Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mirus11
@shellynda a my čo sme svätá trojica 😂😂😂 všetky máme skoro rovnake grafy 😂
Ale vaše boli skoro na vlas rovnake priam dokonale až sa tam ten pokles nehodí....Len hlavu hore baby a v januári ideme aspoň spolu do toho nie sme v tom same..
Ja som dnes klesla a už začínam bruško cíti a spinit takže jupiiii 🤩 teším sa jak mala že nemusím na injekcie že vajecniky fungujuuu juhuuu 🥰 a zas celkom som rada ze je to takto ved som aj chorá....
@giuli vyborne, to mozeme cakat na tedtovanie spolu. Ja by som chcela pockat na 3. Kralov, a ty?
@naty1987 tak dúfam že ti pomôže. Ja už tento cyklus neberiem vôbec nič vyše pol roka nemeriam bt ani ovu nerobím teraz som vysadila úplne všetko a dávame pauzu nech sa telo prečisti.
@c_est_la_vie tak nejak by mi mal prist MS...dne inac som 32dc a vtedy mi chodi...no cele sa to posunulo...takze ,ak bude vsetko ok testujemeee
Ahojte zienky. Mam otazku. Poznate v Ba centrum Ferticent? Dr ma dnes tam odporucil...mate nejake skusenosti?
@giuli no ja som zasa 30 dc, ale ovulaciu aom mala 28 dc ( zacala som brat inofolic a absolutne mi nesadol).
Takze uplne viem ako to mas, ja tiez neviem ci cakat ms alebo si mam vobec robit nadeje 😏
@c_est_la_vie
@giuli baby drziiim palce
@c_est_la_vie inofolic som pila asi 2 týždne ale prišlo mi že v tom prášku nič neni 🤔 a za tu cenu sa neoplati
@naty1987 ja som to brala na odporucenie gynekologa. Nechcem to uplne zatracat lebo vela bab si pochvaluje.
Kazdopadne som si objednala radsej mimistar od gs. Doteraz som nemala problem s ovulaciou, cize drasticky inositol nemusim brat. A v mimistar je menej inozitolu ( co by malo stacit na kvalitu vajicok, k. listova a dalsie vitaminy.
A cenovo 12 eur oproti 35 mesacne, nie je o com 🙂. Tak dufam ze mi to viac sadne 🙂

@naty1987 ahoj moja, včera som sem ani nestihla nakúknuť riadne 😃. Ja som dnes tiež akosi dosť klesla a aj test biely ako sneh čo nie a nie napadať 😅,tak budúci mesiac ideme do toho zase spolu 👍😘...