icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bona69
19. jan 2020

@martinade ani sama tomu neverím ako rýchlo to prešlo, užívaj si bruško, lebo uvidíš že sa ani neotocis a budeš ho mať pri sebe😀❤️

marionluna
19. jan 2020

Baby tak ja asi nic.. dneska som si robila ten isty test co vcera a kukajte .. a teplota kleska z 36.87 na 36.64 .. ale zato menzes absolutne v nedohlade. Neboli ma brucho ani nic vobec.. tak ja neviem.. dnes 10dpo..

bona69
19. jan 2020

@marionluna no ja neviem, mne sa zdá že je tam čiarka, na 10

marionluna
19. jan 2020

@bona69 ja na 9 vidim .. ale keby to bol kanalik tak snad je rovnaky na oboch testoch.. akoze nechapem.. vcera sme sa uz tesili a dneska .. som normalne ostala kukat..

sonka_miro
19. jan 2020

@marionluna skus clearcblue digital. Ale ciarka tam je. Drzim palce nech silnie.

mirus11
19. jan 2020

@marionluna moja podľa mňa na tom hornom teste tam je čiarka, síce slabšia ale je tam, vyskúšaj o 2 dní, ono každý deň určite nebude silnejšia

mirus11
19. jan 2020

@sonka_miro ani to jej nedá 100% istotu, že to bude ôk, ja som robila tento digitálny a sme sa tiež s mužom veľmi potešili, a nakoniec obyčajne testy len začali slabnut a bolo všetko preč, a tento digitálny mi stále ukazoval, že som tehu, len tam bolo stále ten istý znak + 1-2.

sonka_miro
19. jan 2020

@mirus11 tak je to individualne ja mam dobru skusenost

sonka_miro
Autor odpoveď zmazal
sonka_miro
19. jan 2020
jelka21
19. jan 2020

@marionluna skus o 2 dni, ak nezosilnie, tak to bude biochemko a budete skusat dalej...

giuli
19. jan 2020

@sonka_miro krasneee...drzim palce

butterfly333
19. jan 2020
mirus11
19. jan 2020

@sonka_miro u teba je to jasne😍

sonka_miro
19. jan 2020

@mirus11 ja uz to mam potvrdene lekarom, zajyra dalsia kontrola dufam ze uz bude srdiecko. Sme len na zaciatku ( 7+3) ale po 2 x MA, a 8 rokoch trapenia. Tak dufam. A drzim kazdej babenke palce.

marionluna
19. jan 2020

Tak baby takto to je.. tie modre testy ukazuju druhu ciarku a ten zeleny tam nic nevidim..

mirus11
19. jan 2020

@sonka_miro aj ja držím palčeky, aby ste mali tie najlepšie správy a srdiečko vám krásne bilo.

mirus11
19. jan 2020

@marionluna ale mne sa niečo vidí aj na tom spodnom. Uvidíš ze to tam bude. A tie modré sú aká značka?

marionluna
19. jan 2020

@mirus11 to je tento https://www.mojalekaren.sk/tehotensky-test-preg...

Takze ak by som bola tehotna tak urcite musi byt ta ciarka silnejsia zajtra..

Na kramy nemam absolutne pocit, nemam spinenie ako vzdy pred kramami, bolesti brucha .. nic

A ten clear blue ukaze uz takto skoro ak by daco? Zajtra ho kupim

julianka007
19. jan 2020

@marionluna a ten zelený je aký test. Tie z mojej lekárne vraj hrozne duchuju. Ja som si to síce nemohla overiť, lebo mne na nich ten duch silnel a som teda tehu.

marionluna
19. jan 2020

@julianka007 ten zeleny je medpharma tiez z mojej lekarne

julianka007
19. jan 2020

@marionluna tak s tým ja nemám skúsenosť, ale ešte si malo DPO, tak ja by som skúsila ešte testovať, ale iba jednou značkou a sledovala či tmavne. Porovnavaj testy obdeň aby si videla rozdiel. Lebo v tých testoch je každý deň len minimálny rozdiel.

marionluna
19. jan 2020

@julianka007 ale vies co tie modre som si robila aj 5 a 6dpo a ten duch tam nebol.. preto proste viem ze neduchuju

mirus11
19. jan 2020

@marionluna no ja by som s tým digitálnym počkala do dňa ms, a keď nepríde, tak by som ním testla. Ale podla mňa si tehu.

julianka007
19. jan 2020

@marionluna aj na týchto dvoch pekne presvitajú tie druhé ciarky, ale oproti 9 a 10 DPO je to rozdiel. Tak silno držím prsty nech to len pekne tmavne. 🙏🙏🙏🙏 Niektoré značky ako napríklad pepino ukážu druhu čiarku oveľa neskôr. Tak ja by som určite neporovnavala rôzne testy.
A digitálny by som si nechala až keď ti bude meškať MS. On je totiž až 25 citlivosť sa mi zdá.

mirus11
19. jan 2020

@marionluna moja ja mam toľko tehu a ovu test ou, že teraz ani nemôžem zostať tehu 🤣😂. Môj muž sa čudoval, že načo nám je toho tolko, že sak to toľko nemyniem, ale on ešte nevie aké je to nákazlivé, keď testujes ovu testami a potom to čakanie po Ovu na ďalšie testovanie. Dokonca som si kúpila aj Bazalny teplomer, tak sa s neho teším. Ani tehu nemusím byť tento cyklus 😀

nina004
19. jan 2020

@naty1987 podľa mňa bola ovu 15 DC max 16 DC

@marionluna kiežby sa ta druhá čiarka ešte vyfarbila. Ale si len 10 DPO ,možno ešte všetky testy nezachytila zvýšený hormón. Otestuj zajtra ráno a uvidíš či sa čiarka zvýrazní. Mne sa stalo na podzim, že mi v nedeľu vyšli pozit. tri testy a v pond.boli už testy negatívne. Snáď to nebude tvoj prípad. Možno blbli testy a možno moje telo.

marionluna
19. jan 2020

@julianka007 dakujem vam baby no tak budem informovat dalsie dni.. ste zlate !!

zuzik5891
19. jan 2020

@marionluna vidím aj ja čiarku na 10...ale tie prvé skoré dní testovania sú ešte veľmi nepresné keďže je nízka hladina hcg...vôbec by som nezúfala...zajtra môže byť kľudne pekná čiarka na teste...silno držím palce 🍀

taily30
19. jan 2020

Ahojte zienky, bol by zaujem o Folandrol? Mam 2 balenia, nove, nepouzite. Povodna cena za jedno balenie 18.98eur. Predam za 12 jedno balenie.