icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
20. jan 2020

@kakatulik ani mne to nepatrilo

shellynda
20. jan 2020

Tak babenky, keď sa to tu tak krásne rozbehlo z testami, tak mi to fakt nedalo a skúsila som už aj ja teraz😃a viem, že tešiť sa je ešte veľmi skoro, ale je to tam🙏 😍. 9dpo síce veľmi slabučké, ale vidím to aj ja a strašne sa tešííím

butterfly333
20. jan 2020

@shellynda veru aj tam niečo vidím tak držím palčeky nech pekne silnie

giuli
20. jan 2020

@butterfly333 ee....nevedela...

giuli
20. jan 2020
giuli
20. jan 2020

@shellynda je tam moja.....juj tesim sa s vami

martinade
20. jan 2020

@shellynda ciarka tam je, gratulujem, nech silnie

kakatulik
20. jan 2020

@kakatulik no jasne, myslela som na@giuli ...sorryyy🙄

anniii
20. jan 2020

@marionluna @shellynda Blahoželám k dvom čiarkam, nech len silnejú 🙂 Ak to takto pôjde ďalej, o pár mesiacov tu nebude mať kto písať 😉
@giuli Keď poriešiš štítnu žľazu, možno to pôjde samo aj bez CAR.

martinade
20. jan 2020

@giuli to ma mrzi, ja som mala zvysenu stitnu cca 2 a lekar mi dal thyrox, ale najviac mi pomohlo ked som prestala pouzivat morsku sol a zacala pouzivat iodovanu sol. Teraz v januari som mala 1,4 a v oktobri 1,8

kakatulik
20. jan 2020

@giuli a este aj sebe som odpovedala....nejaka som dnes zaspata....TSH cez 5 je dost,ale da sa uplne pekne znizit liekmi a ani to dlho netrva pokial sa to upravi.

shellynda
20. jan 2020

@butterfly333
@martinade
@anniii ďakujem vám moc💖😘len nech silnie a je to v poriadku🙏strašne sa teším, ale aj sa moc bojím po 2 MA

shellynda
20. jan 2020

@giuli ďakujem moja💖bože taká som šťastná až sa idem zblázniť 😃ale minulý rok 2x MA, tak je tam veľký strach... Mrzia ma tvoje výsledky, ale ak sa upraví štítna žľaza, tak to podľa mňa pôjde😘🍀

kakatulik
20. jan 2020

@anniii ahoj, ty si na kolkaty den ovulovala ked si otehotnela?

anniii
20. jan 2020

@kakatulik Ovulovala som na 30 DC. V predchádzajúcom cykle to bolo až okolo 45 DC.

giuli
20. jan 2020

@shellynda ver,ze to bude tentokrát uplne v poriadku....
Nas suri cas,v marci 44r.na krku....,ale osud neovplyvnim,aspon stitnu dam do poriadku,ked mimi nebude

devana112
20. jan 2020

@shellynda gratulujem k dvom čiarkam a hlavne aby ste to dotiahli do úspešného konca, kde bude zdravé dieťatko a šťastná mama ❤
@giuli nechaj si to rozležať v hlave, keď poriešiš štítnu žľazu, možno sa podarí aj samo ako v lete sa podarilo 🙂

devana112
20. jan 2020

@butterfly333 tak to aby sme sa postavili do radu... do konca januára to dáme všetky 🙂

butterfly333
20. jan 2020

@devana112 no to áno ja to síce už v januári nestihnem som dnes 7dc no dúfam že sa dostanem na rad aj ja ešte tento rok.

shellynda
20. jan 2020

@giuli joj veru, dúfam že to teraz už bude v poriadku😊... Ja to chápem, teraz som mala 41,tak viem ako to súri, ale už sa nám to podarilo, tak sa podarí znova😃 a aj tebe moja uvidíš 💖🙏

shellynda
20. jan 2020

@devana112 moc ďakujem 💖dúfam, že toto nám už dopadne dobre😍

bejka90
20. jan 2020

Je tu niekto, kto ma endometriozu, bol na laparoskopii, a vybrali mu s cystou vajecnik aj vajcovod? Ako rychlo sa vam podarikootehotniet po laparoskopii? Alebo za aky caa sa vam vytvorila nova cysta?

julianka007
20. jan 2020

@shellynda nádhera... Takýto mesiac sa mi páči... Samé pozitívne správy. Úprimne sa teším a blahoželám... 😍😍 Nech je maličké tentoraz riadne silné a nech sa tam zavŕta ako sa patrí... 🙏🙏🙏

shellynda
20. jan 2020

@julianka007 aj ja dúfam 😍moc ďakujem 💖

kakatulik
20. jan 2020

@anniii ok,len tak som sa pytala,ci aj takato neskora ovulka by mohla byt plodna🙂 Ja tento cyklus na 29DC,ked som si uz myslela,ze bude opät anovulak...

mimka91
20. jan 2020

@shellynda jeeej gratulujem a tesim sa s tebou 🙂

marionluna
20. jan 2020

@shellynda gratulujeem!!! Tak my budeme na tom asi velmi podobne mozno aj TP 😍😍😍

shellynda
20. jan 2020

@mimka91 ďakujem moc moja😘

nina004
20. jan 2020

@marionluna @shellynda
Dievčatá gratulujem vám a prajem bezproblémové tehu a krásne zdravé detičky 🍀🍀🍀

nina004
20. jan 2020

@giuli Ahoj,je mi ľúto ako to dopadlo. Ale ešte by som to na tvojom mieste nevzdávala. Skús trochu upraviť jedálniček a keď ti nasadia lieky,tak to môže zabrať aj behom pár mesiacov. Ja verím aj v to ,že psychika je mocný čarodej a možno sa ti to podarí aj napriek štítnej žľaze,tak ako v lete ;)