icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
10. jan 2020

@beatinka super pozitivna sprava...drzim Vam palce

kakatulik
10. jan 2020

@beatinka paráda,čo si mám naordinovala?

ikonica
10. jan 2020

@beatinka ✊✊✊

beatinka
10. jan 2020

@kakatulik október november bral Fertilup + každý druhý deň vit E. A od 6. decembra 3x denne 2 tbl tribulus a každý deň vit E 400. A to nám pani doktorka povedala, že pravdepodobne mu ožarovanie pred 12 rokmi zabilo tie bunky, čo tvoria spermie, že vtedy ani TESA by nepomohla. To sa nedá ani opísať, v akej eufórii momentálne som! 🥰

beatinka
10. jan 2020

@giuli
@ikonica ďakujem 😘😘😘

sonka_miro
Autor odpoveď zmazal
evita2176
10. jan 2020

@giuli dakujem za odpoved ☺️ myslela som ze som podchladena 😂😂

kakatulik
10. jan 2020

@sonka_miro a prečo si nenechal kyselinu listovú ? Zinok a Vitex tiež môžeš.

sonka_miro
10. jan 2020

@kakatulik dostala som kyselinu listovu na predpis, a ostatne mi povedal ze nemam nrat, nechal mi D, femibion a picham inekcie.

kakatulik
10. jan 2020

@sonka_miro aha,ok. Ja len že som tu čítala,že Vitex by sa mal vysadzovat postupne. Aj nejaký progesterón ti dal?

sonka_miro
10. jan 2020

@kakatulik zatial nie. Vitex som len zacala brat, brala som cca mesiac.

mirus11
10. jan 2020

@lenkajh4 no ako pokračuješ? Ako teplota?

lenkajh4
10. jan 2020

@mirus11 ráno trošku išla teplota hore,no počas dňa mám pocit že zajtra bude 1DC,no uvidíme

anitka22
11. jan 2020

@lenkajh4 ahoj, nie velmi sa v tom vyznam este, ale ten vykyv teploty hore nemohlo byt uhniezdenie? Drzim palce aby si s takymi teplotami pokracovala veeelmi dllllho 🙂

anitka22
11. jan 2020

Dobre rano baby, bola som zvedava co spravi moja teplota ako dalsi krok, no a zvysila sa, to ma potesilo, ale tym mi graf posunul aj ovulaciu o dva dni neskor. Co kurnik to znamena? Ved v tedy sme sa uz ani nesnazili 🤣 lebo vsetky priznaky, vajickovy hlien, ovulacny test a vtedajsi graf ukazovali na 10 DC a teraz mi to prepocitalo na 13 DC 🙄. ALE druhy graf co mam cez menstruacny kalendar mi stale ukazuje na 11 DC. Kedy bola podla vas? Prepasla som ju?

marionluna
11. jan 2020

Baby mne ten FF preco stale neoznacil ovulku??? Ved aj test je tam pozitivny , hlien vsetko..

martinade
11. jan 2020

@anitka22 ff ti posunulo ovulku, lebo si dala pozitivny ovu test 11dc. A od pozitivneho ovu testu od 12-48 hod nastava ovulka.

martinade
11. jan 2020

@marionluna podla mna zajtra, pozajtra ff oznaci ovulku. Pravidlo 3 po 6. A kedze si ovu test oznacila na18dc, tak zatial teploty hore mas 2 po 6 od označenia pozitivneho ovu testu

weweronka
11. jan 2020

Ahojte dievcata podla coho sa riadite skor? Ovulacny test alebo tabulka? Podla ff mam ovulaciu 6.1 ale pozitivny test mi vysiel az 7.1. 🙏😁 Teplotu meriam iba prvy cyklus testy robim uz 4 mesiac a nejako sa este nezadarilo.

giuli
11. jan 2020

@weweronka tazko povedat...vsetky teploty pred 7.1 boli nizsie..preto oznacilo 6.1...aj to prerusovane.....ak by si oznacila do grafu poz.ovul .test...asi by ti prehodilo ovul. na 8.1

lenkajh4
11. jan 2020

Ahojte baby,mne teplota opäť klesla,telo dáva signály že sa to každú chvíľu spustí :( takže budem začínať odznovu

weweronka
11. jan 2020

@giuli po zaznaceni do tabulky vysla 8.1. Tak ja uz neviem 😜

giuli
11. jan 2020

@weweronka mne sa tiez zda pravdepodobnejsia ovul.8.1...hlien si neppzorovala?

giuli
11. jan 2020

@weweronka teraz to uz zistis podla dlzky lut.fazy...aku ju mas dlhu ?

weweronka
11. jan 2020

@giuli hlien mam snad kazdy mesiac inak raz vyraznejsi potom menej ale je to vzdy v case plodnych dni. Ms mam pravidelnu 31 dnovu.

julianka007
Autor odpoveď zmazal
ereska
11. jan 2020

@anitka22 v jednom grafe ti dalo 13 DC lebo si zadala kedy bol pozitívny ovu test podľa testu môže byť 13 DC a deň predtým ste sa snažili spermijky určite počkali na Vajko 😉

ereska
11. jan 2020

@julianka007 neviem ako dopadne tento cyklus prvýkrát skúšame po kyrete ale budem veľmi rada ak nepotrebuješ 😘😇

julianka007
11. jan 2020

@ereska ok... IP

naty1987
11. jan 2020

Ahoj babulky ako sa mate???Ja mám víkend voľno tak sa teším a ráno som zabudla odmerat bt až okolo 10tej som odmerala a ze 36,7 🙈 som 13dc bežne meram o 5:30 a včera bola len 36,2 aaach trošku skok a narušený celý graf 🤦‍♀️😁