Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@paskolinka no zmenila som to zatial len na spinenie, tak to vyzera takto. Aj ked, vcera rano bola aj krv trochu. Ale odvtedy uz len spinenie. Nie cervena krv..sama som zvedava co z toho bude..
@paskolinka
@senta_sofia
@rybkaa
tak baby ovu test je zas o nieco malo silnejsi ako posledne dni, tak snad ovu este len bude ale skusim sem zajtra grafy supnut 🙂
@paskolinka ved sama neviem ci to mam vyznacit takto ako spinenie alebo uz ako 1DC. Co myslis? Uvidim co povie teplota zajtra rano 🙂
baby graf prikladaaam, takyto nijaky ho mam 😒
http://www.fertilityfriend.com/home/5302e9
ahojte dievčence, ako sa mate? JA som bola v piatok na glukozovy test, takže už som si pochutlia aj na cukrovej vode. No a videla som aj moje babatko, len tak narychlo... aj som už chcela odmietnuť to sono, ale mi to nedalo, akosi som sa bala,prečo su pohyby slabšie ako pri prvych dvoch, či je všetko v poriadku, tak vaj je zadočkom viac dopredu a nožkami smerom do mna, tak som sa tak ukludnila. A vy ako pokačujete? Ozaj neviete čo je so sjuzan, lebo dnes som vas dočitavala a poslednu spravu ma, že ide do nemocnice :-/
@adrianaaa32 no pecka 😀 ale šak ti už na dnes ukazuje testovanie 🙂 podľa grafu si MS mala dostať už včera 🙂
@rybkaa no podla grafu aj hej. ved ono vcera rano uz bola krv, takze som to brala ako normal MS. Ale odvtedy nic, len to spinenie. Tak cakam kedy to normalne vypukne. Lebo myslim ze ono to vypukne ☹
@vejula ahoj,no to sa teším že si ok a malô si pekne kope, hoci nie smerom do bruška, ale do žalúdka 🙂 hlavne že je všetko ok 🙂 sa ti otočilo riťou, aby nebolo vidno, čo to je, keďže sa chcete nechať prekvapiť 😀
čo je sjuzan zatiaľ nevieme, furt sem kukám, či niečo nenapísala, tiež sa obávam, čo sa deje.....predpokladám, že je v nemocke, no hádam je všetko v poriadku, čakám na správy od nej už od kedy odišla na pohotovosť..... 😔
@adrianaaa32 ja som pri poslednom tehotenstve tiez chodila 3 dni s vlozkou, lebo som den pred ocakavanou menstruaciou mala na toaletaku krv a potom sobota nic, nedela nic a pondelok pozitivny test 😉
@adrianaaa32 keď som ja otehu, mala som pocity, že ms dojde a nedošla 🙂 takže pocit na ms ešte nič neznamená, ešte sa to môže vyvŕbiť 🙂 tá krv a špinenie mohli znamenať len zavŕtanie sa krpca do výstelky maternice, držím palce, nech je to tam, teplota sa ti krásne drží a ak zajtra nepôjde nejako rapídne dole, určite by som testla, vidím v tom veľké šance 🙂
@rybkaa @senta_sofia juuuuj baby, davate mi chrobaka do hlavy 😀 😀 😀 . Ak zajtra nebude normal krv, tak kupujem test 😀
@rybkaa ja dufam, ze kym sa sjuzan neozyva, ze je stale 2v1, akurat ju drzia v nemocnici... skoda, ze na koniku sa neda prezvonit ☹ chcelo by to, aby sme aspon takto ako kamosi mali na seba telefony, mala by som o par ohryzenych nechtov menej 😀
@senta_sofia ti poviem, som riadne nervózna, čo s ňou je....tiež ma napadlo, že by ma aspoň prezvonenie trocha upokojilo, že je všetko ok....minule mi tak prišlo na um, že ak by som náhodou umrela, ani by ste sa o tom nedozvedeli, mm by nenapadlo sem napísať....mám debilné myšlienky, že? 🙂
a keď chcete, ja rada na seba telefón, mail alebo kontakt na FB poskytnem.... keby ste chceli precinknúť 😀
@senta_sofia drahá, aký to máš recept na ten mykózový výplach? koľko tej sódy a koľko vody? kúpila som tú vec na výplachy rosalgin, ale bez tej náplne to je a idem si na škatuľu poznačiť koľko sódy miešať, keď nebude po ruke iná náplň 😀 inak, tá vec mi veľmi pripomína tú žabu na fúkanie nafukovačiek, neviem či tomu nenájdem aj iné využitie ak výplachy nebudú pomáhať 😀
@adrianaaa32 spinenie, jasné. Ked je to len take kde nic tu nic, tak by som to ako ms nedavala 😉
@darinka.b ak testy silnejú tak snáď ovu pride, potom sa ti možno natiahne cyklus (podľa toho akú máš lutealku), ak bude taká neskorá ovu ...
