Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@marionluna aj ja mam asi 20 ovutestov :D ale este pre istotu pockam
...aj ked moje boli vsetky negativne:D
@marionluna hlasim sa potom....😉
@bejka90 k uhniezdeniu dochadza spravidla medzi 5-12 dpo....pokles nemusi znamenat uhniezdenie....a ked ti na 14 den ukazalo a na 10den este nie,predpokladam ,ze to bolo okolo 12dpo....mozno si pocitila viac bolesti odspodu, pichnutie a pod.....,ale to vobec nie je podstatne,podstatne je ,ze tam ciarka je...o dva dni skus opat,ci silnie ....drz sa
@bejka90 no ja som prveho mikro ducha mala na 5dpo 😀😀😀 zaujimave.. este ze mozno dvojicky to budu nie? Haha to by bolo..
@giuli dobre potom pisem ked budem vediet ze definitivne je vsetko ok ☺️
@marionluna noooo...moze byt,malokomu ukaze ducha uz na 5dpo...mozno bola ovulka o par dni skor a mozno ozaj dvojky...baby moje
@bejka90
@marionluna nech Vam to bude iba prosperovat...zo srdca Vam to zelam
@giuli no neviem ja som si robila ovul testy a presne v den dvoch silnych ciarok sa podarilo, o den neskor uz neukazovalo druhu ciarku.. takze ovulka bola vtedy presne .. ktovie uvidime na prvej kontrole.. asi sa rychlo babo uhniezdilo
@marionluna hahaha tak pravdepodobnost,aj ja som z dvojiciek :D
@marionluna a ta zelema linia sa sama urobila aleboto sa nejak nastavuje?
@bejka90
@marionluna
Toľko tehu bacilkov je v tejto téme teraz, už aby sa aj na nás ostatné nalepilo😊 držím palce🤗
@marionluna sikovne to mimi...♥️💋
Baby pomoc bola som teraz u kozmeticky a je to velmi dobra maminina kamoska a kedze nikto z rodiny nevie este o tom ze cakame babo cheme im to oznamit az po 3 mesiacoch nech vieme ze je to v poriadku no a tak samozrejme som to nemohla povedat ani kozmeticke, no a robila mi bezne cistenie a potom sa spytala ze ci chcem aj masaz tak ja ze jasne preco nie a po masazi zrazu nieco teple na tvari ze zehlicka tak je ze ok super, no a potom zrazu vytiahla taky pristroj a prechdzala mi po tvari take ako keby ihlicky ma pichali a trvalo to asi 30sekund no a ja ze co to je a ona ze to su take elektricke impulzy ze na prekrvenie atd a j v tom ze do p. Ale kym som ostala v soku tak to uz aj skoncilo no a potom som ostala jak zamrznuta tam lezat az do konca a to uz iba som mala masku... ale baby ono taketo by sa nemalo pocas tehotenstva podstupovat ze??? Boze povdzte mi ze to neni az taka tragedia lebo mna ide vystriet teraz neviem co mam robit 😟😟😟
Volalo sa to ozonizer
@marionluna Podľa toho, čo som teraz zbežne prečítala, sa to síce neodporúča, ale hlavne preto, že dôsledky na tehotenstvo nie sú preskúmané, nie že by to bolo vyslovene nebezpečné. Neboj, tvár je od maternice ďaleko. Problematické je vraj hlavne celotelové ošetrenie, horúce zábaly a rôzne chemické peelingy. Na začiatku prvého tehotenstva, keď som ešte ani nevedela, že som tehotná, som bola na kozmetike a tiež mi až spätne napadlo, či to nie je nebezpečné. Pamätám si, že ma to vtedy strašne bolelo, ale ostalo to bez následkov. Chápem, že sa bojíš, ale verím, že všetko bude OK.
@marionluna bud uplne v klude...nijak to neuskodi.. mysli pozitivne
@marionluna Ja si myslím,že plašiť nemusíš. Nie sú to silné prístroje ťa to moc neprekrví. Skôr tie stresy teraz ti môžu ublížiť. Ja robím v zdravotníctve s rôznymi silnejšími prístrojmi a koľkokrát baby nevedia ,že sú tehu a normálne ich obsluhujú kým to zistia. Ešte žiadnemu bábätku to neublížilo,tak si myslím ,že to bude ok aj u teba. 🙂
Dakujem baby uz som kludnejsia jo rozhodne si budem davat pozor uz
@butterfly333 aj moja 😉
@marionluna ahoj, a ta kozmeticka ti dala aj naramok na ruku? lebo ak nie, tak to bol naozaj ozonizer a to sa nemusis bat. to su vyboje len na pokozke. neorechadza to celym telom. ak ti dala aj naramok na ruku, tak ten je na uzemnenie, tam je trosku viac toho prudu. ale tiez to nie je nejak nebezpecne
@dorinecka45 cauko nie ziaden naramok, len ma prekvapilo ze sa ma na to ani nespytala akoze resp robila to za radom vsetko bez toho ze by vedela ze ci to vobec chcem..
@marionluna tak potom ziaden prud tebou nesiel, to len po pokozke. nemusis sa bat 🙂 existuje totiz este jeden kozmeticky pristroj, kedy ti daju naramok na uzemnenie, navlhcia ti plet a takou kovovou lopatkou ti prechadzaju po tvari. to je skin scrubber. tebe pavdepodobne bud nedala nic, mozno trochu pudru aby sa s tym ozonetom lebsie hybalo. cize mozes byt absolutne kludna. to len dezinfikuje povrch pokozky

@marionluna dakujem velmi pekne 🙂 no je mozne ze az tak neskoro sa uhniezdilo no ktovie:D na 10ty den som mala uplne cisty test... tak uz som aj vtedy tracala nadej ale vzdy ma v tejto skupinke niekto podporil a dal mi nadej 🙂))v piatok si este planujem urobit 1 test a tak povedat muzickovi;) a vecer mame ist na kolaudaciu tak cotam vymyslim ze nemozem pit....:D mne inak uz od ovulacie tak stoji zaludok ale som myslela ze daco s crevami lebo sa okolo tu dost motala crevna viroza tak skm myslela ze mam podrazdene.... no a dnes rano strasne hladna slm bola a ked aom konecne isla jest tak uz som ani nechcela:D no musim sa nejak pretvarovat v praci....:D v pondelok myslite ze mozem zavolat doktorke?