icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
7. feb 2020

@zuzik5891 jaj vidis... to bolo 10 dni po transfere, ale pri prvom tehu som mala cca 17hcg a bolo to malo... poznamka doktora ked sme hovorili o vysledkoch.

kakatulik
7. feb 2020

@monu66 jasné,teraz je už vlastne jedno kedy pôjdeš. Uvidíš,ako sa to bude zatiaľ vyvíjať. A ani tými TT by som veľmi neprehanala. Každý druhý deň a basta.

monu66
7. feb 2020

@kakatulik ok tak kazdy druhy den budem testovat 🙂

zuzik5891
7. feb 2020

@martinade no super...aspoň viem že som stále v obraze 🤗...inak sa som mala pri synovi takmer rovnakú hodnotu hcg 15 dpo ako ty teraz pri drobčekvi😘

martinade
7. feb 2020

@zuzik5891 😍😘

nina004
8. feb 2020

Dobré ránko 🙂 U mňa dnes takto. V stredu večer pichnutý Ovitrelle, včera IUI...Teplota sa zatiaľ nejako výrazne nezdvíha,ale naposledy jej to po Ovitrelle tiež trvalo tri dni. My sme sa posnažili ako sme vedeli a teraz to už je vo vyššej moci 🙏🙏🙏

evita2176
8. feb 2020

@nina004 silno drzim päste aj mi sme po IUI ale myslim ze to nevyslo 😔

nina004
8. feb 2020

@evita2176 Ďakujem. Snažím sa myslieť pozitívne ,aby som si neprivolala nič zlé 🙂 Vy ste boli kedy? A prečo myslíš ,že to nevyšlo?

0507
8. feb 2020

Uz treti den rovnako

evita2176
8. feb 2020

@nina004 my sme boli v minuly piatok..no myslim podla teploty 😔 . Tebe drzim velmi velmi päste 🍀✊🤰

nina004
8. feb 2020

@evita2176 ste boli na prvom IUI? Teploty môžu kolísať. Ono často ,čo som pozerala majú baby vysoké teploty a nakoniec im prudko padne. A zas niekomu to stále skáče a nakoniec im prudko stúpne a je to tam 🙂 Držím ✊ ak nie tento ,tak budúci mesiac 🍀

evita2176
8. feb 2020

@nina004 dakujem ti velmi pekne🙂 Ano boli sme na prvom IUI ale mna to uz tak psychicky vycerpava 😢 a ked vidim ako je aj muz z toho smutny 😔 Dakujem za podporu a tebe pfui pfui pfui aby to dopadlo na 1*✊🍀🤰

devana112
Autor odpoveď zmazal
nina004
8. feb 2020

@evita2176 Tu psychiku úplne chápem. U nás je to podobné. Najprv som to ja moc nedávala,teraz si už na ten každomesačný neúspech zvykám. Ale zas to manžel viac prežíva. My sme boli teraz na druhom IUI a pre nás aj na poslednom. Mňa to dosť bolelo a som celý deň nepoužiteľná a navyše som z toho aj dosť v strese. Ale to druhé IUI už bolo aspoň lepšie v tom,že som vedela ,čo nás čaká. Vy pôjdete na ďalšie ,keď tak?

evita2176
8. feb 2020

@nina004 ano urcite skusime. Zatial este po babatku velmi tuzime. Neviem ako to ja budem zvladat psychicky ale muz ma zatial povzbudzuje aj ked vidim ze ho to trapi...co ta na tom bolelo??😨😨

nina004
8. feb 2020

@evita2176 Neskúšala si sa zamestnať nejakou inou aktivitou? A snažíte sa už dlho? Vieš čo,ja už som po operácii čipku a dr sa tam nevedela dostať,tak musela použiť nejaké ďalšie nástroje. Pritom každý vraví ako to nebolí 🤷 Už sme si povedali,že to skúsime opäť po nejakej dobe ,ale pôjdeme rovno na IVF. No ja stále dúfam,že sa nám to podarí ,keď to budeme najmenej čakať a možno nebude ani treba IVF 🙂

elinosar
8. feb 2020

@0507 vyzera to na dobrej ceste. ja mam podobne 🙂

naty1987
8. feb 2020

@0507 graf krásny test si neskúšala???

0507
8. feb 2020

@elinosar tak si drzme palce ☺

0507
8. feb 2020

@naty1987 skusala, ale moc skoro, na 7dpo, vadny test, odvtedy nie, skusim az 10dpo

elinosar
8. feb 2020

@0507 urcite 🙂 kazdej prajem to vytuzene babuliatko. nech sa nam to uz konecne podari a budeme stastne

naty1987
8. feb 2020

@0507 noo to bolo vážne skoro ale teraz by ti už ukázalo no uvidíš ✊✊🍀😊

0507
8. feb 2020

@naty1987 skusim zajtra, naposledy som mala na 10dpo len taky tienik

devana112
8. feb 2020

Ahojte dievčatá, je možné, že sa mi len tak skráti LF? Odkedy beriem vitex, predĺžila sa mi zo 14 na 15 dní a teraz som začala na 11 DPO špiniť a dnes mi aj teplota klesla a zajtra zrejme príde ms. Tak pekne to vyzeralo tento cyklus, aj ovu pekná a zrazu toto. Som trochu v šoku🙄

shellynda
8. feb 2020

@devana112 ťažko povedať... Môže byť aj IP 😊uvidíš zajtra či vyskočí hore

c_est_la_vie
8. feb 2020

@0507 ja som mala graf skoro rovnaky, na 10 dpo dusik a 11 dpo krasne ruzove palicky. Drzim palce 🙂

devana112
8. feb 2020

@shellynda pri mojom šťastí, neviem, neviem, bojím sa robiť si nádeje, aby som nebola sklamaná potom... A tebe sa ako darí? Všetko ok? U lekára si už bola, či sa len chystáš?😊

shellynda
8. feb 2020

@devana112 držím moc palce, aby sa zadarilo čo najskôr 🍀🙏... Ja som tiež ostala tehu práve, keď som si myslela, že to zase nevyšlo 😃. Mala som ísť tento týždeň, len môj Dr. ochorel, tak v pondelok budem volať, kedy mám prísť. Dúfam, že už bude vidieť 💖😍, inak mi vôbec nič nie je, len prsia bolia 😊

devana112
8. feb 2020

@shellynda Ďakujem ti za milé slová😍 len to špinenie a tá teplota ma presviedčajú o opaku. Tak to je fajn, že sa dobre cítiš😊 a v ktorom si týždni? Podľa mňa už isto bude vidieť a budete mať pekný valentínsky darček🤗

shellynda
8. feb 2020

@devana112 chcela by som to stihnúť do Valentína veru😍, to budem 6+4tt,tak by už mohlo byť aj 💖🙏... No bodaj by ti zajtra teplota vystrelila hore🙏. Budem čakať na tvoj graf a dúfať, že vyskočí