Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@giuli ahoj tak ja pomali ale isto klesam som 3ti deň po vyradení duphastonu má klesať takto pomalu alebo je ešte šanca zajtra by mala prísť ms test predvčerom čisto biely tt mám ešte šancu? Prsia má strašne bolia a aj podbrusko cítim ale nie stále tak chvíľami
@tufik07 siiilno drzim palce daj vediet :?
@daduska2009 hodis graf?
@giuli nemám teraz doma tt ale na ovu teste mám// a to mám deň pred ms čo to znamená?
@kika123kika no mne to nepríde ako kanalik☺️je to ružové podľa mňa, silno silno držím palce 😘
@bona69 dakujem nooo uvidime 🙂 9dpo by sim mala byt ani neviem ale po porode mam 11dnovu lut. fazu a mam dva dni do ms tak uvidime 🙂
@daduska2009lh hormon je v tele po cely cyklus,tento je negativny...ciarky su tam vzdy....klesalo uz 4 dni za sebou....malo by ist hore...no pokial neprisla ms ,nadej je vzdy
@kika123kika nieco sa tam crta...tym,ze je to citlivost 25 ...skus desiatkovym
Žienky ešte jedna otázočka, beriem od tohto cyklu od začiatku vitex, inozitol a kys. listovú. Môžem mať s tejto kombinácii o trochu vyzsie teploty ako po minulé cykly? Lebo tento cyklus mam od začiatku vyzsie teploty, ako 5 cyklov pred týmto. Môže to mať nejaký vplyv nato, že beriem tieto lieky?
@giuli uvidime aj ja tam daco vidim no pockame do ms 🙂 uz len dva dni 🙂
@giuli hej tam je na ňom písané, že brat neustále, aj počas MS, tak som ho aj tak nasadila, hneď v prvý deň cyklu 😀
Moja ale ty nás poriadne naťahuje tým tvojim grafom, každé ráno vstávam a vždy ma napadne ty, že ako pokračuješ. Ale držím ti silno palce, aby to bolo krásne //, veď ti nemusí hneď ukázať // na 10dpo.ja verím, že to bude krásny výsledok.
Krásne ránko
@giuli juuuuuj graf je nadherny silno silno držím palce nech je to tam 🙏🙏🙏🍀✊
@kika123kika a už sa snažíte??Či neriešite ??niečo sa črtá držím palce moja 😉

@giuli ahoj prosím vieš mi poradiť ohľadom clostilbegyt? Dnes je 5dc mala by som dnes začať, aleee boli ma podbruško, vaječníky... Pripadá mi to ze ako keby ide ovu.. Včera som skúsila test a nieje pozitívny, skúsim ešte dnes... No ak by teda nasadím a blíži sa ovu? Pokazím tým niečo? Dokonca aj teplota vyšla viac hore... Takúto teplotu som mala až po ovu... Nechápem čo sa deje... 🤷♀️ Tak skoro ovu?