Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica daj malej hneď po pichnuti na miesto vpichu, pekne jej to schladí a nebude bolieť. Náš plakal len kým pichala a keď sme nalepili hneď prestal, odchádzali sme a už sa rehotal, a dali sme aj na druhý deň. Držím palce nech to zvládnete 😘
https://www.drmax.sk/dermaplic-naplast-1x2ks?gc...
Ahojte dievčatá. Nemáte skúsenosť s Ovitrelle injekciou? Mám si ju dnes pichnúť. Ovplyvňuje táto injekcia bazálnu teplotu? Má zmysle ju vôbec po injekciu merať?
Ja uz moje telo nechapem....na WK grafe ,uz by som mala mat ms,na inom som este len 11dpo....
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...
Ahojte, tak dnes som posledny raz merala bt. No, dnes mam taky volnejsi den, tak by som vam chcela napisat, aka zmena bola u mna za posledne dva cykly a mozno vdaka nim sa zadarilo. Tak zaciatkom decembra som vysadila muku a cukor z jedalnicka (niekedy som zhresila, tak 1x v tyzdni). Schudla som cca 5-6 kil a vyhodila vsetky doplnky a nasadila uplne nove (prikladam foto). Tie som zacala uzivat od 20.12.2019 (predposledny cyklus). Dala som si pri vybere vyrobcu velmi zalezat len na kvalite, cize nech to stoji co to stoji. Neviem ci to bolo tymi doplnkami alebo zmenou stravovania, ale ak by co i len jednej z vas nieco z toho (doplnky, strava) pomohlo k otehotneniu, tak by som bola velmi, ale ze velmi stastna 🙂
A ostali mi este ovulacne testy One step s citlivostou 20 a 40, tak ak by nahodou niektora z vas chcela 🙂
@monu66 ten istý vitex aj d3 beriem aj ja od leta aj som schudla 7kg no zatiaľ sa nezaradilo.
@butterfly333 skoda :( Tak este ostava ta sirulina, chlorela a na kvalitu vajicok ten myoovu. Inac sirulina a chlorela je super doplnok pre cele telo aj pre tie co neplanuju otehotniet. A ani to nie je tak drahe. Tieto konkretne co som uzivala ja, tak obsahuju vela gramaze danych zloziek v jednej tablete, cize som ich nemusela denne davat do seba vela. Ja som brala 2x denne po 3 tablety.
p-cko mi asi na klavesnici vynechava, ma to byt spirulina 🙂
@monu66 beriem už niekoľko mesiacov čistý inositol. A ten myoovu je čo?
@ikonica všetko najlepšie k narodeninám 🙂 a malinkej nech sa darí a robí Vám radosť 🙂
@julianka007 paráda, držím palce do poradne 🙂 ja mám až 25.2. rovno aj s glukózovým testom :D...ja každý deň krokujem a aj tak ide stále váha hore 🙂
@bona69 ten šibalský úsmev, jéj 🙂
@butterfly333 a ten D3 beries rovnaky? Lebo nie kazdy je ok. Ja som raz mala s kokosovym olejom a neskor som sa dozvedela, ze nie je tak kvalitny pre tie co sa snazia otehotniet.
Myoovu je inositol, ktory sa uziva 4g denne a + obsahuje folat a tiez dolezitu zlozku chrom. Ten je tiez dolezity pre plodnost
@monu66 ten istý cit d3 5000 beriem. A ešte koenzym q10 a femibion a serepeptazu.
@butterfly333 este ma napadlo... a kolko denne uzivas toho D3? Ja som uzivala 2 tobolky denne
@monu66 no keďže je to d3 5000 tak len jednu. Mám brať dve? Na reprodukčnej imuno zistili mi zvyšene cytokiny nízke iGg malo cit brala som igamplia injekcie a malo vit d som mala. V pondelok som bola na kontrolný odber tak som zvedavá na výsledky.
@butterfly333 no ja som mala vitaminu D dostatok a davala som si ho nalacno. Vraj pri nedostatku a v zimnom obdobi sa uzivaju aj 3 tbl. Takze, ak by si uzivala aspon dve denne, tak ti urcite ta davka neublizi skor naopak. A toho vitexu som si tiez nalacno davala dve naraz. Tie mnou uvedene doplnky som uzivala nasledovne:
Vitex = 2 tbl. rano nalacno
D3 = 2tbl. rano nalacno
Myoovu = 2 tbl. rano nalacno a 2tbl. vecer pred jedlom
Spirulina = 3 tbl. rano nalacno a vecer 3 tbl. pred jedlom
Chlorela = 3 tbl. rano nalacno a vecer 3 tbl. pred jedlom
Hned ako som rano vstala, som si dala spirulinu a chlorelu naraz. Po minimalne 30 minutach som si dala Vitex a po dalsich 30 minut som si dala Myoovu s vitaminom D3. Vzdy som zapijala len cistou vodou.

@81anina a kolko si platila za rota? Zabudla som sa dnes opytat... Ale vraj 44 za jednu davku a treba dve ci?