Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@monu66 ach to mi je ľúto 😢😢😢 ale verím, že keď sa teraz podarilo, tak sa za podarí znovu. Veľmi vám prajem aby to bolo čo najskôr.. 🙏🙏
Dobre ranko, dnesna bt ma nemilo prekvapila, pretoze uz dva dni ocakavam, ze MS sa spusti aj kvoli bolestiam a mne dnes bt vyskocila,, co v mojom pripade je az moc zle. Nechcem zasah lekarov, chcela som aby malicke odislo samo.
Vcera vecer v praci som citila uplne na hornom stehne velmi horuco, uz som si myslela ze sa MS spustila a ja som pretiekla, ale nic. Trvalo to asi 30 minut, ale nic ani nespinim. No dufam, ze nekrvacam v maternici a z nejakeho dovodu ta krv nema jak odist. Dievcata, tak moc si teraz prajem MS a ta zatial nikde a ani trosku spinenia nemam.
Moja mama je tak nestastna, ze ona chuda este stale veri, ze malicke este bude bojovat. Tazko sa mi jej vysvetlovalo, ze ide o mizernu hodnotu HCG a ze je uz koniec ☹️
@giuli dakujem moja. Presne toto si hovorim... a tiez tomu nechapem, preco to tak je. My sa nacpavame roznymi doplnkami a sorry za vyraz, ale nejaka hnusna spinava narkomanka este aj v pohode bez komplikacii vynosi dieta.
Teraz sa budem ruhat, ale co potom znamena slovo matka, ked Boh takym zenam da dieta hned a zenam, ktore by aj svoj zivot polozili za dieta, tak takej neda? Celu dobu snazilkovania hladam odpoved.
Moja sestra co deti nechcela, tak otehotnela cez to vnutromaternicove teliesko, potom cez kondom a vtedy ju priatel obvinoval, ze ho musela podviest. Jednu dceru ma, ale to len preto, ze sme ju s mamou prehovarali, aby si ju nechala. Nelubi ju dodnes a to ma jej dcera uz 22 rokov. Inac bola uz 2x na interupcii a ja take zeny nemusim, nenavidim, odsudzujem a pod.
@monu66 ja som mala takyto graf. 2.12. Sme mali ist na krvne testy na gyndu kvoli IUI, ale rano som si spravila test a bol pozitivny. Tak namiesto seriology testov mi spravil sono, (pri druhom tehu som si tak skoro sono nedala spravit, predsa su to vlny pre drobca) zobral krv na hcg. 14.12. Bol moj posledny tehu test, ten uz slabol a potom :(
@shellynda gratulujem 🤰🙏
Prosim o radu, povzbudenie...i ked s takymto grafom asi nic z toho nebude. Na mna velmi neobvykle mi FF ukazal ovu na 14-ty den, Ovuview az 16-ty den cyklu. Nejak extra sme sa nesnazili, ale akurat to vyslo na ten 14-ty den s tym, ze "ved mavam ovulaciu neskor, tak sa nic nestane". Moje cykly bezne 36-38 dni. Toto by bola za 2 roky obrovska vynimka. Ale ak sa "stalo", tak by som sa aj potesila. Lenze uz 3 dni mam spinenie a bolesti brucha ako na MS, ale to spinenie len na papieri na wc, hlavne po velkej potrebe. Bolo svetlo ruzove a potom take do hneda. Dnes ale pokles teploty a zajtra je termin podla appky, poovulacne teploty mavam cca max. 36,7...testy - biele, ked velmi chcem, vidim tam "ducha", ale skor si ho tam zelam. Co myslite, asi pride ms, ze? (Vzhladom aj na situaciu v robote, by som si zelala skor opak...)

@monu66 mrzi ma to velmi.....ale aj tak verim, ze ked si das doporiadku stitku, tak to vyjde...proste musi....