icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

weweronka
25. feb 2020

@majka_3 aj na mna kukali v lekarni co chcem 😂🙏 ked uz lekarnicky nevedia naco to je tak ako dovi

mirus11
25. feb 2020

@giuli dobrú indícií som ti dala, však? Aj ja ho mam a som spokojná.

giuli
25. feb 2020

@mirus11 super moja...dakujem ti

majka_3
25. feb 2020

@weweronka 🤣 tak my ich naučíme

majka_3
25. feb 2020

@giuli
@weweronka baby už máte po ovu? 😊

weweronka
25. feb 2020

@majka_3 ja som teraz 7DC takze mam este min tyzden do ovu

melaniiiiia
25. feb 2020

Aj ja mám ten istý, ale zdá sa mi, že je strašne hlasný 😂

melaniiiiia
25. feb 2020
melaniiiiia
25. feb 2020

Ja nejak takto. Jeden deň som si zabudla teplomer zobrať so sebou, lebo som nebola doma a druhý som zas zaspala a je to odmerane o 2 hodiny neskôr...asi som to prepásla. Duphaston by som mala brat od 16DC ale chcela som počkať na ovulku. Ale keďže nechodila a zdalo sa mi to už dlho tak som potom nasadila.

majka_3
25. feb 2020

@weweronka jaaj 😊
@melaniiiiia duphaston začni až na 3dpo brat. 😉

melaniiiiia
25. feb 2020

@majka_3 ďakujem za radu 🙂

giuli
26. feb 2020

Dobre ranko,tak dnes oznacilo ovul....uz len cakat ,co z toho bude...
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

majka_3
26. feb 2020

@giuli super, držím palce... 🍀🤞
Mne zas teplota klesla a môžem očakávať svoje dni, asi v piatok 😣 30dc-13dpo

shellynda
26. feb 2020

@giuli budem držať silno palce, aby boli // 🙏😘

giuli
26. feb 2020

@majka_3 dakujem😁🤗...to mi bude luto ,ak pride ms

@shellynda dakujem moja,ja sa tesim aj tomu,ze toto moje obstarozne telo celkom dobre funguje😉😉

nina004
26. feb 2020

@evita2176 nam vraveli,ze na iui je narok 6krat do roka. Neviem ako je to s cystou vo vajecniku,dr vedia ,co je najlepsie. Ja by som to este skusala normalne alebo cez iui.

evita2176
26. feb 2020

@nina004 ahoj no ja zijem v zahranici. Tu poistovna preplaca len 3x a potom vsetko musis platit sama. No ved jeden dr povedal prepichnut a dalsi 2 nechat tam.. 😔
A vy ako?

butterfly333
26. feb 2020

@evita2176 iui poisťovňa nepreplaca či sa mýlim? Bola som 2x a všetko som.si platila.

nina004
26. feb 2020

@evita2176 To je najhorsie,ked sa nazory doktorov rozchadzaju a potom nevies na com si. Mne dr vravela,ze pokial je cysta na vajecniku ,tak to nevadi. Ale vo vnutri tazko povedat. My sme to iui uz vzdali. Je to kopec casu straveneho u dr a aj stres. Skusime sa posnazit teraz nejaku dobu doma a ked to nepojde tak na ivf (ale zatial nan nie som pripravena.) Tento mesiac som si nechala aj oddych od merania teploty a ovu testov a bola som na hormon.joge,tak teraz poctivo cvicim 🙂 a neviem ci je to tou jogou alebo tou cystou,ale podbrusko dost citim.

sandrika28
26. feb 2020

Ahojte, prosím idem si po radu...kedy nastane prosím ovulácia?či už som to premeškala.. ďakujem🙏

giuli
26. feb 2020

sandrika28 Este si len po MS,treba merat dalej...min. cyklus ti oznacilo na 15dc,tak priblizne ju asi mozes ocakavat v tom období...

sandrika28
26. feb 2020

@giuli ďakujem...meriam od minulého mesiaca...ale priznávam ešte sa v Tom nejako nevyznám...

naty1987
26. feb 2020

@kika123kika aj ja som všelijaka upchaty nos boľavé mandle ale tie už povoluju teraz je každý asi chorý
Ja som 11dpo ale už cítim podbrusko určite ms príde test bol biely aj bt je nízka ale už neriešim bude ako bude

kika123kika
26. feb 2020

@naty1987 no tak take blbe pocasia vlhko je a neviem co take akurat pre bacilky :/ skore uzdravenie teda 🙂 no a nevadi pride to ked to budeme najmenej cakat 🙂

naty1987
26. feb 2020

@kika123kika mne je už lepšie na šťastie dúfam ze už budem len zdravá a tehu už neriešim merať bt meriam ale už to len pre prehľad a bude kedy bude aj keď nebude už som rezignovala

nevenka
26. feb 2020

Ahojte, takze robim si ovu testy, pridavam fotku, prvy zhora je zo vcera, druhy dnes rano z ranajsieho mocu a kedze sa mi zdal silnejsi, tak som robila aj poobede dnes okolo jednej a ten je svetlejsi. Prepasla som to alebo co to znamena? Je 14 DC. Mavala som dlhe cykly, kde mi appky vyratali podla BT ovulaciu neskor, ale minuly cyklus bola ovulacia na 14 DC. Grafje o nicom, mam virozu, vstavam k detom a sama mam horucky.

giuli
26. feb 2020

@naty1987 ta rezignacia bude chvilkova...ono ked to ma byt,tak to bude...skor,ci neskor....liec sa moja

giuli
26. feb 2020

@nevenka mozno ovul.pride neskor...aj choroba,teplota ju moze posunut

nevenka
26. feb 2020

@giuli uvidim, budem testovat dalej. Teplota mi vcera vyskocila vyssie, ale dnes som uz mala horucku, takze neviem, kde sa nachadzam 🤔

giuli
26. feb 2020

@nevenka pocas horucky je zbytocne merat ,bolo by to skreslene..