icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
3. feb 2020

@zuzik5891 uz tam maju svoju techniku, kade pozerat....bola to super správa...viem si predstavit,to by som bola stastna aj ja,ze aka som plodna😉😉👍

giuli
Autor odpoveď zmazal
nina004
3. feb 2020

@giuli kiežby,čo by som za to dala 🙂

nina004
3. feb 2020

@monu66 wau ,to je krásny test. Až mi slzy do očí vošli. V živote fakt nič nie je nemožné. Si silná ,že si to snaženie nevzdala a za odmenu máš tento krásny výsledok. Držím ✊,aby bolo celé tehu bezproblémové a bábo krásne rástlo. Hlavne vám obom kopec,kopec zdravia.

julianka007
3. feb 2020

@monu66 och nádherné... Som úplne šťastná aj za teba a aj za tvojho muža. Verím, že po toľkých rokoch je ťažké veriť a bude ťažké veriť až kým maličké nebudete držať v náručí. Tak vám prajem, nech len všetko dobré dopadne a budete môcť obaja uveriť, že to bola naozaj pravda. 😉😍

monu66
4. feb 2020

@nina004 dakujem krasne, tak krasne si to napisala, ze zase fnukam 🙂

evi38
4. feb 2020

@dominika_sk gratulujem 🙂 nádherný je 🙂
@julianka007 ahoj 🙂 kedy máš poradňu? Už viete pohlavie? Ja ok, ďakujem za opýtanie, dnes som 23+0, ale bruško mám väčšie ako keď som prvého synčeka rodila a + 9 kg, to je veľa 🙂 ako sa cítiš? My máme okrem trisomy testov aj z morfolog. utz potvrdené dievčatko 🙂
@martinade Maťka ako sa cítiš? Pozerám, že testy dopadli super a že asi chlapček 🙂 gratulujem 🙂
@monu66 gratulujem, nádherná správa po toľkých rokoch, to sa tak dobre číta 🙂

monu66
4. feb 2020

@julianka007 moc moc dakujem, aj tebe prajem to najkrajsie tehulkovanie a v plnom zdravi 🙂
Inac asi koncim aspon na dva dni s tehu testami, lebo za cele dva dni vobec ciarky nezosilneli. Dnes mi brali krv ohladne hcg a vo stvrtok budu vysledky, tak som zvedava ake cislo bude a potom dam vediet 🙂

monu66
4. feb 2020

@evi38 dakujem krasne 🙂 S tesenim som velmi opatrna, tak sa bojim, aby to malicke stvorenie bolo na spravnom mieste, a aby sa mu u mna pacilo a neodislo. Dnes mi gynekologicka tlieskala, ale stopla som ju, ze preboha este nie. No bohvie co si v tu sekundu mohla mysliet 🙂

butterfly333
4. feb 2020

@evi38 moja uz 23tt? Bože ako to letí samé tehulky sú tu. Držím palce.

michaela889
4. feb 2020

Ahojte, tento mesiac folikulometria 9dc 1,53cm.. 11dc 1,82cm.. 13dc 1,8cm - tu už sa to lekárovi nepozdavalo, 16dc 1,8cm - zaver, anovulacny cyklus.
Napriek tomu podľa grafu ovulácia prebehla 16 dc. Je možné teda že ovulácia prebehla, ale folikul bol prázdny? Momentalne 31dc, ale nechcem si ani robiť zbytočne nadeje, keďže som tento cyklus považovala za anovulacny. Boli ste v podobnej situácii? Ďakujem

giuli
4. feb 2020

@michaela889 podla bt ovul.bola ,dokonca dnes si 15dpo...ja by som skusila test...dr.nemusi vzdy zmerat presne a na stotinne cisla....ani nevidel ,ci praskol...uzavrel to anov.cyklom....

