Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@iamfruity ja neberiem antibiotika, len dnes mi ich predpisala. Brala som len pocas menzesu raz ibalgin a raz novalgin a natrela si chrbat Flector gelom a od kasla Stoptussin. Lebo som si bola ista, ze testy negativne, menzes bol a hlava ma boli z kramov, ako vzdy...no a test som si robila aj preto, lebo tie prsia mam zvlastne. Vzdy po menzese mi akoby "splasnu", nebolia a teraz su take plnsie, citlive, ale nebolia az tak typicky ako pred menzesom. A nechcem brat ATB, ak by som bola. O dcerke som nevedela, ze je v brusku (tiez negativny test) a lieky som brala a az potom som sa dozvedela, ze je v brusku. No v priebehu vikendu to uz zistim, ako to je...
@mirus11 ja by som začala od nového cyklu. Od 1DC
Baby viete mi poradiť keď sa berie medrol prečo sa musí brat k tomu noplaza kalium kalcium magnezium kolagen.
@julianka007 ďakujem, aj som tak rátala, že to začnem brat od nového cyklu.
Baby otázka ovu testy ukážu tehotenstvo či je to blbosť???? Lebo dočítala som sa aj aj....
@giuli ok, dakujem...budem robit aj ovu testy radsej. Beriem Shatavari, Cordyceps a kyselinu listovu. Myslim, ze cyklus sa dava dokopy, aj stitnu som mala dobru pred mesiacom. Este chcem otestovat testami, ci ovulacia naozaj je a kedy. A este otazka, BT je lepsie merat v posve? Ako potom cez menstruaciu? Lebo nemavam dake velke rozdiely v teplotach a aplikacie niekedy ani neoznacia ovulaciu. Hmmm...tak ze by som skusila merat v posve radsej.
@iamfruity
@giuli
ANo mas pravdu ze najcastejsie falosne pozitivny vysledok najskor z inych pricin a to nejake fibroidy a podobne veci ale mozu to byt niekedy aj lieky.... napriklad lieky na plodnost ako ste spomenuli.. ale aj niektore anxiolytika (myslim ze diazepam ?? ) , antipsychotika, diuretika (furosemid ) ale aj napriklad antihistaminika ktore sa predpisuju pri prechladnutiach ako napriklad prometazin. A presne ako vravis z tychto veci je tehotenstvo najlepsia varianta :D

@giuli
@ereska Dakujem, zopakujem, jeden este mam ten isty. Naozaj malo som pila dnes, rano troaku caju a kavu s mliekom, bezala som potom k doktorke a po lieky, nakup, na obed, ako som prisla domov, som robila test. Tak fakt koncentrovany moc som mala. Bezne naozaj toto na teste nemavam a ked som chcela, ducha som si tam domyslela. Ale nikto iny ho tam nevidel. Ale pred mesiacom som mala tiez ruzove, ale pred menzesom, aj u doktora som bola, hcg negativne uz v tom case, ale to som uz zacala krvacat a do vecera riadne. Takze tam neviem, co bolo, mozno biochemicke. Ale ak toto naozaj bude tehotenstvo, tak kaslem uz na meranie teploty a hlien. Uz tomu nebudem verit, fakt...😁