icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
27. jan 2020

@giuli
@shellynda no som 10dc a v pravom vaječníku mám dva foliky...10mm a 11mm...neviem či to na 10dc nieje málo no sú to jediné dominantné foliky v tomto cykle...dr.mi kázal nasadiť progestenalle 200mg 2x denne od 15 dc ale ja si porobím ovu testy a začnem brať po ovu...možno ešte skúsim zabehnúť vo štvrtok k mojej gynekologičke nech mi to pozrie či foliky narástli...inak sliznica 8mm úplná paráda...žiadne polypy ani výrastky...
Inak minulý mesiac som tiež ovulovala z pravého vaječníka 🤷‍♀️

giuli
27. jan 2020

@zuzik5891 absolutne nie su male...,ak rastu 2mm za den ,tak o 5 dni..t.j.15.-16.dc by mohli mat 20mm a to je uz super...urobis dobre, zabehnúť dat ich skontrolovat..drzim palce

bejka90
27. jan 2020

@shellynda vsak toto, uz vcera aom sa ako potesila :( a vecer som uz zacala citit ze ma zacina obcas boliet podbrusko tak uz som vedela ze to asi pride no a dnes ta teplota...tak co uz no skusime o mesiac

zuzik5891
27. jan 2020

@giuli akurát problém je že moja gynekologička práve na tej pravej strane nikdy nič nevidí lebo mám vaječník prišitý k brušnej dutine...je strašne vysoko...

bejka90
27. jan 2020

@mirus11 samozrejme ;)))

giuli
27. jan 2020

@zuzik5891 za pokus to stoji...skus ist na sono s plnsim mocakom....alebo nejaky iny gyn.trebars aj na platbu?

zuzik5891
27. jan 2020

@giuli no to neviem...raz som mala vybavené u nás v nemocnici a to sa boli na mňa pozrieť všetci medici a všetci si to chceli vyskúšať lebo folikulometriu bežne v nemocnici nerobia😂

giuli
27. jan 2020

@zuzik5891 tak to si bola aspon riadne prezreta😉

zuzik5891
27. jan 2020

@martinade trošku nižšie som odpísala babám...sedím vo vlaku a internet vypadáva a som si nevšimla že mi ťa nepripísalo ku komentáru...

zuzik5891
27. jan 2020

@giuli ti poviem...už sa vomne šprtal celý okres 😂

butterfly333
27. jan 2020

@zuzik5891 držím palčeky nech všetko dobre dopadne

shellynda
27. jan 2020

@martinade ďakujem 💖

zuzik5891
27. jan 2020

@butterfly333 poobede mi budú volať o výsledky tsh...tak sa skúsim opýtať či mi vzali aj amh...celkom ma to.zaujima

giuli
27. jan 2020

@zuzik5891 to nemoze hocikto povedat...urcite daco vymyslis,ale urcite sa chod dat kuk tvojej gyn.

evita2176
27. jan 2020

@zuzik5891 Zuzi drzim päste nech je vsetko ok. Ja uz idem z centra...v piatok asi IUI ak bude folik dostatocne velky...pripadne sobota 🙏 dal by Boh aby nam to uz konecne vyslo 🍀✊

kika123kika
27. jan 2020

@evita2176 drzim silno paste ✊🏼🙏🏽🍀

zuzik5891
27. jan 2020

@evita2176 mojko...dopadne to na výbornú...uvidíš...silno držím palce 🍀🙏

ikonica
27. jan 2020

@evita2176
✊✊✊🍀🍀🍀

evita2176
27. jan 2020

@zuzik5891
@kika123kika
@ikonica
Dakujem zienky. Aj ja si to moc prajem a vlastne prajem kazdej jednej aby sme uz mali malicku alebo malinkeho v brusku. To je jedno co hlavne ze je zdrave 🙏✊🍀
Len mam problem...dnes som si vsimla ze hormony co si mam pichat perom mi nie vzdy vystrelili do brucha ...po lopate...pichala som si vzduch ...ale divne ze mam 15 dolikov malych v pravo a jeden 12mm a 10 malych vlavo... 😭😅 neviem ci plakat alebo sa smiat 🥴

