icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

shellynda
14. jan 2020

@1bubko2 no ja by som už testovala 😉 nevydržala by som, graf vyzerá super😊

giuli
14. jan 2020

@weweronka ah ok....tak ,uz len cakat a merat😉

nina004
14. jan 2020

Dievčatá pridávam sa k vám, tiež čakám ako to dopadne tento mesiac 🙂

zuzik5891
14. jan 2020

@shellynda no ja som dnes zasa poklesla tak už to vyzerá ako môj klasický nevydarený cyklus...štve ma akurát že keď príde ms tak sa na další cyklus ani nemôžem snažiť keďže priateľ odchádza na 3 týždne na cvičenie a nebude doma 😞

1bubko2
14. jan 2020

@giuli
@mirus11 netestovala, nastastie doma test nemam :D a kedze mam rozhádzané cykly momentálne, tak este tomu davam cas.. hlavne ak by to tak bolo, budem musieť doma byt o to dlhšie ticho 🤫 aspon do konca mesiaca, manzel je gynekolog, takže chcem ist akože namatkovo na sono a chcem aby si to tam nasiel sam :D a aby už bola akcia srdiečka snad 🙂 som zvedava teda ci sa mi tento moj plan podarí zrealizovať 🙂

giuli
14. jan 2020

@1bubko2 to je fajn, mat doma po ruke lekara....drzim palce,nech ti vyjde tvoj plan

1bubko2
14. jan 2020

@giuli len aby mi nezacalo byt zle a pod. alebo. aby nezačal vypytovať... lebo to neviem ako uhram potom

kakatulik
14. jan 2020

@1bubko2 toto je dobré...a myslíš,že by to podľa iných symptomov nezistil?

giuli
14. jan 2020

@kakatulik uplne bud v pohode....zeny vedia zahrat take divadielko ,ked treba a hovori sa "Suster ma vzdy boty deravé "....nezisti...to by si musela mat vsetky priznaky pred nim,aby na to došiel...

giuli
14. jan 2020

@1bubko2 tebe patrila sprava ,nie
@kakatulik ...prepacte

1bubko2
14. jan 2020

@kakatulik tak chlapi niensu extra pozorni... kym nebudem záchod objimat pred nim nemsel by si všimnúť... :D inak neviem podla čoho by si všimol.. pri prvom som mala akciu srdiečka okolo 7+3tt tak to by bolo nejako prvy týždne februárový... to neviem ako vydrzim byt ticho ak sa podarilo.. ale za ten vyraz, co bude mat to musím vydržať :D

weweronka
14. jan 2020

@1bubko2 mat muza gynekologa je dost prakticke 😁 a potom to prekvapko musi byt super zazitok. Drzim palce 🙏

devana112
14. jan 2020

No, dievčatá, v nedeľu pokles na 36,88, včera ma skolila viróza, takže...
@lenkajh4 pridávam sa do klubu a hlásim 1. DC

ereska
14. jan 2020

Mne tiež začína ms po dlhokanskom cykle tak zajtra rátam 1 DC

martinade
14. jan 2020

@ereska drzim prsteky nech bude uspesny 💗

ereska
14. jan 2020

@martinade matka vďaka moc

devana112
14. jan 2020

@ereska tak tu si ovu dala riadne načas, držím palce, aby už ani neprišla😊

ereska
14. jan 2020

@devana112 ďakujem no už spinim a už sa rozbieha ale veď keď to bude mať prísť príde no to je graf pre tých čo sa niekedy nemôžu dočkať ovulky že je to možné aj takto neskoro 😉

lenkajh4
14. jan 2020

@devana112 bohužiaľ ťa vítam a sústreďujeme sa nový (úspešný) cyklus- držím palce ;)

naty1987
14. jan 2020

@shellynda ahoj moja no ja som zatiaľ takto nijako 😂😂😂 a čo je úplne že TOP ze ma boli bruutal hrdlo skôr asi mandla tak si davam sprej aj cumlem tie srandy no akoby nič nezaberalo inak som zdravá ale ta bolest v krku sa ma nechce pustiť aaaaa neriešim nič lebo ani nemám kedy keďže v práci máme toho celkom dosť a keď som doma už sa mi nechce riešiť ovu testy bude ako bude😁

marionluna
15. jan 2020

Tak ja takto.. cakaam ze co z toho .. je tu niekto kto je podobne?

giuli
15. jan 2020

@marionluna pekny graf zatial..

devana112
15. jan 2020

@ereska jasne, že je to možné, aj na FF som videla xy takýchto grafov a aj víťazných...😉❤

devana112
15. jan 2020

@lenkajh4 dúfajme, že bude🤗 vy sa už ako dlho snažíte, ak sa smiem spýtať?🙂

nina004
15. jan 2020

@marionluna Graf vyzerá pekne. Takýto jednodňový pokles v teplote sa môže stať aj pri uhniezďovaní. Kiežby ti to vyšlo 🍀

1bubko2
15. jan 2020

tak ja stále hore... neviem koľko ešte vydržím netestovat 🤪 ale takýto podobny graf som mala aj pri prvom babatku.. tak zeby? 🙂

nina004
15. jan 2020

@1bubko2 graf vyzerá pekne. Nechceš skúsiť test?

mirus11
15. jan 2020

@1bubko2 no ja sa vám čudujem, že ešte neurobíte test, ved tam to určite už niečo pekné ukáže, aj ta teplota nám to pekne naznačuje. My ostatné sme viac netrpezlive asi ako vy 😀🤣

marionluna
15. jan 2020

@mirus11 ja presne tiez dneska som 6dpo a uz sa neviem dockat 10dpo ze urobim test 😁😁🙏🏼

1bubko2
15. jan 2020

tak ste ma ukecali 🙂 nasla som expirovany test este v aprili 2019, pouzila som terajší obedny moč, neviem ani citlivosť testu, ale takto