icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

abigaile
11. feb 2020

@monu66 mrzi ma to velmi.....ale aj tak verim, ze ked si das doporiadku stitku, tak to vyjde...proste musi....

shellynda
11. feb 2020

@monu66 je mi to strašne moc ľúto 😪... Viem čo prežívaš a verím, že ďalšie tehu už dotiahneš do úspešného konca🙏moc ti to zo 💖prajem🍀

evita2176
11. feb 2020

@shellynda gratulujem a prajem prijemne tehulkovanie 🍀😍🤰

evita2176
11. feb 2020

@monu66 to je mi velmi luto :( vela sil prajem 🙏✊

shellynda
11. feb 2020

@evita2176 júúúj, ďakujem ti moc 😘💖

julianka007
11. feb 2020

@monu66 ach to mi je ľúto 😢😢😢 ale verím, že keď sa teraz podarilo, tak sa za podarí znovu. Veľmi vám prajem aby to bolo čo najskôr.. 🙏🙏

martinade
11. feb 2020

@monu66 je mi to strasne luto... hlavne vela sil do noveho boja. Tiez sa mi to stalo v Novembri 2018, ale priroda vie prečo to robi, hoc to boli. Nemuselo byt geneticky dobre. Vela sil a objatia posielam 💗

ereska
11. feb 2020

@monu66 je mi to moc ľúto no nesmut my ženy sme silné ideme bojujeme spolu ďalej drzim moc päste do ďalšieho boja 🙏🚼

kakatulik
11. feb 2020

@monu66 hlavu hore a ide sa dalej....maternica je akoby pohnojena.....este bude dobre....posielam ti objatia a pozitivnu energiu.....

devana112
11. feb 2020

@monu66 veľmi mi je ľúto, čo sa ti teraz deje, ale verím, že sa podarí znovu, ale teraz už so šťastným koncom🤗🤗🤗 veľa síl prajem❤❤❤

beatinka
11. feb 2020

@monu66 zlatko, tak veľmi mi je to ľúto!!! Ale verím tomu, že to bola akási “príprava” na to, čo čoskoro príde! Určite sa to čochvíľa podarí a so šťastným koncom! Verím tomu, verím Ti!!! Držkaj sa!!! Posielam veľké objatie a kopu energie a odhodlania!!! 😘

giuli
11. feb 2020

@shellynda tesim sa s tebou 💋💋😊

giuli
11. feb 2020

@monu66 kurnaaa,nemam slov,zeny ,kt.si zasluzia a chcu byt matkami stastie nemaju a zenska ,ktora ani nevie co je to spontánny porod otehotnie ani nevie ako.....kypi vo mne za to zlost...
DRZ SA MOJA,VIEM AKO NA FIGU TI JE...

monu66
12. feb 2020

@martinade dakujem

monu66
12. feb 2020

@kakatulik dakujem

monu66
12. feb 2020

@beatinka dakujem

monu66
12. feb 2020
monu66
12. feb 2020

Dobre ranko, dnesna bt ma nemilo prekvapila, pretoze uz dva dni ocakavam, ze MS sa spusti aj kvoli bolestiam a mne dnes bt vyskocila,, co v mojom pripade je az moc zle. Nechcem zasah lekarov, chcela som aby malicke odislo samo.
Vcera vecer v praci som citila uplne na hornom stehne velmi horuco, uz som si myslela ze sa MS spustila a ja som pretiekla, ale nic. Trvalo to asi 30 minut, ale nic ani nespinim. No dufam, ze nekrvacam v maternici a z nejakeho dovodu ta krv nema jak odist. Dievcata, tak moc si teraz prajem MS a ta zatial nikde a ani trosku spinenia nemam.
Moja mama je tak nestastna, ze ona chuda este stale veri, ze malicke este bude bojovat. Tazko sa mi jej vysvetlovalo, ze ide o mizernu hodnotu HCG a ze je uz koniec ☹️

