Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mirus11 mne vitex predĺžil LF a a trošku oddialil ovulku lebo som ju mávala na 10DC. Čo sa mi zdalo dosť skoro. Tak z mojej skúsenosti vitex určite, ale ja som nič iné ani neskúšala, lebo mi pomohol
Dobre ránko
@giuli mala si pravdu dnes už vyznacilo ovu
no som zvedavaaa čo s tohto 🤦♀️🙈🙏🙏🙏 vtedy muž nebol doma tak to bude asi len zázrak ak by bolo...
A inositol mi pomoha upraviť cyklus ovu mi posunul z 22dc na 19dc a tento mesiac na pekný 16dc tak sa teším konečne pekný cyklus len že čo s toho bude 😁
@nina004 Ahoj, ja som bola v oktobri na HJ presne som bola 2DC, cvicila som ju po kurze 6x do tyzdna a dalsia MS uz neprisla🥰🍀✊🏼 Drzim ti silno prsty, hlave nech ti to prinesie pokoj, dobry spanok, relax pre dusu aj telo a samozrejme tiez // na tehu teste😊
Ja už mám tretí deň bazalku teplotu 37 je možné že dom tehu?
@martinade boze ako to ide, ze 20tt. Casto na teba myslim, len nedari sa mi vzdy pisat. Dnes mala zaspala uz o 18.30 co bola unavena. Mala zapal priedusiek, uz je dobre, ale este sa doliecuje.
Len sa setri, nestlacaj male moc 😉. Daj vediet ako kontrola. A uz viete co cakate? Citis kopance?
Moj manzel sa uz nevie dockat kedy prideme 😁 a ze aj hafani maju nove ucesy a cakaju nas. 😆
Abby uz ma 5 mesiacov a nehorazne sa meni kazdym dnom. Stale je velky smejko moj
@olivia_0309 Jeeee,tak to je krásne čítať 🙂 kiežby sme to mali podobne 🙂
@ereska dostali sme zošity aj na jednej A4 celú zostavu,ale stále na niečo zabúdam alebo sa do tej polohy zle nastavím :/ Navyše dnes prišla MS a to nám neodporúčali cvičiť. Tak o týždeň už bude hlava prázdna ...
@bona69 už nad vitexom dlhšie uvažujem dozobem to ,čo mám nakúpené a vyskúšam ho.
@taily30 no do prace cca 50 min tam a 50 min naspat soferujem sama, ale na svk 1200 km... to by som rada zvladla este pred 8 mesiacom 🙂 a velkym pupkom.
Ako rodicia? Su stastni....
Este som si nepozerala nemocnice. Moznoze v nemecku Karlsruhe, alebo Strasbourg (ale to sa mojmu mm nepaci, ze sama odnož tam je) akebo mensia nemocnica cca 20 min odo mna - Wissembourg. Zevraj rodinne prostredie, tak uz mesiac sa chystame obehavat nemocnice, ale nejako to nevychádza.
@taily30 ahoj, tebe ako s malinkou? 🙂 ja dobre, malinká veľa kopká 🙂 poradňa skoro po 6 týždňoch bude budúci týždeň, dnes som 25 +0, tak snáď bude všetko ok, malinkej prajem skoré uzdravenie a nech si užije starých rodičov 🙂
@martinade tiež stále v záhrade 😀, držím palce u Dr. 🙂 mne inak skoro všetci vravia, že podľa môjho výzoru chlapec 😀
Ahojte dievčatá,nejakú dobu som sa neozvala, u mňa sa veci komplikuju,graf krásne rástol,tehu test pozitívny,silnel,podľa poslednej MS som 5tt+1. Od začiatku som mala hnedý výtok.Dnes už trošku aj krv,utekala som na gyndu. HCG mám 145, plod v maternici vidieť nie je,iba cysta, mimomaternicové tehotenstvo ( jedno som už mala v máji) nevyvratene-nepotvrdene. Dostala som Utrogestan, hneď PN a o 2dni na krv, podľa toho aké bude HCG bude dalši postup..lezim,chyta má zúfalstvo,v čakárni som myslela už na všetko možné,neviem či to ešte môže mať dobrý koniec :(
Tak žienky, vitex objednaný, inozitol tiež, tak dúfam ze my to príde pokiaľ začnem nový cyklus, za 4-5dni mam dostať ms, tak dúfam, že mi to príde dovtedya že my to trosku postupne úpravy cykly. Som sama nato zvedavá.
@kakatulik vies co, musim povedat, ze vyborne. Pri zvzletoch a pristatiach bud papala alebo dudel som jej stale vytahovala aby cucala...a pocas dlheho letu prespala cca 5-6hod. A kratky skoro cely tiez. Som zvedava ako to bude naspat. Predsa sa uz viacej hybe, otaca a hlavne o dusu jodluje🤣🤣
@martinade este mas predsa trochu casu na vyber. Hlavne daj na prvy pocit. Mne bolo jedno v ktorej odrodim, skor mm vybral, jemu na tom zalezalo z nejakeho dovodu. Ale ja som nad .mieru spokojna. Uz si aj rozmyslala ako chces rodit?
No nasi su od stastia bez seba. A mala ich zereeeee. Nasi su z nej uneseni. A ja a Abby sme rozmaznavane, ako v perinke....bude to tazke sa vratit do reality

@nina004 aj tak mi je cudne,ze nic nenasadili po iui....istota je gulomet