icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sparkling
6. mar 2020

@giuli ahooooj, srdecna gratulacia 🥰🥰🥰🥰 kolko si dpo? Aky spermiogram ste mali prosim? Toto je pre mna vlka motivacia 🙃

giuli
6. mar 2020

@majka_3 nie som velkym zastancom merania v ustach...vysledky su podla mna najviac skreslene....preto to moze skakat..idealne by bolo ani neotvorit pusu....

majka_3
6. mar 2020

@giuli skúšala 4dc
Včera nie v takej istej hodine... No aj bolesti mam...

majka_3
6. mar 2020

@giuli ja si vždy na jednom miete meriam. Priložím pod jazyk a čakám. Nehýbem.. Nezyvam...

giuli
6. mar 2020

@sparkling dnes 12dpo...a spermiogram Asthenotetatozoospermia...spermie s norm.morfologiou 2%

giuli
6. mar 2020

@majka_3 test vyzera zaujimavo....skus este dnes...trolinku mu chyba...mmhh...pocitujes aj bolesti,je to na uvazenie,ci ozaj nebude ovul.skor..stava sa...pre istotu sa posnazte

majka_3
6. mar 2020

@giuli no uvidíme co nakoniec s toho bude 😊
Možno aj nejaký zápal...

sparkling
6. mar 2020

My mame oligoastenozoospermiu. A fragmentaciu sice v norme, ale 25 %. Doktor sa s nami pomaly ani nebavil o inej moznosti ako ivf. Vsetko mame tak tesne pod normou, pohyblivost 46 %, ale progresivne iba 15. Morfo v poriadku. Juuuj tesim sa z teba a z toho ze sa to da. Strasne ti frzim palceky 😍

giuli
6. mar 2020

@majka_3 nepripustaj si zapaly...nebola by si jedina so skorou ovulaciou....
Ak je ok mat ovulaciu na 29dc....tak potom aj na 5,6den je to ok...

giuli
6. mar 2020

@sparkling da...nam v januari stopli iUi,kvoli stitnej zlaze ...vraj ju treba dat do poriadku a vraj mame zvazit iui...kvoli spermiog....a vidis...bum...takze ,vsetko je mozne...tu sa uz par malych ,velkych zazrakov stalo...

giuli
6. mar 2020

@sparkling dakujem...drzim.✊aj ja tebe,nech to date do zdarneho konca....ja to este nemam vyhrate,aj ked tehu test je pozitivny...ale verim

giuli
6. mar 2020

@nina004 je pocta pre mna byt vam vzorom..uprimne som rada,ze aj takto vam dam pocitit,ze to ide

sparkling
6. mar 2020

@giuli akoze zvazit? Ze do neho mate/nemate ist? U mna su prve vysetrenia ok, chvalabohu aj stitna. Iui ani nespomenul. Nezabudol dodat, ze zlepsenia vdaka vitaminom su mizerne. Testik bude silniet, uvidis

giuli
6. mar 2020

@sparkling my sme hned na prvej konzultacii ivf odmietli....takze uz zostala iba iui...aj to nam povedali,ze na zvazenie...

majka_3
6. mar 2020

@giuli 😊 ďakujem 😊

mirus11
6. mar 2020

@majka_3 Majka pozri na môj graf, ja mávam ovuláciu až 19-21den cyklu a tento mesiac idú tie teploty ako sa im zachce. Včera 2 ovu testy robene a každý ukázal inak, som zvedavá na dnes.

mirus11
6. mar 2020

@nina004 ten zelený je GS ovulacny test-slovenský test, ten neukázal nič a ten druhy je z Číny, a ten ukázal celkom pekne aj druhú čiarku, v skutočnosti je silnejšia, už večer bolo horšie svetlo. Tak som zvedavá na dnešný, keď urobím, aj môj graf si robí čo chce tento cyklus.

nina004
6. mar 2020

@mirus11 ja som skusala vcera tiez GS mama test a test z Ciny a presne to iste. Cinsky pekna ciarka aj ked nie rovnako silna ako kontrolna a GS skoro ziadnu ciarku nebolo vidno. Ale skusila som aj teraz rano a uz su na oboch testoch ciarky silnejsie ako kontr.ciarky. Tak asi zavisi od mnozstva farbiva. Ale ovu ukazu obe 🙂 Cinske uz pouzivam dlho a sedeli aj s folikulometriou. Tie druhe som skusila prvykrat.

mirus11
6. mar 2020

@nina004 ved to, preto som to sem aj dala, lebo som sa stým ešte nestretla, aby som mala takýto rozdiel. Som zvedavá na dnešný. Aj ja som mala doteraz skôr tie Čínske a teraz som kúpila tieto, a ze úplne slabúcka, aj ja som dnes skúsila, ale zabudla som pozrieť co ukázal test. Ponáhľala som sa do práce. Nevadí, urobím, keď prídem domov.

majka_3
6. mar 2020

@mirus11 asi divný mesiac 😊 tiež som s tých čo majú ovu neskôr 17dc a viac. Preto mi to nejde do hlavy... 😊 Uvidíme co s toho budeme mat 🤞🍀

abigaile
6. mar 2020

@giuli jeeeej, gratulujeeeem❤️ rýchlo pýtaj na endokrinolke výsledky, nech viete hneď podchytit štítku 🙂 tak sa teším!!!😁

giuli
6. mar 2020

@abigaile dnes tam zbehnem...vysledky by mali byt hotove v stredu,tak snad to nrvadi ...dakujeeem

abigaile
6. mar 2020

@giuli zaklad urcite bude vysetreny. Pri zvieratach mavam vysledky do druheho dna 🙂

abigaile
6. mar 2020

@mirus11 vidim, ze nie som jedina, ktorej sa dnes znizila teplota....aj poocitovo mi rano bola zima....uz aby prisla mrcha, nech sa uz netrapim s tymto nekonecnym cyklom :D Uz je jar, uz by som mala nabehnut normalne :D

mirus11
6. mar 2020

@abigaile jej u teba je to veru nekonečný graf, ale ja som ešte len 12DC,tak u mňa ešte okolo 20 dní mrchu neočakávam, až potom. Ú mňa je tento cyklus dáky divný, aj tie teploty sú zvláštne oproti predchádzajúcim cyklom. Ale nevadí, uvidíme ako sa budú ďalej správať teploty.

abigaile
6. mar 2020

@mirus11 nezacala si teraz s vitexom a inositolom? ci sa mi to uz pletie? 🙂)

mirus11
6. mar 2020

@abigaile hej začala, ale začala som ho od začiatku cyklu brat, tak som zvedavá, čo to bude. Dúfam že sa mi nenaruš dĺžka cyklu, lebo ho budem potom brat až po Ovu od budúceho mesiaca.

abigaile
6. mar 2020

@mirus11 tak to bude urcite tym....telo si potrebuje zvyknut na zmenu....nieiekdy to trva aj viac mesiacov, co sa tyka rastlinnych preparatov 🙂 bude dobre, uvidis 🙂

mirus11
6. mar 2020

@0507 no ako moja?

mirus11
6. mar 2020

@tufik07 moja a ty ako? Teplota poslúcha?