icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
18. dec 2019

@zuzik5891 tak asi vazne chybna šarža....len nechapem,ako mozu take nieco vypustit na trh....lebo toto uz nie je duch,ci kanalik...

zuzik5891
18. dec 2019

@giuli už pomaličky nemôžeš veriť žiadnemu testu len krvnému...To je istota

giuli
18. dec 2019

@zuzik5891 ja tam velky rozdiel nevidim...pozitivne si mala len tieto gs?

zuzik5891
18. dec 2019

@giuli áno..
Robila som ešte rapid clear...woman seecret...baby top test a lady max a všetky boli negatívne...aj z toho istého moču čo gs

giuli
18. dec 2019

@zuzik5891 veru,mas pravdu...

giuli
18. dec 2019

@zuzik5891 tak to je vazne sila...a potom ma clovek len pochybnosti....

zuzik5891
18. dec 2019

@giuli ja som už tak otupená neúspechmi že ja som sa ani nestihla potešiť...ale čo iné baby ktoré ešte len začínajú so snažením...

giuli
18. dec 2019

@zuzik5891 chapem ta...clovek uz niekwdy ani nrma chut pokracovat a hodit vsetko za hlavu by bolo riešením...potom si povies,co ak ...a raz si budem vycitat,ze som pre to nespravila vsetko?

zuzik5891
18. dec 2019

@giuli presne si to vystihla...nám už navrhli darcovské vajíčka ale aj tak stále každý mesiac v kútiku duše verím že čo ak predsa...

giuli
18. dec 2019

@zuzik5891 problem je v tvojich vajickach ?,ci?

zuzik5891
18. dec 2019

@giuli no máme toho viac...môj má teratozoospermiu plus fragmentáciu DNA až 56%...A moje vajíčka zle reagujú na stimulácie...síce mám amh 2,3 a vajecniky sú plné vajíčok sú po stimulkách degenerované a majú mäkké obaly...

callisia
Autor odpoveď zmazal
giuli
18. dec 2019

@zuzik5891 mojmu zistili teraz v centre astenoteratozoospermiu...ma sice aj Ackove,ale iba 2% ....ja vraj som ok...amh 2,2 ,mam uz 43r....v juli som prirodzene otehotnela,no v 8tt som mala MA...chceme IUI ...tak uvidime co z toho....s cim si stimulovala.....?

zuzik5891
18. dec 2019

@callisia bohužiaľ dr.prišiel s novými výskumami z posledného kongresu a tie boli práve o zlých vajíčkach...že to môže byť geneticky dané...ja som aj počas stimulácie brala koenzym q10...miovarian...vit.D...kyselinu listovú a aj tak nepomohlo...dokonca to bol horsi vyslwdok ako pri prvwj stimulácii...prvý protokol som mala dlhý...druhý bol krátky...soft je v mojom prípade zbytočne vyhodené peniaze ktorých nemáme nazvyš...i keď dr.by už skúsil v našom pripade aj to čo nerobievajú...No máme už len jednu šancu na poisťovňu tak zvažujeme všetko...
Moj zacinal s asthenoteratozoospermiou...No profertil mu veľmi pomohol a potom ešte kopec iných vitamínov ..
A áno...gsko je ten ospevovaný super test...

zuzik5891
18. dec 2019

@giuli stimulovala dom pri dlhom protokole s devapeptylom a gonalom...vypočula som si až 2700iu
Druhá stimulke bola diphereline a meriofert
Zaujímavé je že hormonálne a aj podľa usg som na stimulácie reagovala úplne skvelé...len výsledok bol po opu veľkým sklamaním...

giuli
18. dec 2019

@zuzik5891 a ake mate odporucanie?co navrhuju,ako najlepsiu moznosr?

zuzik5891
18. dec 2019

@giuli no keďže môj darované spermie úplne odmieta tak navrhujú darované vajíčka...ale tie sumy sú strašné a síce ti zaručia vajíčka ale nezaručia ti embryjká...