@rybkaa Myslis irigator?😀 100 ml vody a 1 cajova lyžička sody, snad bude fungovat aj u teba...
Dobre ranko tak u mna takto http://www.fertilityfriend.com/home/4e62c0 a neviete ako sjuzan77 len dufam ze vsetko v poriadku
@rybkaa @paskolinka @adamnela tak baby, ziadny zazrak sa nekona...Tomuto sa hovori pad az na dno resp.pod ciaru ☹ ☹ ☹
@paskolinka
@rybkaa
@senta_sofia
@adamnela tak baby zacala som akurat spinit mozem to brat uz ako ms
@rybkaa Presne aj ja si lepsie rozumiem s chalanmi. A ked som po VS nastupila do prace, dostala som sa do kolektivu samych bab-jedna strana chodby sa nebaila s druho stranou...Kazdu chvilu som musela ist do kanclu veducej, ci som nahodou cosi nezacula z druhej strany chodby.....ako 3 roky kazenia radosti z prace 😀 Posledny rok som sa bala stretnut niekoho nachodbe 😀 A s touto mojou kamaratkou uz je koniec. Sme sa bavili,ake mena by sme dali detom dalsim...jej sa moje nepacili, lebo sak uplne obycajne slovenske a dievcenske sa jej nepacilo vobec, lebo podla nej to bolo najskaredsie meno SLovenske.A teraz vyberala meno pre svoje babo a ak to bude dievca, hadajte ake meno bude mat? 🙄 a odrazu je krasne a najkrajsie a ked som sa jej spytala, ze teda ak ja budem ma dievcatko? Tak som dostala odpoved: nie si ani tehotna a dovtedy si vymyslis dalsie 🙄 TAkze moj drahy sa nahneval a zakazal mi si s nou pisat 😀 A ona za 3 dni nemala snahu mi nic ani napisat........ Ja mam tiez jednu skvelu kamaratku- stretavame sa 1x mesacne na veceri, posedime, pokecame, 1x za tyzden si zavolame 🙂 Len som tajne dufala, ze som nasla kamaratku, s ktorou mozeme spolu chodit na dovolenky, vylety s detmi,... no ona ma ocividne uz nepotrebuje.
Inak ja dnes takto 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef ovu testy nerobim, v piatok ma caka navsteva doktora 🙂
dobré ránko, baby, akosi nestíham ani vás prečítať. Zajtra to dohoním 😀 . Sjuzan je dúfam v poriadku.
Dobré ranko koceny..
No tak ja uz sedím v čakárni u dr. a som zvedavá na čom sa vlastne dohodneme..No bože, mne sa tak do tej laparky nechce, ze to až neni možné..Ja stále nie som 100% presvedčena o tom..No pokecam troska s dr. a dúfam, že sa uz potom konecne rozhodnem..
No som strašne zvedavá na našu @sjuzan77 ..Dúfam, že je všetko v poriadku..

@adrianaaa32 aha tak teoreticky zatiaľ nemeska, uvidíme ako to pôjde ďalej. A teplota dnes aká? Daj graf 🙂 inak ak si nebola zvyknutá na spinenie pred ms tak to môže byť dobre znamenie 😅