monu66
12. feb 2020

@giuli dakujem moja. Presne toto si hovorim... a tiez tomu nechapem, preco to tak je. My sa nacpavame roznymi doplnkami a sorry za vyraz, ale nejaka hnusna spinava narkomanka este aj v pohode bez komplikacii vynosi dieta.
Teraz sa budem ruhat, ale co potom znamena slovo matka, ked Boh takym zenam da dieta hned a zenam, ktore by aj svoj zivot polozili za dieta, tak takej neda? Celu dobu snazilkovania hladam odpoved.
Moja sestra co deti nechcela, tak otehotnela cez to vnutromaternicove teliesko, potom cez kondom a vtedy ju priatel obvinoval, ze ho musela podviest. Jednu dceru ma, ale to len preto, ze sme ju s mamou prehovarali, aby si ju nechala. Nelubi ju dodnes a to ma jej dcera uz 22 rokov. Inac bola uz 2x na interupcii a ja take zeny nemusim, nenavidim, odsudzujem a pod.

martinade
12. feb 2020

@monu66 ja som mala takyto graf. 2.12. Sme mali ist na krvne testy na gyndu kvoli IUI, ale rano som si spravila test a bol pozitivny. Tak namiesto seriology testov mi spravil sono, (pri druhom tehu som si tak skoro sono nedala spravit, predsa su to vlny pre drobca) zobral krv na hcg. 14.12. Bol moj posledny tehu test, ten uz slabol a potom :(

martinade
12. feb 2020

@monu66 potom mi bola este raz zobrana krv 17.12, ale to uz boli vysledky 0 hcg

mirus11
12. feb 2020

No povedzte žienky, čo je to u mňa tento mesiac za cyklus? U mňa tento mesiac asi ani ovulácia nebude, už som rezignovala a moje telo asi taktiež. Tento mesiac je akýsi zakliaty.

nina004
12. feb 2020

@mirus11 Možno sa ti len ovu posunie. Nemala si nejaký stres? Telo sa s tebou nejako hraje...

mirus11
12. feb 2020

@nina004 no práve nad tým tak rozmýšľam, ze ten stres tam veru aj bol, myslíš ze to bude tým a ovu príde neskor? Ale potom asi aj ms príde neskor, ak tomu dobre rozumiem. Ale tento cyklus je akýsi celý naprd, ako pekne začal, tak sa divno konci.

nina004
12. feb 2020

Tak dnes 5DPO konečne išla teplota hore na mojích obvyklých poovulačných 36,8° 🙏 Teraz,aby teplota držala hore. Zatiaľ zmizli moje klasické predMS bolestí brucha,ktoré mávam zväčša 2-3 dní po ovu. Ale nervozita stúpa 😟...

@evita2176 ako si na tom dnes ty?

nina004
12. feb 2020

@mirus11 Stres môže posunúť ovu a tým pádom sa predĺži celý cyklus. Ďalej meraj a uvidíš. Niektoré cykly môžu byť aj bez ovu,snáď to nebude tvoj prípad.

butterfly333
12. feb 2020

@shellynda gratulujem 🤰🙏

mirus11
12. feb 2020

@nina004 moja nemáš sa čím stresovať, ty máš aspom pekne viditelnu ovuláciu, ale toto moje telo sa asi zbláznilo. Držím ti palce, aby ti to tento cyklus vyšlo.

mirus11
12. feb 2020

@nina004 nevadí, budem merať až do ms. Ci už bude ovu, alebo nie.

nevenka
12. feb 2020

Prosim o radu, povzbudenie...i ked s takymto grafom asi nic z toho nebude. Na mna velmi neobvykle mi FF ukazal ovu na 14-ty den, Ovuview az 16-ty den cyklu. Nejak extra sme sa nesnazili, ale akurat to vyslo na ten 14-ty den s tym, ze "ved mavam ovulaciu neskor, tak sa nic nestane". Moje cykly bezne 36-38 dni. Toto by bola za 2 roky obrovska vynimka. Ale ak sa "stalo", tak by som sa aj potesila. Lenze uz 3 dni mam spinenie a bolesti brucha ako na MS, ale to spinenie len na papieri na wc, hlavne po velkej potrebe. Bolo svetlo ruzove a potom take do hneda. Dnes ale pokles teploty a zajtra je termin podla appky, poovulacne teploty mavam cca max. 36,7...testy - biele, ked velmi chcem, vidim tam "ducha", ale skor si ho tam zelam. Co myslite, asi pride ms, ze? (Vzhladom aj na situaciu v robote, by som si zelala skor opak...)