icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majka_3
3. mar 2020

@giuli aha no mrknem to... 😊

mirus11
3. mar 2020

@giuli ten Vitex sa môže brat až po ovulácii? Lebo ja ho beriem od začiatku cyklu.

giuli
3. mar 2020

@mirus11 nie,pise sa ,ze pocas celeho cyklu....no je to naturalny progesteron a ten je potrebny po ovulacii...tak som si to tak urcila🤣🤣😉

mirus11
3. mar 2020

@giuli úf, už som sa zľakla, že som ho nasadila zle. Ale ved aj ten inozitol ma niečo podobné ako ten Vitex, ja beriem obe +kyselinu listovú. Tak som zvedavá, na ďalšie cyklus, či to aspom niečo bude mať do seba a v niecom sa ten cyklus umudri. Hlavne by som bola rada, keby sa mi ovulácia posunula o čosi skôr, ako ju mam teraz

giuli
3. mar 2020

@mirus11 nemyslim ,ze to je podobne,obe sice na podporu plodnosti...
Ja od kyretu v auguste ...statisticky som 4 krat mala ovul.na 19dc...raz na 22dc a pri cchorobe az na 29dc...

melaniiiiia
3. mar 2020

Ja už klesam 😒

strangerthing
3. mar 2020

Holky, nevite co znamena FAM ve fertility friend? Poradila mi to holcina na zahranicnim serveru. Pry si to mam nastavit. Uplne mi to zmenilo ovulaci.Mate s tim nekdo zkusenost?

naty1987
3. mar 2020

Ahoj zienky teraz dom vás trošku dočítala
@giuli mojko strašne držím palce nech he to tam som zvedavá na teba zajtra

Ja som mala včera strašne kŕče v maternici akoby ma rezali no dnes ráno bt klesla cize ms bola aj keď slabunka tentokrat ...
strašne veľa čítam čo nasadiť a ako to zladiť aby som to zas nepreháňala fertipronu s inositolom a kys.listovou ostáva a len dokupim vitex a hneď nám lepšiu naladicku 😁👌 🤣

mirus11
3. mar 2020

@naty1987 moja ty si také slniečko keď sa zapojil aj s @giuli, vy dve ste tu také osvieženie tejto stránky, i keď vám obom veľmi przim palce, aby Vám to čím skôr vyšlo, ale zasa z druhej strany by ste nám tu veľmi chýbali 😀😍❤️

naty1987
3. mar 2020

@mirus11 moje zlate ja tu budem aj keď by bolo mimčo sme tu fajna partia bab 👌😉🍀
Občas to zamrzi ze stale nic ale tesim sa s kazdej jednej co ma pozitivne spravy nech sa tykaju cohokolvek 😉...
a ide sa ďaleeeej a treba veriť 🥰 👌😁

giuli
3. mar 2020

@naty1987
@mirus11 zlate moje....ja tu budeeeem s vamiiii....sak ,co by som bez vas robila...drzte sa .
.naty ,daco zaberie urcite ...

mirus11
3. mar 2020

@giuli, @naty1987 ja sa stále smejem, že už to ako pekne ťaháme spolu, tak to spolu aj ukončíme tým, načo celý čas čakáme a to sú tie //, ja tomu verím 😀

giuli
Autor odpoveď zmazal
giuli
3. mar 2020

@mirus11 to by bolo najlepsie a otvorime novu temu...kolko mesacne priberam,🤣🤣

naty1987
3. mar 2020

@mirus11 jasneeee presne tak to spolu b7de a zapijať to h7deme dzusom 😁😁😁👌
@giuli určite niečo pomôže a možno nič s toho nebude mať vpliv len telo vie kedy a čo ale pre svoj kľud bude zobat čokoľvek 😁😁😁😁
Uz mam balík objednaný som zvedavá kedy to príde najlepšie hneď zajtra 🤣🤣🤣🤣🤣

giuli
3. mar 2020

@naty1987 za dva prac.dni by to malo prist...ja som dnes trosku citila spodok a inac nic...zajtra rano skusim test...mam doma este dva...

naty1987
3. mar 2020

@giuli budem ráno na teba myslieeeet joooj tfuj tfuj tfuj nech je to taaam ✊✊🍀🍀🍀🍀😘

ereska
4. mar 2020

@giuli držím paste

butterfly333
4. mar 2020

@giuli držím palčeky moja nech sú//😘

giuli
4. mar 2020

Dobre ranko,....zacinam klesat v grafe ,aj na duchu...zajtra by mala prist MS...
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

majka_3
4. mar 2020

@giuli Testik biely? Predsa ešte môže ísť hore... Ešte nieje nič stratené 🍀

giuli
4. mar 2020

@majka_3 ano,prave som ho spravila a biely..

kika123kika
4. mar 2020

@giuli mevadi zatial nieje nic stratene ✊🏼✊🏼🍀 u mna asi pride ms od vcera jem na ranajky nutelovy rohlik 😂😂😂😂🤦🏼‍♀️

giuli
4. mar 2020

@kika123kika sa mi vidi,ze dame 1dc spolu😉🤣

mirus11
4. mar 2020

@giuli joj zlatko, ja som čakala ze nám tu ukážeš ten krásny testik s duchom. Ale nevadí, nový cyklus nová nádej. Ale viem ako sa cítiš, aj my čakatelky ten pocit sklamania zažívame takto každý mesiac.😞

kika123kika
4. mar 2020

@giuli asi tak nejak kedy mas dostat? :D ka v sobotu :D

strangerthing
4. mar 2020

Holky muj cyklus se zblaznil :( dneska teplota klesla na 36,67 a ms nikde. Stalo se vam to? Kdy jste to pak dostali? Minuly cyklus teplota klesla a ten den to prislo.

giuli
4. mar 2020

@kika123kika podla mojej lut.fazy,tak zajtra,pozajtra

giuli
4. mar 2020

@strangerthing kludne sa to moze rozbehnut k veceru....alebo zajtra

giuli
4. mar 2020

@mirus11 je to ok,zazrak som necakala...a normalne uvažujem ,ze nasadim HAK,priberam jak svinka....uz len jaternice a klobasky zo mna spravit..🤣🤣