Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@giuli ja mám chuť stále na niečo 😀
@giuli jaa to vidiiiim drzim siilno palce ✊🏼🙏🏽🍀
@butterfly333 🤣🤣🤣🤣ja aj bez slintania
@giuli ja tiež pijem stále anansovy džús ale len preto lebo mi chutí mne je to jedno keď je chuť.
@butterfly333 presne tak...ja ten 100%este rozriedim vodou 1:1 a tsk to chloncem priamo z flase
@kika123kika jasné dam vediet..zajtra ma prísť ms a podbrusko vôbec necítim, prsia ma neboli len ako keby som ich mala naliate😂
@tufik07 moja myslím, že by už aj tebe test ukázal, ale graf tomu pekne nasvedčuje, že budeš ďalšia v poradí s dobrými správami. Už nás tu zachvíľočku zostane len pár, čo už viaceré si našli svoje vytúžené // na testoch. Ale držím každej jednej z vás tehu liek, aby ste mali pohodove tehu a cakatelkam aby sa čoskoro každá dočkala tiež tých // vytúžených 😀
@mirus11 vitex po ovulacii, lebo je progesteron. niektore zeny to beru aj cely cyklus, ale pokial zvysi progesteron aj v prvej faze, moze to branit ovulacii. ja beriem len po
@giuli len tak som sa sem prisla nakuknut, a vidim uzasne spravy, ten duch tam je!! Ja som momentalne uz 11tt 😊pozdravujem a drzim vsetky palce nech nas nasledujes!!
@pasikavamacka tak ho mam brat až po ovulácii do menzes, či ako?
@marionluna dakujem ti a gratulujem k 11tt...zachvilku budes vediet ,co to bude....citis sa ok??
@giuli sledujem to tu pár dní a vidím že to smeruje správnym smerom. Presne s takým testom som tu bola ja asi 4 týždne dozadu a ty si bola jedna z tých čo tomu verila viac ako ja. Momentálne som v 9tt, aj keď komplikácií už bolo pár, snáď všetko dobre dopadne. Myslím na teba a držím prsty 🙂
@michaela889 dakujem moja a tesim sa ,ze tvoje tehu napreduje spravnym smerom🤗

@giuli od ciarok kustek do lava