icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonka_miro
21. jan 2020

@marionluna tiez gratulujem a drzim palce nech test silnie.

zuzik5891
21. jan 2020

@marionluna
@shellynda ale sa nám to tu pekne rozbehlo s //...🥰...baby...prajem krásne tehulkovanie ❤

kakatulik
21. jan 2020

@martinade ahoj Maťka! Teplota je síce stále relatívne hore,ale už všetko nasvedčuje, že zajtra,pozajtra je tu mrcha ako na koni. Krcok je sice ešte zatvorený a tvrdý,ale hore....

mirus11
21. jan 2020

@kakatulik moja a keď je krcok zatvorený, tvrdý a hore, tak to nemôže byť tehotenstvo? Pred menzesom by sa nemal dávať krcok nižšie a pomaly meknut a otvárať sa? S tohto som ešte jelen

martinade
21. jan 2020

@kakatulik hlavne ze si mala ovulku, kazdopadne silno drzim prsteky

kakatulik
21. jan 2020

@mirus11 ja som tu prave vycitala,ze v tehotenstve je krcok tvrdy,zatvoreny a dole...

@martinade nooo tak ano som aj ja rada,ze aspoovulka bola,kedze som to uz viac menej odhakla ako dalsi anovulak,ale uuuplne vsetko svedci tomu,ze pride ms....

mirus11
21. jan 2020

@kakatulik tak ja ho mam tiež vyzsie, dnes som 8dpo,ale sem tam mam bolesti ako pms, tak tiež čakám, že cez víkend ms dorazí v plnej nádhere.

kakatulik
21. jan 2020

@mirus11 tak 8DPOje este cas na zavery. Este by som to na tvojom mieste velmi neriesila. Ja som uz 14DPO,ale ja mavam niekedy LF aj 17dni,ale uz par dni citim riadne brucho uz aj prsia polavili,co mavam pred ms,cize pocitam,ze kazdu chvilu to pride.

marionluna
21. jan 2020

Krasne to silnie.. 🙏🏼

butterfly333
21. jan 2020

@kakatulik držím palčeky

mirus11
21. jan 2020

@marionluna krásne sa ti to vyrovnáva, tie ciarocky, držím palčeky, aby bolo všetko ako ma byt až do konca tehu.

mirus11
21. jan 2020

@kakatulik no to ja mam ešte 4-5dni do ms, ale viem, že aj u mňa príde, už len podľa tej bolesti brucha.

kakatulik
21. jan 2020

@mirus11 no vies ale vraj tie predmenstruacne príznaky su tym tehotenskym dost podobne...ale tak bude ako ma byt,,,

kakatulik
21. jan 2020

@butterfly333 dakujem,ale tento cyklus isto nie....uvidíme dalsi mesiac....uz nech sa dostavi ta mrchana,lebo mi lezie na nervy uz to brucho.....

naty1987
21. jan 2020

@mirus11 Ty máš čas myslieť na ms graf máš pekný teploty zatiaľ hore a aj tie bolesti mi prídu ako tehu drziiiim palce

kika123kika
21. jan 2020

@marionluna tisko gratulujem a nech pekne silneju ciarky 🙏🏽🍀

A damozrejme vsetkym tehulkam drzim palce aby ste boli v co najvacsom poriadku a aby ste mali rozoravkovo krasne tehulkovanie 🙂 ❤️🍀

naty1987
21. jan 2020

Babyy poradte mi prosim :
od soboty mám pocit či náhodou nemam chyteny mocak lebo keď sa niekedy vycikam cítim taky iný pocit akoby ma niečo stetklilo vo vnutri no v sobotu som sa prezrala brusnic pijem caje veľa vody a v nedeľu už bolo ok
včera v pondelok som pila malo a zas ten pocit keď som sa dnes ráno napila viac vody zas pohoda ......Tak som s toho mimo lebo zapal by asi neustúpil len tak 🤔🤔🤔 či??? niečo začína??? ja som mala močový zápal.pred 6rokmi odvtedy diky bohu nič až teraz toto a nechcem behať po dr.ked je obdobie že sú všetci chorý

bejka90
Autor odpoveď zmazal
julianka007
21. jan 2020

@naty1987 ja mám občas podobný pocit keď pijem malo a mám príliš koncentrovaný moč. Niekedy dokonca zacítim pálenie, ale keď začnem dodržiavať pitný režim,tak žiadne príznaky zápalu už niesu.

martinade
21. jan 2020

@kakatulik to mi je luto... :(

kakatulik
21. jan 2020

@martinade nevadi🙂dnes to beriem nejako odovzdane,lebo by som uz aj brala aby tie pms pominuli.....

evi38
21. jan 2020

@shellynda gratulujem, paráda 🙂
@sonka_miro gratulujem, držkajte sa 🙂
@marionluna gratulujem, krásne silnie 🙂
@julianka007 ako pokračujete? 🙂

julianka007
21. jan 2020

@evi38 včera som akurát na teba myslela, že ako sa darí. A ako sa cítiš. Ja úplná pohodička až na to spomalené trávenie. Pred tehotenstvom som mohla zjesť aj klince a teraz ma z veľa jedál bolieva žalúdok a brucho.
6.2. ideme na sono v 20tt, tak som zvedavá aj na to, že či to bude.dievčatko podľa mojich pocitov, alebo chlapec podľa chlapa. 😍😄
Teraz sa učím na skúšky zo špecializácie, tak trošku stres, ale dúfam, že na mňa budú brať ohľad. Mám pocit, že mám asi tehotenskú demenciu, lebo mi to vôbec nejde do hlavy... 😂

lenkajh4
21. jan 2020

Ahojte dievčatá,tak dnes som bola na kontrole u doktorky..čakala som všetko možné,rady, lieky čokoľvek..no zmerala folikuli ( je super že tam boli). Som 9DC z 28dni a mam 2 folikuli (12mm,14mm) že cca o 4-5dni by mala byť ovulka..takže beriem len kyselinu listovú. To že sa zatiaľ nezadarilo že je skôr otázka náhody.. ale že keď ešte 3 cykly z tejto strany (lebo druhá bola operovana) a nič sa neudeje tak ma pošle na prečistenie..tak uvidíme hádam tento cyklus trafime..bazalku meriam ďalej

naty1987
21. jan 2020

@julianka007 ahaaa tak super nemusím sa báť 😊😊😊

julianka007
21. jan 2020

@naty1987 tak ale netreba to podceňovať. Veľa piť, nech sa močové cesty prečisťujú a ak sa to bude opakovať alebo zhoršovať, tak ísť radšej k doktorovi,. Nech ťa vyšetrí.

naty1987
21. jan 2020

@julianka007 už som chcela ísť dnes ale ešte počkám pijem vodu aj čaje teraz mám zihlavovy ten je hádam fajn ale keby je zle letím určite k dr.

bejka90
21. jan 2020

Co myslite... mam nejaku sancu na babo?

giuli
21. jan 2020

@bejka90 to zatial tazko povedat...este je velmi skoro....kazdy graf vyzera tehotensky v zaciatkoch.....aku mas dlhu lut.fazu?Ak ju prekrocis,tak to bude dobrym znamenim....drzim palce

bejka90
21. jan 2020

@giuli netusim, meriam prvy mesiac len :(. No cykly zvyknem mat 30-35 dnove kedy ako