Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@giuli dakujem 🙂 Tak som sa obavala dnesneho dna, ze pre svoj klud som radsej este dnes zmerala bt, chvalabohu isla trosku vyssie. No a co sa tyka ovulacie, tak aj napriek tomu, ze som mala na 13 dc silne ovu bolesti, tak asi prebehla az na 15 dc, co by sedela aj intenzita testovacich ciarok na tehu testov. Hned ako pridem od lekarky domov dam vediet co a jak 🙂
@c_est_la_vie nieco tam je,no este treba o par dni skusit testnut znova...tazko urcit,ci to je zacinajuca ciarka,ci kanalik....dufam,ze to bude ruzova linka...👍👍
@c_est_la_vie vidiiiiim 🥰 jooj len nech ti silnie 🤩
@michaela889 tieto testy nemaju citlivost 25?
@c_est_la_vie treba verit,ze to bude ok....dusik sa crta,teraz ho uz len prehovarat ,nech silnie...
Giuli nie, je to 10. Jediný čo mali v lekárni ale musím kúpiť iný a skúsim asi znova zajtra ráno a ak to takto bude vyzerat celý vikend, v pondelok pôjdem za lekárom. Z krvi to bude jasné áno alebo nie
@c_est_la_vie držím palčeky
Jezis to je tak krasny 🥰 vsem vam to hrozne preju. Musi to byt neuveritelny stesti 😊 snad se taky dockame
Ahojte 🙂 Prosím vás ,pichla som si včera večer Ovitrelle a dnes má bolí brucho úplne ako pri MS. Už som bola aj na wc sa pozrieť párkrát či som ju fakt nedostala. Dokonca som viedla skupinu ,robili sme len preťahovacie cviky a pri tom som to strašné cítila. Mávam takéto pocity pár dní po ovu a tesne pred MS. Myslíte ,že to môže byť tou injekciou? Alebo by mohla prísť MS? Ale to si nemyslím ,zajtra mám ísť na IUI.
@c_est_la_vie aj s tymi mojim zlym zrakom ciarku vidim, drzim silno palce, aby krasne silnela 🙂
@michaela889 ani mne do dnesneho dna ciarka nesilnela, az dnes je o trosku silnejsia. Ja sa vzdy ukludnujem, ze pokial neslabne, tak je vsetko ok. A nemohla si mat napr. o 3 dni neskor ovu? Ja som mala silne ovu bolesti na 13dc, ale podla grafu bt a tehu testom som zrejme mala az na 15dc. Este mam taku teoriu, ze na13 dc mohla byt u mna ovu, ale k oplodneniu doslo zrejme az na 15 dc. No, ale ako hovorim, dolezite je, ze ti ciarka neslabne 🙂
@monu66 predvčerom som sem pridala graf bt, myslím že bola reálne tak ako je vyznačená. Ale keďže folikul od stredy do pondelka meral stále rovnako, už to by bolo zvláštne, že napriek tomu sa to možno podarilo, tak už nič iné ma neprekvapi.. ale nejdem sa ešte tešiť, kým na teste neuvidím rovnako silné čiarky alebo nepotvrdí lekár. A tak ako píšeš, aj keď silneje pomaličky tak je to dobré. Snáď to je na správnom mieste ..
Dúfam, že tebe dnešná návšteva dr dopadne dobre 😉
@michaela889 staci ,ze kazdym druhym dnom znasobi hodnotu,u kazdeho je narast hcg iny...u niekoho vyssie,u niekoho su nizsie hodnoty...podstatne je nasobenie
@michaela889 @giuli tak uz som doma a doktorka ma moc nepotesila. Ak ratam, ze v den odberu som bola 12dpo, tak hladina hcg 20,0 je moc nizka? Ako dnesny tehu test je silnejsi oproti predoslym testom, len som smutna, ze ten maly mrnousek asi pomaly rastie. 20.2. idem na ultrazvuk ani nie kvoli tomu ci uz bije srdiecko, ale gynekologicka chce vediet ci je na spravnom mieste. No smutna nesmiem byt kvoli mrnouskovi, kedze teraz potrebuje moc kludnu maminku.
@nina004 na 12 dpo hladina hcg len 20,0. Cakala som viac, ani neviem ci je ta hladina hcg v norme. Lekarka mi len povedala, ze som moc skoro prisla. No ale ked po tolkych rokoch snazenia som sa bala, ze mrnouska stratim a chcela som nejaky liek na udrzanie, ale aj dnes mi povedala, ze este je skoro na nejake lieky :(

@strangerthing Ja som mala slabšie krvácanie, keď som pila kontryhel celý cyklus. Keď len do ovulácie, bolo normálne.