Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bejka90 zbytočne sa stále nemeraj, veď hormóny sa ti menia, tak aj ta teplota bude trosku iná. Ja tento cyklus len meriam, už netestujem, lebo aj tak ovu ešte len bude a muž šiel na týždeň preč, tak tento mesiac u mňa nič nečakám, ani nemôžem, keďže tutu mutu bolo naposledy v piatok v noci. Tak ja tento mesiac už netestujem, zasa až budúci cyklus. A ty si užívaj tehotenstvo 😀
Žienky ešte otázočka, idem objednať ten VITEX, len som už pozerala aj ten INOFOLIC, ale teraz neviem, či sa to môže brat obe naraz. Ciam vyskúšať najprv ten VITEX, a potom po 3 mesiacoch ten INOFOLIC.?Co my odporúčate?
@mirus11 môže sa to brat naraz. Miesto inofolicu je lepší čistý inositol.
@mirus11 ako píše @butterfly333 inofolic je zbytočne drahý, radšej si nájsť čistý inozitol
Ak budeš brať najprv jedno tri mesiace a potom druhé, budeš vedieť, že ak nastane zmena počas užívania, aspoň budeš vedieť z čoho to bolo
@butterfly333 a ktorý my odporúčate ten inositol? Ktorý máte žienky už vyskúšaný?
@naty1987 aj ja mám ten istý.
@naty1987
@butterfly333
Ja mám tiež tento🤭
@giuli, @olivia_0309, @nina004
Tak na obed som nevydržala a je tam mini mini dúšik,skúsim z ranného hádam bude lepšie vidieť, nemôžem tomu uveriť
@lenkajh4 krasa😍✊🏼🍀drzim prsty nech silnie😉
@mirus11 ja mám tiež ten inositol čo @naty1987. Mám teda aj zvyšok inofolicu,ale doberem ho a už budem len inositol brať. Vďaka tomu sa mi aj podarilo ovuláciu posunúť o týždeň skôr,takže sa mi skrátil cyklus. Čo je u mňa úspech. A ovulujem aj napriek vysokému prolaktínu. Takže za mňa inofolic/inositol odporúčam.
@evita2176 Dnes som tretí deň po IUI. Som strašne nervózna a cítim dosť podbruško. U mňa sú to rovnaké príznaky ako každý mesiac pred MS. Ako pokračuješ ty?
@lenkajh4 Určite skús test aj ráno. Mal by byť krajšie vidieť. Držím ✊ vyzerá to veľmi sľubne 🍀
Tak, baby, u mna nic...11dpo a na teste nic ☹.

@bejka90 Ja som presne pre toto prestala merať. Deň po pozitívnom teste som tiež mala pokles o 0,4 stupňa, tak som teplomer odložila.