icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

nevenka
20. feb 2020

@giuli
@ereska Dakujem, zopakujem, jeden este mam ten isty. Naozaj malo som pila dnes, rano troaku caju a kavu s mliekom, bezala som potom k doktorke a po lieky, nakup, na obed, ako som prisla domov, som robila test. Tak fakt koncentrovany moc som mala. Bezne naozaj toto na teste nemavam a ked som chcela, ducha som si tam domyslela. Ale nikto iny ho tam nevidel. Ale pred mesiacom som mala tiez ruzove, ale pred menzesom, aj u doktora som bola, hcg negativne uz v tom case, ale to som uz zacala krvacat a do vecera riadne. Takze tam neviem, co bolo, mozno biochemicke. Ale ak toto naozaj bude tehotenstvo, tak kaslem uz na meranie teploty a hlien. Uz tomu nebudem verit, fakt...😁

giuli
20. feb 2020

@nevenka drzim silno ✊✊✊

naty1987
20. feb 2020

@nevenka odporúčam aj digi test keď už , pri ňom budeš vedieť presne že si tehotná a ak áno tak ako dlho je možné že si otehu pred ms asi týždeň alebo aj v deň ms ...uvidíš ✊😉😉

iamfruity
20. feb 2020

@nevenka ahoj moze byt aj falosne ppzitivny z antibiotik. Myslim ze niektkre lieky mozu ovplyvnit test. Skus o par dni alebo sa objednaj lekarovi. Dufam ze vsetko dopadne ako chces 🥰

giuli
20. feb 2020

@iamfruity to vazne..prvýkrát to pocujem....zatial som si vzdy myslela ,ze len gonadotropin moze falosne vykreslit test,lebo obsahuje hcg...🤔🤔

nevenka
20. feb 2020

@iamfruity ja neberiem antibiotika, len dnes mi ich predpisala. Brala som len pocas menzesu raz ibalgin a raz novalgin a natrela si chrbat Flector gelom a od kasla Stoptussin. Lebo som si bola ista, ze testy negativne, menzes bol a hlava ma boli z kramov, ako vzdy...no a test som si robila aj preto, lebo tie prsia mam zvlastne. Vzdy po menzese mi akoby "splasnu", nebolia a teraz su take plnsie, citlive, ale nebolia az tak typicky ako pred menzesom. A nechcem brat ATB, ak by som bola. O dcerke som nevedela, ze je v brusku (tiez negativny test) a lieky som brala a az potom som sa dozvedela, ze je v brusku. No v priebehu vikendu to uz zistim, ako to je...

nevenka
20. feb 2020

@giuli podla mna ATB nemozu test ovplyvnit. Iba ak nejaka cysta, nador alebo tak, ak je hormonalne aktivny. Co radsej budem tehotna, ako toto druhe...

giuli
20. feb 2020

@nevenka ano,cysta moze test ovplyvnit..to je pravda
Som velmi zvedava,ako to dopadne...daj potom vediet.....😉😉✊

julianka007
20. feb 2020

@mirus11 ja by som začala od nového cyklu. Od 1DC

butterfly333
21. feb 2020

Baby viete mi poradiť keď sa berie medrol prečo sa musí brat k tomu noplaza kalium kalcium magnezium kolagen.

mirus11
21. feb 2020

@julianka007 ďakujem, aj som tak rátala, že to začnem brat od nového cyklu.

nevenka
21. feb 2020

@giuli tak rano som testovala, ale s Pepinom z drogerky, uplne biely...tak to je cudne. Tie cinske asi teda nebudu mat vypovednu hodnotu velku. Tak teda ani neviem, ci sa spoliehat na tie ovulacne..🤔

giuli
21. feb 2020

@nevenka tento je veru negativny,tiez mam ovul.aj tehu z Ciny a nikdy mi ducha neukazali....sila....to mi je luto....no ja by som pre pokoj duse, asi este skusila...z lekarne 10tkovy...ladymax,tie maju dostatok farbiva...

giuli
21. feb 2020

Ovulacne testy,z toho isteho mocu...a aky rozdiel...2dni bolesti a hlien....snad sa blizi ovul.

