Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@giuli sdrzim prsty aby ste dobre dopadli 🙂 daj potom infi co povedali ✊🏼🙏🏽🍀
@kika123kika dakujem ,dam vediet
@mirus11 ako pisu,ak to tam je,tak to das s hoc akym testom...drzim silno palce,aj na nohach😉😉👍
@naty1987 ahoj moja😊tak ja zatiaľ tak isto, graf sa mi zdá dobrý a teraz už mi nič iné neostáva,len čakať čo s toho bude 🙏😃, ale aj ty si dnes riadne vyskočila, paráda a nech sa to takto drží 🍀...
@mirus11 no ale aj ty máš krásny graf 👍🍀ideš pekne hore😃...
@giuli držím veľmi palce, nech ti všetko dnes dobre dopadne🍀🙏😍
@marionluna och... Graf vyzerá ináč mega úžasne... Neviem sa dočkať tvojho testu. Pri prvom tehu som používala RapiClear a ukázali mi ducha už na 10DPO, ale nepouživala som kazetové len tie obyčajné. Tak ja som bola s nimi spokojná. Tehu síce nedopadlo dobre, ale testy za mňa spoľahlivé.
@shellynda paaaani tvoj graf je super len to tentokrat je tam silno ti držím palce mojko kedy plánuješ testovať???
@kika123kika ako sa máš???ešte robíš ovu testy???
@julianka007 tebe sa ako darí, už viete či to bude chlapček alebo dievčatko, či sa necháte prekvapiť?
Teraz mi to az dochadza. Ako pri prvom nasom sa nam to na 1x podarilo... den pred ovulkou. Vdaka bohu za tieto merania Bt.. inak by som na to neprisla takto skoro nikdy 😁
@marionluna ešte raz ti gratulujem, som ti hovorila, že to bude pravda. A tu je jasný dôkaz. Sa teším s vami.
@mirus11 dakujem krasne a prajem nech kazdej jednej z vas sa podaria dve ciarky.. a videli ste vcera ten obrovsky pokles v grafe a nasledne obrovsky narast.. vidite netreba to vzdavat.. ja som to tak citila, aj vcera hovorim muzovi ze ja som tehotna proste viem to 😁 aj ked tu druhu ciarku ledva bolo vidno.. ale ani brucho ma neboli ani iny priznak ms.. treba sa sledovat predsa kazda pozna seba samu najlepsie 😘
@marionluna nádhera. Tomu sa už povie čiarka... 😍😍😍😍 Z celého srdca blahoželám. A prajem nech je všetko v poriadku a bezproblémové tehuľkovanie.
@fany051081 ešte nevieme. Na poslednej poradni robila doktorka asi cca 30sekundove sono. Som si nestihla poriadne ani ľahnúť a už mi podávala servítky na utretie bruška. No nevadí. Dozvieme sa za cca dva tyzdne na morfo sone v 20tt.. zatiaľ je všetko v poriadku a dúfam, že to tak aj ostane.
@naty1987 ahoj ja v pohodke 🙂 uz tyzdne cvicim a dietujem 🙂 chcem dat dole 10kg 🙂 tak dufam ze sa zadari 🙂 uz cakam kedy bude hotive nase fitko a posĺadany bezecky pas 🙈😂 takto som ds este nikdy netesila na cvicenie 🙂 a ani testy ani bt nemeriam tak ci tak sa nemozme este snazit tak je to uplne zbytocne akurat som 4DC cize si to “uzivam “😂 :D prisla o 3dni skor ale pripisujem to cviceniu a horucej sprchce :D cize teraz sa usmernujem a koncentrujem na chudnutie 🙂 a ci ty ako sa mas vidim ze uz si dost daleko s cyklom tak drzim palceky 🙂
@marionluna gratulujem k dvom čiarkam 😉
Neviem, či sa to len mne zdá, ale január je akýsi plodný 😍
Tak dievcence ....iui sa nekona,vsetko v HP ok ,okrem stitnej,takze sa mam objednat na endokr....a potom,ak este budem chciet a vyslwdky ok,tak sa mame ohlasit.....
Endokr.sa objednam ,ale ,ci budeme v CAR pokracovat,tak to si nie sme istí....asi uz nie...
@giuli tak to ma mrzí si nevedela ze mas problém zo štitnou? To ti ako zistili v gyn five?
@devana112 presne aj ja si to vravím že ráno rok ešte ani nezačal a už samé pozitívny testiky 👍👍👍
@butterfly333 ktora hodnota nie je OK. Predpokladam,ze mas hypothyreozu. Aky si mala výsledok TSH?

@marionluna mojko nerob si starosti aký máš test, keď si tehu, čo určite si, tak ti to ukáže ktorýkoľvek test. Ja mam doma len tie one step, a iné ani kupovať nebudem, keď tam niečo bude, tak ti to ukáže ktorýkoľvek test.