icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

abigaile
10. feb 2020

@monu66 😔 drž sa

giuli
10. feb 2020

@monu66 viem,ako ti je a obrovitansko mi to bude luto....bohužiaľ, nijak to neovplyvnime a musime to prijať tak,ako nam to zivot naserviruje...drž sa

ikonica
10. feb 2020

@monu66 je mi to luto :(... Ale skus si z toho vziat aj cosi pozitivne... Ze sa predsa konecne nieco udialo po tych dlhych rokoch... Telo sa nastartovalo a dalsi "pokus" uz bude uspesny...

monu66
10. feb 2020

@abigaile dakujem

monu66
10. feb 2020

@giuli dakujem a suhlasim, mas pravdu.
No, krize sice bolia, ale bolest mi prechadza do stehien, ale ze extra ☹️

monu66
10. feb 2020

@ikonica suhlasim a dakujem krasne

ikonica
10. feb 2020

@monu66 ja som mala biochemko po prvom cykle s clostylom v novembri 2018 a vo februari 2019 som si znova nasla // a uz sme to dobojovali az do stastneho konca...

monu66
10. feb 2020

Dakujem za srdiecko 🙂 A dakujem za tuto skupinu, za vas zienky, mate obrovske a krasne srdiecka, ste velkou oporou a podporou. Vsetky si zasluzite vidiet co najskor na tehu teste dve // mat bezproblemove tehotenstvo a donosit zdravucke babatka. Mam vas velmi rada 🙂

monu66
10. feb 2020

@ikonica 🙂 dakujem 🙂

devana112
10. feb 2020

@monu66 myslela som na teba, a úprimne mi je to ľúto, prajem ti veľa síl... podarilo sa raz, podarí sa aj druhýkrát a už určite so šťastným koncom ❤❤❤

devana112
10. feb 2020

@abigaile s tým Dčkom to bude pravda, len sa pozri, koľko ho tam máš v tých vitamínoch, minimálna denná dávka je 800 IU, teda aspoň tak som pred pár mesiacmi čítala v Zdraví

monu66
10. feb 2020

@devana112 dakujem krasne

0507
10. feb 2020

@monu66 strasne mi to je luto ☹

nina004
10. feb 2020

@monu66 ahoj....je mi veľmi ľúto ,čo tu čítam. Neskutočne som ti to priala. Ale verím ,že všetko,čo sa nám v živote deje, má svoj zmysel. Len to možno nevnímame hneď. Teraz ti hlavne prajem ,aby si bola silná,nie pre tvoje okolie,ale pre seba samú. Takáto bolesť nikdy úplne nezmizne,len sa s ňou človek naučí žiť,neobviňovať sa a postupne sa pohnúť ďalej. Verím ,že ťa aj takáto bolestná skúsenosť posilní ...a že so svojou silou a odhodlanosťou sa k svojmu drobcovy dopracuješ 🍀🍀🍀 si veľký príklad pre nás všetky.

nina004
10. feb 2020

@evita2176 Budem na teba myslieť a držať prsty. Popravde, ja by som tak dlho s testom nevedela počkať,ale určite je to lepšie. Nie je potom také sklamanie, ako keď tam vyjde len jedna /.

anniii
10. feb 2020

@monu66 Myslela som na teba a dúfala som, že HCG bude stúpať. Veľmi ma to mrzí. Ak je za tým tá nešťastná štítna žľaza, aspoň sa to už rieši. Keď sa ti to upraví, verím, že znovu nájdeš dve čiarky, ale už so šťastným koncom ❤️

ereska
10. feb 2020

@monu66 ďakujem moja a je mi veľmi ľúto čím prechadzas držím päste na zajtra a posielam veľa síl a veľké objatie

evita2176
10. feb 2020

@nina004 dakujem no veru nechcem hladat duchov ma teste a nechcem byt zbytocne sklamana..pockam do neprichodu ms a potom testnem...aj tak sa tym skorym testovanim nic nezmeni🤷‍♀️ale dakujem a podobne drzim palce ✊😊

monu66
11. feb 2020

@nina004 velmi dakujem

monu66
11. feb 2020

@anniii Dakujem. Ja som si povedala, ze ked Boh da a opat by sa zadarilo, tak prvy tehu test by bol az tyzden po meskani MS a druhy by bol den pred ultrazvukom. Uz ziadne caste testovanie a meranie bt.

nina004
11. feb 2020

@evita2176 To čakanie na MS je najhoršie z toho celého,veľmi pomaličky uteká ten čas. Ja mám pocit ,že tento mesiac sa držia teploty dosť nízko. Dnes je to zas nižšie ako včera. Väčšinou sa dostávam nad 36,8 bez problémov až do 37. Teraz Max 36,7. To sa mi ešte nestalo.

monu66
11. feb 2020

@ereska dakujem krasne

0507
11. feb 2020

Dnes isla teplota trochu nahor, ale vcera test biely

evita2176
11. feb 2020

@nina004 no to mas pravdu s tym cakanim. Aj ti nieco dali ma vkladanie? No ja dnes pokles a podbrusko tiež pobolieva a aj v noci bolelo... dnes som 11dpo..

giuli
11. feb 2020

@evita2176 test si neskusala...dnes si mala teplotu 36,9?Mne to uz pripada ,ako 3faz.krivka...

giuli
11. feb 2020

@nina004 niekedy sa zdvihaju schodiskovo...nemusíš mat kazdy mesiac rovnake teploty...kazda krivka je ina...este to pojde hore...

evita2176
11. feb 2020

@giuli ahoj nie neskusala bojim sa😣 ano 36.9 neda sa mi to lepsie odfotit uz sa pokusam asi 5min ale na tomto tel 🤷‍♀️😂
O vyzera to tak vselijak

giuli
11. feb 2020

@evita2176 ja by som testla,tie teploty su podla mma super..a ako som uz pisala,mne sa to javi trojfazovo,co je dobrym znakom...drzim palce

shellynda
11. feb 2020

@evita2176 pekný graf😍držím palce a ja by som už testovala😉😊

evita2176
11. feb 2020

@giuli no a nemoze to byt len tym Utrogestanom?? Som dnes 11dpo myslis ze by bolo nieco vidiet.?