nina004
4. feb 2020

@michaela889 Ahoj,trochu nechápem,prečo ti dr povedal,že máš anovulačný cyklus. Riešila som to tento mesiac s mojou dr. Tiež mi tvrdila ,že nemám ovuláciu,ale oni to berú ,že pokiaľ na 12 DC nič,tak ovu nie je. Ale niektoré ženy ju len majú posunutú na neskôr. Išla som tam včera to bol 15DC a folikul už mal 15mm. Takže ovu bude ,ale neskôr a nie na 12 DC ako v tabuľkách. A k tomu mi povedala,že pokiaľ sa dostane folikul nad 10-11mm ,tak už zväčša narastie a ovu je. A ty si mala na 16DC 18mm ,to už je pekne veľký folikul. Rastú tak 1-2mm denne a kľudne v ten deň mohol ešte podrásť a prasknúť.Ja by som grafu verila,že ovu fakt bola a nakoľko sú teploty už takto hore a dlho ,skúsila by som aj test. Možno budeš mať anovulačné baby 😀🙏

michaela889
4. feb 2020

@nina004 ono skôr išlo o to, že vôbec nerástol a 11 13 aj 16dc bol viac-menej rovnako veľký. Teda nepredpokladal že je to folikul, ktorý obsahuje oplodnenia schopné vajíčko a preto mi na ďalší mesiac predpísal CB, že to skúsime takto.
Ale obe máte s @giuli pravdu, za jeden test nič nedám, koľko krát som robila ešte pred očakávanou Ms. Tak bola som si ho cez obed kúpiť a ešte dnes si ho urobím.

megica33
4. feb 2020

@michaela889 ano mala som skusenosť. Z mojho annovulačneho cyklu teraz pobehuje 3 ročná dcerka 😂 takže v tomto smere by som sa skor riadila BT ako tým čo ti povie dr 🙂 držim palce

ikonica
4. feb 2020

Vcera mala Zojka 3 mesiace... Dnes poradna... 6330g a 62 cm... Ockovanie odlozene o tyzden...
A ja som dnesnym dnom o rok starsia 🙂

evita2176
4. feb 2020

@ikonica kraaasna😍 a tebe prajem všetko najlepšie k narodeninam 🥂🥂

ikonica
4. feb 2020

@evita2176 dakujeme 🙂

monu66
4. feb 2020

dievcata @giuli @julianka007 @kakatulik tak ako som vam slubila vas informovat, tak dnes som bola u tej endokrinologicky a dala mi aj lieky co som velmi rada. Ja som doteraz na znizenu funkciu stitnej zlazy brala L-thyroxin 50 a tato nova doktorka mi dala lieky Euthyrox 25. No dufam, ze ich budem v pohode znasat. O mesiac mam ist na krv, aby lekarka vedela, ci ma upravit davku. Inac velmi mila lekarka 🙂

monu66
4. feb 2020

@ikonica jeeej, malinka Zojka je uz taka velika? 🙂 Pri detoch vidime ako ten cas velmi letiiii. A aby som nezabudla, vsetko najlepsie k narodeninkam ti prajem 🙂

butterfly333
4. feb 2020
giuli
4. feb 2020

@ikonica Všetko najlepšie k narodeninám a princeznicke k jej 3mesiacikom🎉🎁🎈

giuli
4. feb 2020

@monu66 to je dobre,ze uz mas nasadenu liecbu...bola si aj u gyn.?

ikonica
4. feb 2020
anniii
4. feb 2020

@michaela889 Je nás tu viac takých, ktorým lekári tvrdili, že neovulujeme. Ja som bola jeden štvrtok v októbri (27 DC) na preventívke a doktor mi povedal, že na ovuláciu to nevyzerá a že pri mojom nepravidelnom cykle asi vôbec neovulujem. Presne o týždeň som za ním išla zase, že podľa grafu bola ovulácia v nedeľu, či by sa nemohol pozrieť. Súhlasil a prekvapene skonštatoval, že ovulácia asi predsa len prebehla. O 9 dní neskôr mi ju potvrdil aj tehotenský test. Tebe želám to isté 🙂

bejka90
4. feb 2020

Nechce niektora 20ks za 4€ ovulacnych testov? 🙂

nina004
4. feb 2020

@michaela889 Som zvedavá ako test dopadne . Držím ✊

@ikonica Všetko najlepšie k narodeninám. Máš ozaj nádherného drobca 🙂

ikonica
4. feb 2020

@nina004 dakujem ;)

michaela889
4. feb 2020

@nina004 @aniii @giuli @megica33
Ďakujem Vám všetkým za info, test veeelmi neskoro po limite slabulinka až neviditeľná čiarka. Asi počkám deň dva..

ereska
4. feb 2020

@ikonica ahoj všetko najlepšie k narodeninám 🎂 a zojka je nadhernaaaaaaaa

@michaela889 super tak nech pekne tmavne skús odfotiť 😉