naty1987
21. feb 2020

@giuli sranda ale testuj takym ktorym si testovala predtým

naty1987
21. feb 2020

Baby otázka ovu testy ukážu tehotenstvo či je to blbosť???? Lebo dočítala som sa aj aj....

giuli
21. feb 2020

@naty1987 vraj ukazu skor ,ako tehu testy...samozrejme,ze to nie je 100%,ale zatial co som videla u dievcat ,tak ukazu o par dni skor pozitivitu...skusala si ??

mirus11
21. feb 2020

@naty1987 co moja už ideš pomaly testovať? Ja už čakám v nedeľu ms a už mám výzbroj nachystané, vitex, inozitol, kyselina lystova, už mám všetko doma, už len ms my chyba, a môžem začať nový cyklus. Tebe držím palce, aby ti to tento cyklus vyšlo.

nevenka
21. feb 2020

@giuli ok, dakujem...budem robit aj ovu testy radsej. Beriem Shatavari, Cordyceps a kyselinu listovu. Myslim, ze cyklus sa dava dokopy, aj stitnu som mala dobru pred mesiacom. Este chcem otestovat testami, ci ovulacia naozaj je a kedy. A este otazka, BT je lepsie merat v posve? Ako potom cez menstruaciu? Lebo nemavam dake velke rozdiely v teplotach a aplikacie niekedy ani neoznacia ovulaciu. Hmmm...tak ze by som skusila merat v posve radsej.

giuli
21. feb 2020

@nevenka urcite je to najpresnejsie merat v pošve....pocas MS jednoducho si das pauzu v mwrani a pokracujes novy cyklus po nej

nina004
21. feb 2020

@nevenka Ahoj. Ja som mala z ebay one step testy a robili mi slabu ciarku vzdy...Tiez som si najprv myslela,ze uz to bude konecne tehu,ale neskor som zistila,ze mi to robia pri kazdom testovani. Ale s ovu testami z Ciny som spokojna.

iamfruity
Autor odpoveď zmazal
iamfruity
21. feb 2020

@iamfruity
@giuli
ANo mas pravdu ze najcastejsie falosne pozitivny vysledok najskor z inych pricin a to nejake fibroidy a podobne veci ale mozu to byt niekedy aj lieky.... napriklad lieky na plodnost ako ste spomenuli.. ale aj niektore anxiolytika (myslim ze diazepam ?? ) , antipsychotika, diuretika (furosemid ) ale aj napriklad antihistaminika ktore sa predpisuju pri prechladnutiach ako napriklad prometazin. A presne ako vravis z tychto veci je tehotenstvo najlepsia varianta :D

naty1987
21. feb 2020

@giuli skúšala 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂 ale som len 7dpo čo je mega skoro čiže na tehu nič ved čo by som chcela ale aj bt je nízko 🤔 tak už len asi počkať
@mirus11 ano nám fajnu výzbroj nakúpila som asi všetky testy cez net 🤦‍♀️😂😂😂

shellynda
21. feb 2020

@naty1987 mne ukázal ovu test 😍,, ale to už som mala aj pozitívne tehu testy, až v čase očakávanej MS... 😘

shellynda
21. feb 2020

@naty1987 juuuj, a to už si 7dpo???To ubehlo, silno držím palce, aby si si našla //💖🙏

naty1987
21. feb 2020

@shellynda ďakujem no uvidím teraz je to aj tak 50 na 50 a viac nespravím 😁

mirus11
21. feb 2020

@naty1987 akú máš bazalnu teplotu keď si 7dpo,u mňa je najviac každý cyklus keď mám teplotu 36,79,ja viac nemávam vôbec. Aši preto sa stále nedarí. Moje telo akosi štrajkujú.

naty1987
21. feb 2020

@mirus11 bt je dosť nízko až som prekvapená no ale uvidím ďalšie dni ak nepôjde hore je mi to jasné a ďalší mesiac sme v tom zas spolu

naty1987
21. feb 2020

@mirus11 ale tento mesiac mám celkovo nižšiu bt ako pozerám a to meriam prvý mesiac s bazalnym teplomerom a nie obyc.ze by to bolo tým 🤔🤔🤔🤔 ako pochybujem ale uvidím