zuzik5891
27. jan 2020

@evita2176 ako to že ti nevystrelili?...inak ja mám tiež kopec maličkých v oboch vaječníkoch...to je tvoja ovariálna rezerva...ale dozrieva z nich jeden alebo dva v jednom cykle...koľký dc si dnes vlastne?...Ten 12mm máš dnes dominantný a z neho bude bábätko ❤

evita2176
27. jan 2020

@zuzik5891 no rozobrala som to pero co som ti poslala foto a skusila som tu ampulku natlacit este raz...mne sa to hned nezdalo ked mi dr vravela ze uz by som tam nemala mat skoro nic a ja jej vravim ved tam toho jeee..a potom mi to doplo..ja som dnes 10dc presne ako ty..kontrolu man vo stvrtok na meranie a potom bud v piatok alebo v sobotu ak to bude ok IUI...

zuzik5891
27. jan 2020

@evita2176 tak mne vo štvrtok spraví moja dr.folikulometriu...veľmi ma potešila...hádam ten môj vaječník nájde...🤷‍♀️...koľko jednotiek ti ešte v pere vlastne ostalo?...Ja som používala Gonal a to bolo úžasné pero...nebola šanca sa pomýliť

evita2176
27. jan 2020

@zuzik5891 kolko? Skoro cele...😣 a to som uz akoze mala mat prazdne..no co narobim..zajtra pichnem znovu...ale aspon viem ze telo pracuje aj bez hormonov 🤣 alebo dm dnes este jednu davku...?? Coby sa stalo??

zuzik5891
27. jan 2020

@evita2176 s hormónmi opatrne...príliš veľké dávky naraz môžu spôsobiť prezretie vajíčka a môže sa s neho spraviť cysta

evita2176
27. jan 2020

@zuzik5891 ok tak to necham na prirodu 🤣 alebo na pero🤭🤔

martinade
27. jan 2020

Zienky, takze spätná väzba, DNA testy na 13,18 a 21 dopadli negativne, len v sprave sa piše zeby som tie testy mala o par tyzdnov znovu zopakovat. Neviem naco ked DNA je DNA... inak dnesna kontrola som 15+4, drobcek od hlavy po zadocek 10 cm, vrtel sa ako vrtuľa. Raz zadockom hore, o sekundu-dva uz bol naopak, potom sa prevratil na bok. Boze to je zazrak 😍🙈. Vyzera to na chlapceka ale este to nebolo 100%iste. Zienky bojujte dalej a hlavne to nevzdavajte...💗

kika123kika
27. jan 2020

@martinade gratulujem za krasne spravy aby bol ten pokladik zdravucky a ciperny stale ❤️🙏🏽 A aby vam potom onedlho robil radost ✊🏼🍀🥰

ikonica
27. jan 2020

@martinade uz kasli na testy, uzivaj tehu a pockaj na morfoultrazvuk... ;)

martinade
27. jan 2020

@kika123kika dakujem 💗 velmi som sa bala, kvoli veku... uz par rokov bojujeme a rocky pribudaju... dufam, ze uz ste sa zacali snazim, drzim prsteky 💗
@ikonica dakujem, ozaj kedy sa robi morfoultrazvuk?
A ako pokracujete? Kolky mesiac ma Zojka?

dorinecka45
27. jan 2020

ahojte baby, rada by som sa k vam pripojila. snazime sa kratko, tento mesiac som zacala merat bt, zo zvedavosti, lebo mam nepravidlenu ms. dnes rano som sa potesila lebo mi teplota celkom pekne vystrelila hore. viem ze este musim pockat este den dva, aby sa z toho dala vycitat ovu. ale co si o tom myslite? a ak ano, na kedy by ste typovali ms? na 6.2.? este v tom dost tapem. dakujem