce moja ✊🏼🙏🏽🍀
@kika123kika dakujemm
@anniii mne ho odporucil gynekolog na kvalitu vajicok. Ovulaciu som mavala kazdy mesiac ( aspon cca 8-9 mesiacov, co si ju sledujem).
@naty1987 praveze ju mavam pravidelne medzi 14-16 dc. Cyklus sice mavam nepravidelny, ale cas do ovu sa mi nepredlzuje. A takisto mam krajsi graf- pred ovu rozdiel max 0,1 stupna, ziadne narasty a poklesy.
Asi ho vysadim, 35 e v cudu 😏
@c_est_la_vie Tak v tom prípade sa určite riaď radami lekára. Ale povedala by som mu, čo ti to robí s cyklom.
@kika123kika no super pekne vyšla hore teplota
@giuli držím palce daj vediet ako ste dopadli dúfam že bude všetko ok nech sa dočkáte mimča
@c_est_la_vie zaujímavé že by to bolo tým???Ja som teraz brala fertipronu niečo ako inofolic ale zatiaľ dobre tak uvidim

@naty1987 noo tak to mas super 🙂 a vzdy si do 19tej?