Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@giuli ďakujem za odpoved. Skúsim este v piatok. Možno dovtedy príde ms. Uz tomu nejak neverím , skôr som myslela , ci nemám nejaký zápal alebo čo. Ked to príde neskôr bude to bolieť riadne, kvôli myomom. Ale čo uz aspon si vezmem voľno :D
@kika123kika počkám do ms..takto to mám každý cyklus a potom tvrdý pád
@giuli mozem Ta poprosit o radu, co by si si o tomto myslela? 9 DC som zacala merat v posve, som si povedala, ze do ovu este daleko, tak mi to meralo vyssie hodnoty, ale oznacilo ovulaciu na ten 9 DC. Testy ovulacne negativne, najviac sa blizil jeden ovulacny, ze bude tmavsi 17 DC, ale to som robila na obed a do obeda som od rana nic nepila. Inak poobede su vzdy take svetle. Ale pozitivny vyslovene nebol. Pichanie v podbrusku, bolesti take podobne ako pred menzesom, prsia mierne napate, ale este nic take ako obvykle. Tie tri dni, co boli vysoke, to som mala horucky, zimbicu, viroza stale je, ale uz vcera bola teplota normalna a dnes mi skocila uplne dolu. Beriem Stoptussin na kasel, hlien je dnes uz taky husty biely, ale dost ho je. Okolo 16-18 dna bol este ciry, vodovy. Ale nesledujem extra nejak, nikdy sa v nom nevyznam. Takto kratky cyklus nemavam nikdy, nikdy, nikdy. Fakt. To je daka konina, ktorej fakt nerozumiem. Ovu test neviem, ci ma zmysel robit...
@giuli ahoj vieš mi poradiť či môže duphaston až takto zdvihnúť teplotu alebo môže niečo z toho byť dnes som si robila tt a nič ani náznak môže sa ukázať neskôr? Alebo sa môže stať ze klesne až tak ze dostanem ms? Ďakujem už som úplne hotová z tohoto a prsia ma neskutočne bolia
@daduska2009 duphaston he progesteron a ten drzi teplotu hore.
@daduska2009 ano, duphaston je progesteron a drzi teploty vyssie...no myslim ,ze nie az natolko ,ako sa zdvihli tebe...graf vyzera nadejne....skus testovat za 2dni...nemusi byt este nic vidiet...zalezi ,kedy doslo k implantacii....
@giuli 10. dpo som mala bolesti v podbrusku asi tak hodinu ale poriadne a celý deň sa mi točila hlava mohla to byt ta implantacia? Odvtedy nič len tie prsia má bolia až neskutočne môže to spôsobovať duphaston?
@daduska2009 moze a nemusi...časovo by to sedelo...duphaston ,nakolko je to progesteron ,tak moze sposobit tlaky ,bolesti prs...aj v podbrusku....pevne drzim palce,nech to je to to ,co si zelas
@giuli ďakujem a aj ja tebe prajem aby ti to vyšlo tiež máš krásny graf
@daduska2009 môžu bolieť prsia s duphastonu, mňa tak boleli minulý cyklus že každé otočenie v posteli som sa zobudila 😀... A v deň ako sa pustila ms bolesti úplne prešli...
@daduska2009 aj mna bolia už týždeň..:asi to bude duphastonom teda
@giuli silno držím prsty aj ja 🙂
@melaniiiiia
@daduska2009 dakujem Vam
@giuli ahojko no co ako? 🙂
@giuli no ako pokračuješ? Štveraš sa hore? 😊
Možno aj ty mi budeš vedieť poradiť ktorý graf je taky ze sa môžem spoľahnúť? Ktorá aplikácia...viem ty máš iný 😊
Totiž mala som jeden, ale stiahla som aj slovenský tak som mala dva.. Ale keď som zistila na konci cyklus že mám ovu na každom inak skúsila som stiahnuť ďalší a nahodiť teploty s predošlého mesiaca a ďalší mi ukazal úplne inak ovu... 🤷♀️
Chcem len jeden, ale ktorý je ten TOP 😊 a reálne podľa ktorého to sedí aj najviac, keďže ja sa moc ešte v teplotách nevyznám.. Ďakujem 😊

@muriel1987 pockaj este par dni a test zopakuj....