icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

devana112
11. jan 2020

@giuli ja teraz skúšam vitex, a celkom teda pomohol, pravidelnosť sa mi zlepšila zo 42% na 80% podľa FF

shellynda
12. jan 2020

@giuli
@mirus11
@naty1987 Dobré ránko 🙂, tak ja už mám po ovulke😃. 11DC som mala najsilnejší ovu test, potom už len totál slabé a aj príznaky mám 2 dni typický poovulačné, hlava, prsia. Síce pred 2 dňami mi BT dala zabrať, keďže som vtavala na záchod o 45 min. skôr ako merám a bola 36.8 a v čase kedy merám len 36.5🤷‍♀️...tak som skúsila zaznačiť obe, ale neviem ktorá je správna... No a teraz babo raď🤔😅

snowflake07
12. jan 2020

@shellynda
To,ze si isla na zachod nijako neovplyvni teplotu.Kazda z nas chodi na zachod,takze upne zbytocne je merat a zapisovat vtedy,ked potom vstanes v normalnom case.

giuli
12. jan 2020

@shellynda presne ako hovori
@snowflake07 ...zapíš teplotu ,ktoru namerias ked vstanes...wc to nijak neovplyvni...ja chodim aj 3krat

mirus11
12. jan 2020

@shellynda, @giuli,@naty1987 tak nakoniec som mala najsilnejší včera navečer o 18.30h ovu test, tak dnes asi prebehne ovulácia, lebo dnes už ovu testy len slabnu.tak bud dnes alebo zajtra bude ovulka,uvidíme podla BT.

naty1987
12. jan 2020

@shellynda ale ovu bola to je hlavne držím palce aby to vyšlo ✊🍀
@mirus11 supeer tak tulit sa s drahým nech ju nezmeskate

marionluna
12. jan 2020

Dievcata vidite aj tak mi vyznacil FF ovulku na 18DC.. aj ked by mala byt az den po pozotivnom ovul teste..no neviem comu verit teda

giuli
12. jan 2020

@marionluna preto,lebo ti vyskocila teplota....ja to mam tiez tak...u mna skoci hned na druhy den po poz.teste...asi po pozitivite pride ovulka skor..nie po 24,48hod...ale podla mna do 12hod.

marionluna
12. jan 2020

@giuli teraz len cakat ze z toho 1kratu mohlo daco byt 🤷🏻‍♀️

giuli
12. jan 2020

@marionluna drzim palce ....niekedy staci lrn raz a je to tam...v lete sme tak dali...len raz a bolo

devana112
12. jan 2020

@marionluna úplne v pohode vyzerá ten graf, držím palce, aby to vyšlo 🤗

marionluna
12. jan 2020

Inak baby ohladom toho co tu pisete s tymi casmi a meraniami.. tak ja som za noc hore minimalne 3-4x kvoli malemu (11m) raz mlieko raz idem na wc potom ho posuvam v postielke ked je zle, zakryvam atd.. a teplotu si aj tak meriam vzdy ked definitivne vstaneme cca 7.15.. hoci niekedy o 5 daco mu idem spravit mlieko.. proste po spanku hned strcim teplomer do ust a grafy mi normalne ukazuju ovulku aj fazu nizkych teplot a fazu vysokych teplot..

shellynda
12. jan 2020

@naty1987 no veď áno, hlavné je, že bola 😃, už len nech sa to podarí 🙏
@mirus11tak šup na to😉a držím palce aby to vyšlo 🍀

naty1987
12. jan 2020

Baby a kde meriate bt???v ústach či dole?? A kde to je naj merať 🤔
@marionluna graf máš pekný držím palce aby to vyšlo ✊🍀

giuli
12. jan 2020

@naty1987 ja dole....urcite je najpresnejsie meranie to vaginalne.....haha,najlepsie je, ked zaspim s teplomerom 🤣🤣a potom hladam ,kde je

shellynda
12. jan 2020

@naty1987 ja meriam dole, myslím si, že je to najpresnejšie 😊

mirus11
12. jan 2020

@naty1987 aj ja meriam len dolu, inde som ani neskúšala.

naty1987
12. jan 2020

@giuli 😂😂😂😂😂 umrem s teba 😂😂😂 ja vždy hľadám teplomer kde pod vankúšom je 🙈
@shellynda
@mirus11 tiež meriam dole tak sme na tom rovnako 😁

shellynda
12. jan 2020

@naty1987 ja tak isto, pod vankúšom ho mám😅a môj drahý sa hneď pýta, teplomerík si hľadáš, teplomerík 😂😂😂? Bez toho ani nevstanem z postele 😅

devana112
12. jan 2020

@naty1987 ja som rok merala v ústach, ale "tam dole" mi to príde presnejšie😉

mirus11
13. jan 2020

Žienky ja idem s tou BT nejako divne, nemala ísť už pomaly hore? Alebo ešte ovu nebola?

giuli
13. jan 2020

@mirus11 este moze ist hore,robila si ovul.testy?

shellynda
13. jan 2020

@mirus11 môže zajtra vyskočiť hore🙂

mirus11
13. jan 2020

@giuli ovulacny bol pozitívny v sobotu okolo 19.30,potom už len začať slabnut, aj včera už bol slabší. Ale uvažujem, že kúpim iný teplomer, lebo nejde mi to do hlavy aby bola skoro každý cyklus skoro každý deň rovnaká BT. Bude lepšie kúpiť ten originál Bazalny teplomer, žienky aký máte vy? Ja mam teraz normálny digitálny na jedno desatinné číslo.

giuli
13. jan 2020

@mirus11 tiez pouzivam taky obyc.digitalny...ak v sobotu si mala pozit.vecer,kludne moze stupnut hladina hor.az teraz a zajtra by mala ist bazalna hore o nieco...

shellynda
13. jan 2020

Tak ja už som konečne začala stúpať po ovulke 🙏

mirus11
13. jan 2020

@shellynda no u teba to je aspom vidieť, ale tento môj graf je akýsi lenivý 😁😀😂

giuli
13. jan 2020

@shellynda pekny zaciatok grafu...tfuj,tfuj,tfuj...nech aj uspesny...

giuli
13. jan 2020

@mirus11 on naskoci...😉

weweronka
13. jan 2020

@naty1987 ja meriam dole