giuli
18. dec 2019

@zuzik5891 a myslis si ,ze aj pri dalsej stimulacii sa objavi rovnaky problem...nikde to nemas potvrdene,ze je to geneticke..su len dohady...

naty1987
18. dec 2019

@zuzik5891 normálne som v šoku že akú máš na ňom čiarku toto je neskutočne a ostatné biele och....Ja mám akurát 6ks mama testu no asi si kúpim aj iné nech ma neporazí
No po pravde tieto mi nikdy nerobili falošné ciarky normálne nechápem 😱😱😱😱😟😟😟

marionluna
18. dec 2019

@maribell ahojky pozeram ze sme mali nejak podobne ovulku 9-10 december ja som teraz 8 DPO teplota stupa .. aspon mam sparing partnerku na cakanie.. dneska som mala strasne slabucke hnede spinenie..uvidime zajtra co povie zase teplota. Kedy si planujes spravit test? Ja asi skusim prvy v piatok ak bude teplota stale vysoka. Ja mam tiez vseliake cykly minuly mesiac som mala 32 napr.. ale viac nemavam.. tak 28-32..

maribell
18. dec 2019

@marionluna super som rada že v tom niesom sama, lebo akosi som sa cítila zatiaľ v tejto téme nepovšimnutá 😀 .. Ked ja vôbec neviem kedy by mi mala meškať menštruácia, tak tiež rozmýšľam kedy si urobím test.. Chcela som až v nedeľu tak uvidím či vydržím s nedočkavostou a či vydrží teplota

zuzik5891
18. dec 2019

@giuli stalo sa to dva krát...treba mi to riskovať za tie peniaze?

giuli
18. dec 2019

@zuzik5891 tak mas pravdu,ze to je kopec penazi a istota nikde...a ako teraz chcete pokracovat,mate daco v plane...

zuzik5891
18. dec 2019

@naty1987 mne to už spravili opakovane...a to nemám cysty ani nič podobné

zuzik5891
18. dec 2019

@giuli no ak ušetríme 5000e tak skúsime môžno darované vajíčka...síce bez garancie embryí ale je tam.garancia minimálne 8 zrelých vajíčok čo by som ja veru nevyprodukovala ani za 4 stimulácie...

marionluna
18. dec 2019

@maribell tak uvidime daj potom vediet vysledok. Ja spravim v piatok prvy pokial teplota bude stale vysoka. A spinenie si nemala? Alebo nejake pichanie atd?

maribell
18. dec 2019

@marionluna dnes ma pichalo pár krát ráno a chvíľu teraz...špinenie zatiaľ žiadne.. Uvidíme držím nám palce..

callisia
18. dec 2019

@zuzik5891 Preco ti negarantuju embrya? Taky Reprofit garantuje 2, pokial bude len 1, zaplatis 67% z celkovej sumy.

zuzik5891
18. dec 2019

@callisia no v cenníku máš tri možnosti ...za 3100e si nevyberáš darkyňu a negarantujú ti nič...za 4500e si vyberáš darkyňu podľa kritérií a krvnej skupiny a garantujú ti minimálne 8 zrelých vajíčok...A v exklusive máš za 6950e všetko vrátane garancie minimálne 1 embryjká v Najvyššej kvalite...každé centrum to má inak...ja som všetko absolvovala v Heliose a viem že nieje ich vina že sa to nepodarilo...aj komunikácia s lekármi je už na inej úrovni...poznajú všetko čo sa mňa a priateľa týka...

marionluna
18. dec 2019

@maribell ja som mala vcera a predvcerom take pichanie a dneska spinenie hnede ale malicko.. tak neviem .. ako bud sa spusti menzes ale teplota tak vobec nevyzera. Dlho sa snazite o babo uz? My uz jedno mame ma 10 mesiacov ale akosi chceme co najskor druhe tak toto je 1 mesiac co sme to skusili 😄a aj to som len nahodne zistila vdaka BT ze ovulaciu som mala az na 23-24DC 🤷🏻‍♀️