icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kika123kika
15. dec 2019

@naty1987 noo tak to mas super 🙂 a vzdy si do 19tej?

maribell
Autor odpoveď zmazal
maribell
15. dec 2019

Dievčatá.. Je normlany takýto pokes teploty po ovulácii? Na ms je asi ešte skoro nie? Mam mať až okolo 18-19.12.. Ďakujem

beatinka
Autor odpoveď zmazal
naty1987
15. dec 2019

@kika123kika cez týždeň do 20tej víkendy som do 19tej ale zvykla som si veľmi a sme brutálne dobrá partia bab čiže je to fajn 😊😊😊
Ako ti je???

kika123kika
15. dec 2019

@naty1987 tak to mas super ja nejdem naspat do orace nakolko to ide cele dole vodou cize zostavam nechty robit viac zarobim a aj usetrim 🙂 nervy, cas aj peniaze 🙂 a inak dobre trosku som hrala sims 4ku 🙈😂😂 milujem tam staviat dom 😂😂😂 a co ty?

naty1987
15. dec 2019

@kika123kika ja som v banke tak som spokojná a konečne oddychujem doma malého som celý víkend nemala doma tak mi chybal

marionluna
15. dec 2019

Baby neocakavane som zistila ze ovulka nie je v strede cyklu ale az na 24DC,.. cykly mavam tak 28-32.. o babo sme sa snazili dva dni pred ovulkou, teraz teplota riadne stupa, malo by sa teotericky cas babo uhniezit ak mam menzes dostat o 3-4 dni?

c_est_la_vie
16. dec 2019

Baby toto bude anovulak, ze? Odkedy meriam, vzdy som mala jasnu ovulku. Prvy mesiac s inofolicom a takyto cyklus, strasne som sklamana.

naty1987
16. dec 2019

@c_est_la_vie kedy mavas ovu??možno ešte bude len neskor

naty1987
16. dec 2019

Konečne mi graf ukázal ovu a teraz už len počkať či to vyšlo....joooj babulky kiež by to bolo tam

anniii
16. dec 2019

@marionluna Ovulácia väčšinou nastáva 12-16 dní pred menštruáciou, takže v strede cyklu ju majú iba ženy s pravidelnými +/- 28-dňovými cyklami. Luteálna fáza 4-8 dní je extrémne krátka a áno, pravdepodobne by skomplikovala otehotnenie, ale nemyslím si, že je to tvoj prípad. Dĺžka luteálnej fázy sa u ženy nemení, takže ak si doteraz mávala ovuláciu v strede cyklu, pravdepodobne v tomto cykle nastala neskôr a menštruácia nepríde o pár dní, ale tak dva týždne po ovulácii. Ak by sa náhodou predsa potvrdilo, že máš veľmi krátku luteálnu fázu, treba to riešiť s lekárom. Ale verím, že všetko je OK 🙂

anniii
16. dec 2019

@c_est_la_vie Podľa toho, čo som prečítala, je Inofolic určený v prvom rade pre ženy s PCOS, ako som ja. Občas som mala menštruáciu iba 3-4-krát do roka a aj napriek takémuto “cyklu” mi Inofolic pomohol k dvom tehotenstvám. Ak si doteraz netrpela anovuláciou, Inofolic pravdepodobne u teba nemá význam brať. Ale napr. @martinade to má lepšie naštudované, možno ti napíše, že sa mýlim.

kika123kika
16. dec 2019

@naty1987 noo tak to mas super az na niektorych zakaznikovvco? :D no a uz mi dnes konecne skocila hore teplota 🙂

kika123kika
16. dec 2019

@naty1987 drzim silno place aby to tam bolo 🙏🏽✊🏼

giuli
16. dec 2019

@naty1987 drzim palce,nech to vyjde....ja sa akurat chystam do centra...o 9.00 nam drzte palce..krasne rano babulky

giuli
16. dec 2019

@kika123kika super moja...

kika123kika
16. dec 2019

@giuli drzim pakce moja ✊🏼🙏🏽🍀

giuli
16. dec 2019

@anniii nemylis..je to tak,ako si napisala

giuli
16. dec 2019

@kika123kika dakujemm

c_est_la_vie
16. dec 2019

@anniii mne ho odporucil gynekolog na kvalitu vajicok. Ovulaciu som mavala kazdy mesiac ( aspon cca 8-9 mesiacov, co si ju sledujem).
@naty1987 praveze ju mavam pravidelne medzi 14-16 dc. Cyklus sice mavam nepravidelny, ale cas do ovu sa mi nepredlzuje. A takisto mam krajsi graf- pred ovu rozdiel max 0,1 stupna, ziadne narasty a poklesy.

Asi ho vysadim, 35 e v cudu 😏

anniii
16. dec 2019

@c_est_la_vie Tak v tom prípade sa určite riaď radami lekára. Ale povedala by som mu, čo ti to robí s cyklom.

0507
16. dec 2019

Caute baby, po mesiaci som tu. Dnes 8dpo, od 5dpo ma dost bolia prsia, co u mna nebyva. Plodenie bolo vsak okolo ovu mozne len raz, tak tomu nedavam velke sance.

ikonica
16. dec 2019

@0507 vela krat som tu citala "tutu mutu bolo len raz a nasla som si //"... Drzim prsty, aby to bol aj tvoj pripad 🙂

0507
16. dec 2019

@ikonica dik, uvidime 🙂

naty1987
16. dec 2019

@kika123kika no super pekne vyšla hore teplota
@giuli držím palce daj vediet ako ste dopadli dúfam že bude všetko ok nech sa dočkáte mimča

naty1987
16. dec 2019

@c_est_la_vie zaujímavé že by to bolo tým???Ja som teraz brala fertipronu niečo ako inofolic ale zatiaľ dobre tak uvidim

anniii
16. dec 2019

@0507 To je krásny graf 🙂👍 Ak je správny čas, raz úplne stačí.
@giuli Myslím na teba, potom daj vedieť 🙂

naty1987
16. dec 2019

@0507 vyzerá to veľmi dobre a na tehu stačí len jedno tutu mutu a jedna zdravá spermijka takže kľud moze byt že ti to vyšlo 😉

0507
16. dec 2019

@anniii
@naty1987 dik, dievcence, ved uvidime za par dni 🙂. Bol by to krasny vianocny darcek...