Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@marionluna @shellynda Blahoželám k dvom čiarkam, nech len silnejú 🙂 Ak to takto pôjde ďalej, o pár mesiacov tu nebude mať kto písať 😉
@giuli Keď poriešiš štítnu žľazu, možno to pôjde samo aj bez CAR.
@butterfly333
@martinade
@anniii ďakujem vám moc💖😘len nech silnie a je to v poriadku🙏strašne sa teším, ale aj sa moc bojím po 2 MA
@butterfly333 tak to aby sme sa postavili do radu... do konca januára to dáme všetky 🙂
@devana112 no to áno ja to síce už v januári nestihnem som dnes 7dc no dúfam že sa dostanem na rad aj ja ešte tento rok.
Je tu niekto, kto ma endometriozu, bol na laparoskopii, a vybrali mu s cystou vajecnik aj vajcovod? Ako rychlo sa vam podarikootehotniet po laparoskopii? Alebo za aky caa sa vam vytvorila nova cysta?
@shellynda nádhera... Takýto mesiac sa mi páči... Samé pozitívne správy. Úprimne sa teším a blahoželám... 😍😍 Nech je maličké tentoraz riadne silné a nech sa tam zavŕta ako sa patrí... 🙏🙏🙏
@shellynda gratulujeem!!! Tak my budeme na tom asi velmi podobne mozno aj TP 😍😍😍
@marionluna @shellynda
Dievčatá gratulujem vám a prajem bezproblémové tehu a krásne zdravé detičky 🍀🍀🍀
@giuli Ahoj,je mi ľúto ako to dopadlo. Ale ešte by som to na tvojom mieste nevzdávala. Skús trochu upraviť jedálniček a keď ti nasadia lieky,tak to môže zabrať aj behom pár mesiacov. Ja verím aj v to ,že psychika je mocný čarodej a možno sa ti to podarí aj napriek štítnej žľaze,tak ako v lete ;)

@kakatulik ani mne to nepatrilo