Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@callisia bohužiaľ dr.prišiel s novými výskumami z posledného kongresu a tie boli práve o zlých vajíčkach...že to môže byť geneticky dané...ja som aj počas stimulácie brala koenzym q10...miovarian...vit.D...kyselinu listovú a aj tak nepomohlo...dokonca to bol horsi vyslwdok ako pri prvwj stimulácii...prvý protokol som mala dlhý...druhý bol krátky...soft je v mojom prípade zbytočne vyhodené peniaze ktorých nemáme nazvyš...i keď dr.by už skúsil v našom pripade aj to čo nerobievajú...No máme už len jednu šancu na poisťovňu tak zvažujeme všetko...
Moj zacinal s asthenoteratozoospermiou...No profertil mu veľmi pomohol a potom ešte kopec iných vitamínov ..
A áno...gsko je ten ospevovaný super test...
@maribell ahojky pozeram ze sme mali nejak podobne ovulku 9-10 december ja som teraz 8 DPO teplota stupa .. aspon mam sparing partnerku na cakanie.. dneska som mala strasne slabucke hnede spinenie..uvidime zajtra co povie zase teplota. Kedy si planujes spravit test? Ja asi skusim prvy v piatok ak bude teplota stale vysoka. Ja mam tiez vseliake cykly minuly mesiac som mala 32 napr.. ale viac nemavam.. tak 28-32..
@marionluna super som rada že v tom niesom sama, lebo akosi som sa cítila zatiaľ v tejto téme nepovšimnutá 😀 .. Ked ja vôbec neviem kedy by mi mala meškať menštruácia, tak tiež rozmýšľam kedy si urobím test.. Chcela som až v nedeľu tak uvidím či vydržím s nedočkavostou a či vydrží teplota
@maribell tak uvidime daj potom vediet vysledok. Ja spravim v piatok prvy pokial teplota bude stale vysoka. A spinenie si nemala? Alebo nejake pichanie atd?
@marionluna dnes ma pichalo pár krát ráno a chvíľu teraz...špinenie zatiaľ žiadne.. Uvidíme držím nám palce..
@callisia no v cenníku máš tri možnosti ...za 3100e si nevyberáš darkyňu a negarantujú ti nič...za 4500e si vyberáš darkyňu podľa kritérií a krvnej skupiny a garantujú ti minimálne 8 zrelých vajíčok...A v exklusive máš za 6950e všetko vrátane garancie minimálne 1 embryjká v Najvyššej kvalite...každé centrum to má inak...ja som všetko absolvovala v Heliose a viem že nieje ich vina že sa to nepodarilo...aj komunikácia s lekármi je už na inej úrovni...poznajú všetko čo sa mňa a priateľa týka...
@maribell ja som mala vcera a predvcerom take pichanie a dneska spinenie hnede ale malicko.. tak neviem .. ako bud sa spusti menzes ale teplota tak vobec nevyzera. Dlho sa snazite o babo uz? My uz jedno mame ma 10 mesiacov ale akosi chceme co najskor druhe tak toto je 1 mesiac co sme to skusili 😄a aj to som len nahodne zistila vdaka BT ze ovulaciu som mala az na 23-24DC 🤷🏻♀️

@zuzik5891 tak asi vazne chybna šarža....len nechapem,ako mozu take nieco vypustit na trh....lebo toto uz nie je duch,ci kanalik...