icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mirus11
16. feb 2020

@naty1987 moja vidíš aky to je pekný rozdiel v tom meraní, u mňa dnes nič moc, tak ešte 6 dní a ms príde, ale nevadí, už ma to ranné meranie celkom začalo baviť, že som včera zaspala aj s teplomerom 😂, ale za 15 min som sa zobudila nato, že sak som nezapisala teplotu a toplomer ut vypnutý. Ale je to celkom zabava

eduvalia
16. feb 2020

@giuli dufam, ze vsetko bude v poriadku a ovu bude/bola.

naty1987
16. feb 2020

@giuli jaaaj už chápem čiže ovu je dnes😊 no to by bolo fajn len to je 16teho a 18dc 😁 na prd to je písané
Čo ty a teplomer už ho máš či ešte stále zvazujes??

naty1987
16. feb 2020

@mirus11 aj ja som si zvykla merať mne zazvoní budík buď odmeriam a spím ďalej alebo idem na wc odmeriam a už vstávam tak som si zvykla 😊 aspon že viem čo mám čakať aky cyklus či sa niečo nepokazilo a tak 😁😁😁😊

giuli
16. feb 2020

@naty1987 hlavne,ze sme sa pochopili🤣🤣asi ja som prehliadla....objednals som cez net..bola som v 3lekarnach,v DM ke a nikde nemali

giuli
16. feb 2020

@naty1987 ja to tiez tak robim

naty1987
16. feb 2020

@giuli ja už do lekárni nechodím len z receptom 😂 všetko objednávam zo stránky mojalekaren.sk tam sa už zo mňa musia smiať 😂😂😂

giuli
16. feb 2020

@naty1987 myslela som si,,ze sa da kupit...no pozerali na mna ako puk....ani neviem aky som objednala...zabudla som...snad bude ok

naty1987
16. feb 2020

@giuli keď tak vrátis a kúpiš druhy 😂😊

giuli
16. feb 2020

@naty1987 🤣🤣🤣

bla111
16. feb 2020

Ahojte, prvykrat meriam teplotu. Chcela by som sa opytat, je mozne, ze dnes prebehla ovulacia?

giuli
16. feb 2020

@bla111 mozne to je,no budes to vediet spolahlivo az po dalsich meraniach .....ak mas priznaky ovul.testy,bolesti ,hlien,mierne spinenie...samozrejme nemusia byt vzdy,tak sa mozes odpichnut od toho ,ci dnes bola

nina004
16. feb 2020

U mna dnes teplota pekne klesla a v stredu by mala dojst MS. Takze pravdepodobne ani toto IUI nevyslo a dalsie nateraz neplanujeme. Nechame tomu zas chvilku casu a budeme sa snazit doma. Mozno ked dostaviame dom a opadne stres,tak to pride 🙂

Inak tento vikend som bola na kurze hormonalnej jogy,vajecniky pekne boleli. Budem pravidelne cvicit a dufat,ze sa nam zadari 🙂 Je to fajn cvicenie,tak za seba mozem urcite odporucit. Este uvidim aky efekt prinesie.

naty1987
16. feb 2020

@nina004 hormonálna joga???to som ešte nepočula ako sa tam cvičí 😊😊 len nech pomôže 🍀✊
Uvidíš ďalšie dni možno ešte nič neni stratené

bla111
16. feb 2020

@giuli dakujem za odpoved 🙂

ikonica
16. feb 2020

@nina004 esze stale moze ist o uhniezdenie

taily30
16. feb 2020

@martinade, @evi38 ahojte tehulky, ako sa dari? Ako sa citite?😊

monu66
16. feb 2020

@giuli jeee dakujem 🙂 V pondelok si ho hned obstaram 🙂

monu66
16. feb 2020

@zuzik5891 dakujem 🙂

ereska
17. feb 2020

@nina004 tak máš kurz za sebou super aj ja cvicievam teraz doma muž sa smeje na tých dychaniach ale v pohode už si zvyká 😂😂😂😂

nina004
17. feb 2020

@naty1987 je to zostava cvikov urcena na upravu hormonalnej hladiny atd... baby na nete si to velmi chvalili. Je to ine cvicenie,hlavne dych bol pre mna zvlastny kym som si zvykla,ale inak dobre.

@ikonica uz klesla teplota este viac. Tak uhniezdenie zas nic :(

@ereska a ako casto cvicievas? Ja to skusim dnes ,ale mam z tych cvikov misung 🙂 A to dychanie....no myslim ,ze manzel sa nasmeje :D

ikonica
17. feb 2020

@nina004 :( no uvidis, do stredy je este cas

martinade
17. feb 2020

@taily30 cakam nekonecny mesiac aby som sa stretla s drobčekom. V piatok je kontrola a tento tyzdeň zacinam 20tt.
Inak cez vikend cely den na zahrade (na slniečku 22 stupňov), zohynala som sa, svalovka ako vyšitá, len dufam ze tym zohynanim sa nic nepokazilo. A ako sa Vam dari? Hope, manžel, svagrina v poriadku?

nina004
17. feb 2020

Tak ja hlasim 1.DC 😒 Len nechapem cim sa mi LF skratila na 9 dni. Vzdy som mala 11.

giuli
17. feb 2020

@nina004 och joj...a po IUI ti nenasadili nejaky progesteron

nina004
17. feb 2020

@giuli Nenesadili. Doktorka vravela,ze 11 dni LF je dost a ze sliznica je tiez dost vysoka. Neviem preco sa mi zrazu takto skratila

mirus11
17. feb 2020

@nina004 mne sa tiež 2 cykly po sebe skrátila LF a teraz ju mam ledva 10-11dni.ja tomu tiež nechápem,tie naše telá si robia čo chcú. A u teba mi je to ľúto, že to nevyšlo.

giuli
17. feb 2020

@nina004 to mi je luto,urcite jej to povedz ,ked sa rozhodnete ist este na dalsie....vitex neberies?

nina004
17. feb 2020

@giuli Vitex som este neskusala. Beriem inofolic a inositol a fertility blend. Ale rozmyslam,ze ked mi skonci inositol,tak skusim vitex. Mozno je to aj tou jogou ako som bola cez vikend,ze to popohnala. Ktovie

mirus11
17. feb 2020

Žienky co odporúčate začať brat vitex, alebo GS MimiStar Forte 90 tablet, dnes chcem ísť objednať, len sa rozhodujem ešte nad týmito ktoré s nich, inozitol budem mat tiež, tak ktoré s týchto 2 mu odporate skôr kúpiť?