Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@giuli gratulujem ❤️
@julianka007 moja mne to nevadí, ja som predtým mávala 31dnovy cyklus, a ako som potratila tak sa to začalo akosi skracovať, raz som mala 29,raz 30 a 31 dňový bol teraz posledný cyklus. Ale ak by sa to aj neupravilo, aspom tu LF aby som dosiahla aby bola aspom 11 dní. Véd uvidím, tento mesiac ho budem brat celý mesiac a potom ďalší uvidím ako bude, ďakujem za info
@giuli woooow krasa tisko gratulujem a siiilno drzim palceky a vlastne paste ✊🏼🍀🥰 ja som mala len kanalik ked som skusila dalsi po par hodkach nic tam nebolo cize ja uz len cakam ms 🙂 ale nevadi bola to len nehoda ktora sa nepostastila 😂😂 pockam na vysledky a uz mozem byt aj j snazilka 🙏🏽🍀✊🏼
@giuli gratulujem
@giuli jeeej super, gratulujem. Aj ked sem casto neprispievam, kazdy den si aspon precitam co je nove (rano pri kavicke, vecer pri telke). A baaaac. Ake prekvapenie. Velmi som ti drzala palce. Ty si naozaj dokazom toho, ze snaha sa vyplaca aj napriek roznym diagnozam. Uprimne ti zelam, nech to tento krat dopadne tak ako ma. Uzivaj si tieto dni/tyzdne/mesiace. Uz teraz sa tesim na tvoje prispevky ako rastiete. 😘
@daduska2009
@kika123kika
@melaniiiiia
@0507
@eduvalia
@evita2176 velka vdaka vam za podporu a slova ,kt.ste mi poskytovali....vsetky tu ,bez vynimky...bude to este dlha cesta a ja strasne chcem verit,ze vsetko dobre dopadne 💋💋💋💋🤗🤗🤗
@mirus11 nemáš za čo. Ak si ho už začala brať, tak by som to nemenila a vyskúšala, že čo to urobí. A potom by som prešla na užívanie od ovulácie. Ak sa teda nepodarí už teraz. 😉 Držím prsty nech ti zaberie čo najskôr. 🙏 Naozaj sa nemusíš báť, že ti zablokuje ovulaciu, alebo niečo podobné. Ja som ho užívala 2x, brala som ho celý cyklus. Zakaždým som po nejakej dobe užívania otehotnela (a to sa mi roky nedarilo) a vždy bola ovulácia pravidelná ako hodinky a LF sa predĺžila a každý cyklus bola rovnaká. Mohla som sa na to spoľahnúť.
@julianka007 čítam že vieš o vitexe pekne veľa tak sa ta popytam keďže mi pride zajtra balíček ....Ja mám LF vždy 13dni pekne pravidelne a inositol mi upravil cyklus z 35 na 32 a naposledy pekne 29dc prišla ms ovu sa mi upravila z 19dc na peknych 16dc tak mam vitex nasadiť až od ovu aby mi to celé nepokazilo????
@giuli ahoooj😊 Po dlhsej dobe som nakukla, aj ked vas tu vsetky z dialky sledujem ako sa vam dari tak som rada ze som sa dnes zacitala o cosi viac a co tu vidim? Velmi silno ti drzim prsty ✊🏼✊🏼a prajem ti velmi pohodove a bezproblemove tehu aj napriek vsetkemu nemoznemu co ti v tom branilo! Mne tiez bolo asi dva-tri tyzdne pred pozitivnym tehu testom povedane ze je nerealne aby som prirodzene spontánne otehotnela a tlacili nas do IVF...a momentalne som v pohodovom a bezproblemovom 21+1🙏🏼 Opatruj sa, davaj si pozor a nech to pekne napreduje a je vsetko v najlepsom poriadku🍀
@olivia_0309 dakujem ti a zelam zdrave a stastne babatko...♥️🤗

@giuli jeeej...srdecna gratulacia 🙂