Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kakatulik október november bral Fertilup + každý druhý deň vit E. A od 6. decembra 3x denne 2 tbl tribulus a každý deň vit E 400. A to nám pani doktorka povedala, že pravdepodobne mu ožarovanie pred 12 rokmi zabilo tie bunky, čo tvoria spermie, že vtedy ani TESA by nepomohla. To sa nedá ani opísať, v akej eufórii momentálne som! 🥰
@kakatulik dostala som kyselinu listovu na predpis, a ostatne mi povedal ze nemam nrat, nechal mi D, femibion a picham inekcie.
@sonka_miro aha,ok. Ja len že som tu čítala,že Vitex by sa mal vysadzovat postupne. Aj nejaký progesterón ti dal?
Dobre rano baby, bola som zvedava co spravi moja teplota ako dalsi krok, no a zvysila sa, to ma potesilo, ale tym mi graf posunul aj ovulaciu o dva dni neskor. Co kurnik to znamena? Ved v tedy sme sa uz ani nesnazili 🤣 lebo vsetky priznaky, vajickovy hlien, ovulacny test a vtedajsi graf ukazovali na 10 DC a teraz mi to prepocitalo na 13 DC 🙄. ALE druhy graf co mam cez menstruacny kalendar mi stale ukazuje na 11 DC. Kedy bola podla vas? Prepasla som ju?
@marionluna podla mna zajtra, pozajtra ff oznaci ovulku. Pravidlo 3 po 6. A kedze si ovu test oznacila na18dc, tak zatial teploty hore mas 2 po 6 od označenia pozitivneho ovu testu
@julianka007 neviem ako dopadne tento cyklus prvýkrát skúšame po kyrete ale budem veľmi rada ak nepotrebuješ 😘😇
Ahoj babulky ako sa mate???Ja mám víkend voľno tak sa teším a ráno som zabudla odmerat bt až okolo 10tej som odmerala a ze 36,7 🙈 som 13dc bežne meram o 5:30 a včera bola len 36,2 aaach trošku skok a narušený celý graf 🤦♀️😁

@beatinka super pozitivna sprava...drzim Vam palce