Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Aj ja mám ten istý, ale zdá sa mi, že je strašne hlasný 😂
Ja nejak takto. Jeden deň som si zabudla teplomer zobrať so sebou, lebo som nebola doma a druhý som zas zaspala a je to odmerane o 2 hodiny neskôr...asi som to prepásla. Duphaston by som mala brat od 16DC ale chcela som počkať na ovulku. Ale keďže nechodila a zdalo sa mi to už dlho tak som potom nasadila.
@weweronka jaaj 😊
@melaniiiiia duphaston začni až na 3dpo brat. 😉
@majka_3 ďakujem za radu 🙂
Dobre ranko,tak dnes oznacilo ovul....uz len cakat ,co z toho bude...
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...
@evita2176 iui poisťovňa nepreplaca či sa mýlim? Bola som 2x a všetko som.si platila.
@evita2176 To je najhorsie,ked sa nazory doktorov rozchadzaju a potom nevies na com si. Mne dr vravela,ze pokial je cysta na vajecniku ,tak to nevadi. Ale vo vnutri tazko povedat. My sme to iui uz vzdali. Je to kopec casu straveneho u dr a aj stres. Skusime sa posnazit teraz nejaku dobu doma a ked to nepojde tak na ivf (ale zatial nan nie som pripravena.) Tento mesiac som si nechala aj oddych od merania teploty a ovu testov a bola som na hormon.joge,tak teraz poctivo cvicim 🙂 a neviem ci je to tou jogou alebo tou cystou,ale podbrusko dost citim.
sandrika28 Este si len po MS,treba merat dalej...min. cyklus ti oznacilo na 15dc,tak priblizne ju asi mozes ocakavat v tom období...
@giuli ďakujem...meriam od minulého mesiaca...ale priznávam ešte sa v Tom nejako nevyznám...
@kika123kika aj ja som všelijaka upchaty nos boľavé mandle ale tie už povoluju teraz je každý asi chorý
Ja som 11dpo ale už cítim podbrusko určite ms príde test bol biely aj bt je nízka ale už neriešim bude ako bude
@naty1987 no tak take blbe pocasia vlhko je a neviem co take akurat pre bacilky :/ skore uzdravenie teda 🙂 no a nevadi pride to ked to budeme najmenej cakat 🙂
@kika123kika mne je už lepšie na šťastie dúfam ze už budem len zdravá a tehu už neriešim merať bt meriam ale už to len pre prehľad a bude kedy bude aj keď nebude už som rezignovala
Ahojte, takze robim si ovu testy, pridavam fotku, prvy zhora je zo vcera, druhy dnes rano z ranajsieho mocu a kedze sa mi zdal silnejsi, tak som robila aj poobede dnes okolo jednej a ten je svetlejsi. Prepasla som to alebo co to znamena? Je 14 DC. Mavala som dlhe cykly, kde mi appky vyratali podla BT ovulaciu neskor, ale minuly cyklus bola ovulacia na 14 DC. Grafje o nicom, mam virozu, vstavam k detom a sama mam horucky.

@majka_3 aj na mna kukali v lekarni co chcem 😂🙏 ked uz lekarnicky nevedia naco to je tak ako dovi