icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

naty1987
29. jan 2020

Dobre ránko u mňa veľký skok dole uz vcera vecer špinenie ms sa rozbieha ...ale u mňa je víťazstvo aj to že ms príde na čas😉😊 tak hurá ide sa do nového mesiaca a mam aj inositol objednaný tak budem mat pomocníka 😊🍀
A toto je tretia ms od kyretu od injekcii cize telo funguje ako má 😊

shellynda
29. jan 2020

@naty1987 škoda moja, že to teraz nevyšlo, no ale ďalší mesiac, ďalšia šanca 😊. Ja som tiež teraz po 3 cykloch po MA tehu, tak držím palce, aby to bolo tak aj u teba 💖🙏

shellynda
29. jan 2020

@eduvalia tiež si myslím, že graf je pekný 😃a tie MS bolesti som mala aj ja 5-6 dní po Ovu a som s toho tehu, tak držím palce 🙏🍀

eduvalia
29. jan 2020

Dnes velky pokles teploty. Snad sa nechysta prist ta mrcha skor.

eduvalia
29. jan 2020

@shellynda kiezby si mala pravdu. Aj dnes sa tak citim, ze uz uz pride, ale bolo by to nejak skoro.

naty1987
29. jan 2020

@shellynda ale telo ide pekne som rada ze sa nastartovalo ako ja som skôr rátala že to nevijde než by to malo byť tam predsa sme sa ani netrafili čiže by to bol mega zázrak tehu test som si robila len kvôli tým prsiam a oni aj prestali bolieť 😂 ale som rada ze sa telo pekne spamatalo

bejka90
29. jan 2020

@naty1987 skoda no:( nevadi, taksnad na Valentina pocnete ;))))))

bejka90
29. jan 2020

@shellynda kedy si volala lekarovi? Tebe tiez tak stoji zaludok ze nevies ci chces jest alebo nie:( :D mna dnes volaju na sankovacku po robote...no neviem nemyslim si zeby to bol dobry napad....?

naty1987
29. jan 2020

@bejka90 no skôr po valentinovy ja mam ovu tak 19-20dc 😁😁😁
Pohodaaa 😉😊

nina004
29. jan 2020

@eduvalia ahoj,to nie je nejaký veľký pokles. Myslím ,že stále je to pekný graf ;)

bejka90
29. jan 2020

@naty1987 jaaaj nevadi... ale tak na valentina mozte zacat nacvicovat :D

naty1987
29. jan 2020

@bejka90 budeme my nezaháľame 😁😁😁😂 lebo nikdy človek nevie 😁😁😁

shellynda
29. jan 2020

@bejka90 áno volala, idem k nemu budúci týždeň 😃... Mne nie je zatiaľ vôbec nič, teda až na to, že po dome chodím ako mimozemšťan, tak si dávam pozor 😅, bolia ma prsia a brutálne na bolela hlava 3 dni, inak nič 😊...

shellynda
29. jan 2020

@naty1987 hlavné je, že je telo ok👍no a teraz už len popracovať 😉😘

kalmak
29. jan 2020

@naty1987 ahojky, ako ides uzivat ten inositol? tiez chces posilnit ovu?

jelka21
29. jan 2020

Ahojte žienky, žeby zase anovulak? Či ešte ovulka príde? Posledný rok mám strašne nepravidelný cyklus od 21 do 80 dni ...Duphaston nepomáha upraviť cyklus, čo mám skúsiť, alchemilkovy čaj ? Poradite?

giuli
29. jan 2020

@jelka21 gynex,inositol...

anniii
29. jan 2020

@jelka21 Tiež mávam podobné “cykly” a mám pocit, že alchemilka mi pomáha. Pred pár rokmi som vďaka nej niekoľko mesiacov mala prvý raz v živote 29-dňový cyklus. V lete som ju začala piť zase a cyklus mi síce nestihla skrátiť, ale hneď v druhom cykle som otehotnela. Pred obomi tehotenstvami som presne 5 mesiacov brala inozitol (Inofolic).

nina004
29. jan 2020

@jelka21 ahoj, skús alchemilku a ako píšu baby,tak aj inofolic/inositol. Mne síce nič z toho cyklus neskrátilo stále mám cca 45 dní,ale podľa grafov ovu chodí.

bejka90
29. jan 2020

@shellynda ale kedy si volalaktory den po?🙂 a preco ako mimozemstan? Tak to mas dobrs ze ti nic nieje...ako hlava aj mna zvykne boliet ale to len mozno hodinu zo dna, mna skor trapi zaludok:( taky mam pocit akoby mi trebalo casto zvracat hlavne ked nieco jem...som hladna idem jest a ked konecne jem tak nemam chut jest :D

zuzik5891
29. jan 2020

@jelka21 miovarian...mne vrátil ovuláciu po stimulkách pri ivf...

shellynda
29. jan 2020

@bejka90 ja som volala už minulý týždeň 😊, lebo som po 2 MA,tak som sa bála, ale mal dovolenku, tak mi kázal si nasadiť hneď Duphaston a volať v pondelok kôli termínu.No pripadám si ako mimozemšťan, lebo tak opatrne chodím, jak v 9 mesiaci 😂sa moc kontrolujem a som opatrná 😅

bejka90
29. jan 2020

@shellynda ja rozmyslam cizavolat v piatok alebo az v pondelok...aby ma nahodou nezdzubala ze tak skoro volam:D ale tak ja som 1x tak by som xim skor tam sla nech mi to pptvrdia z krvialebo neviem ako :D a mam endometriozu tak ci to nejak nemoze uskodot alebo nieco... no ja pracujem v skolke tak uz od ovulacie ani nedviham deti zeco ak nahodou...:D len tie ich kaslania a kychania na mna jok tak vtedy sa rozculujem ked takna mna prskaju:(

naty1987
29. jan 2020

@kalmak budem mať cisty inositol čiže max. 2grami denne plus kys.listova alebo vitaminy

marionluna
29. jan 2020

@bejka90 @shellynda baby tak akoze ja si tiez davam pozor ale keby ste ma videli tak mam 1 rocne babo doma co ma takmer 12kg a denne ho aj 50x dviham hore dole sa santime jasime cize akoze ja dufam ze toto moje druhe tehu je na tuto zataz psychicky pripravene 🤷🏻‍♀️😀 akoze nie je na vyber..

naty1987
29. jan 2020

@jelka21 keď som už nevedela čo tak som pila alchemilku a potom som objavila inositol

butterfly333
29. jan 2020

@naty1987 ja čistý inositol beriem už asi pol roka a nič.

giuli
30. jan 2020

Dobre ranko dievcence....ja dnes divoko hore,snad ma nieco neobchadza
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

naty1987
30. jan 2020

@giuli fíha vyzerá to pekne nech je už len hore

giuli
30. jan 2020

@naty1987 ja ti neviem,mam pocit,akoby na mna daco liezlo a to som merala o hodinu skor,kvoli rannej....uvidime ,ako to bude pokracovat..pravdu povediac, ani v skutocnosti nemam potuchy ,ci je dobre urcena ovulacia...cele sa mi to nezda....ty ako?