icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kika123kika
6. mar 2020

No baby ja hlasim 1dc milostiva prisla o den skor vysledky z roxo este nemam ale volaˇ v pondelok a difam ze uz budu 🙂 a ze budeme mat novy cyklus uz so snazenim 🙂

0507
6. mar 2020

@mirus11 zatial takto

giuli
6. mar 2020

@kika123kika to by bolo super....😉😉😉

giuli
6. mar 2020

@0507 pekny grafik...✊✊✊

0507
6. mar 2020

@giuli dik, uvidime co bude dalej

mirus11
6. mar 2020

@0507 pekný graf, len tak ďalej, ale myslím si, že budeš nasledovať našu @giuli, a o pár dní budeme aj tebe gratulovať. Teším sa s vami uprimne

mirus11
6. mar 2020

@giuli a ty si ako dopadla? Aj máš už nejaké výsledky?

giuli
6. mar 2020

@mirus11 este nic, vysledky zatial neprisli,vraj az bud.tyzden...sice mi dala termin na 2.4,ale bude volat ,ak sa im bud.tyzden nieco uvolni...potom maju 2ttzdne dovolenku a nastúpia az toho 2
Mam doma duphaston...mmh...nasadit ho ,ci??Co myslite

0507
6. mar 2020

@mirus11 bodaj by si mala pravdu 🙂

butterfly333
6. mar 2020

@0507 pekný graf držím palce

0507
6. mar 2020

@butterfly333 dakujem, moja...ty ako?

kalmak
6. mar 2020

@giuli myslim, ze duphaston neuskodi 🙏
@kika123kika velmi drzim palce, snad v tomto cykle mozeme obe zacat 🙂

shellynda
6. mar 2020

@giuli Duphaston si nasaď určite, ten ti len pomôže 😉😘

giuli
6. mar 2020

@shellynda
@kalmak mam doma cca na 20dni...ak dam 2×denne

butterfly333
6. mar 2020

@0507 ďakujem za opýtanie ja v pohode beriem medrol druhý týždeň a zatiaľ v pohode.

kika123kika
6. mar 2020

@giuli tak to urcite uz len z toho by som bola velmi stastna 🙂

kika123kika
6. mar 2020

@kalmak dakujem aj ja drzim silno palce ✊🏼🙏🏽🍀

shellynda
6. mar 2020

@giuli super👍a potom ti isto niečo dá aj Dr.Mne nasadil utrogestan 3x denne

ereska
6. mar 2020

K tým ovu testom všetky mam z Číny 10 kovy fialový pekne čiarky zelený 20kovy slabé čiarky takže já sa prikláňam k tým zeleným testom tam keď mi ukáže čiarku peknú tak to je ozaj blyzko

julianka007
6. mar 2020

@naty1987 ty máš cyklus upravený uz pekne. Na tvojom mieste by som brala vitex až po ovulacii.

julianka007
6. mar 2020

@naty1987 ďalšia vec je, že či ideš tie doplnky brať ďalej, lebo ak ich vysadis, tak sa môže stať, že sa cyklus znova pokazí. A ešte k tomu vitexu... Môže ti ešte predĺžiť LF, zároveň sa s ňou aj cyklus predĺži aby si bola pripravená aj na takú možnosť. 😉

naty1987
6. mar 2020

@julianka007 chcem ho nasadiť po ovu a potom neviem či mám ho vysadiť keby príde ms alebo pokračovať s vitexom ďalej celý cyklus až do ďalšej ms 🤔🤔

kakatulik
6. mar 2020

@julianka007 k tomu Vitexu...ja amavam LF niekedy aj 17dni a napriek tomu mam nizky progesteron....teraz som nasadila Vitex opatrne jednu kasplu pocas celého cyklu. Ovulka bola pravdepodobne na 12DC ako vzdy ,cize toto sa nezmenilo,aj ked so zacala aj s Inositolom ,ktory mi ovu takmer vzdy posunul o 2-3 dni....som zvedava co to urobi s LF.

naty1987
6. mar 2020

@julianka007 ale moc ďakujem za info aspoň mám prehľad čo mám čakať 👌 no meram bt tak budem vediet ze co sa deje a keď tak píšem kricim bombardujem ťa správami 😂😁

naty1987
6. mar 2020

@kika123kika moja zlata myslim na teba snad bufu vysledky uz ok 🙏🙏🙏

naty1987
6. mar 2020

@giuli ako sa citis mojko

naty1987
6. mar 2020

@kakatulik ako si vedela ze mas nizky progesteron???
aky berieš cisty inositol??? Tiež ho užívam a naposledy mi pekne upravil cyklus ovu bola na 16dc som zvedavá čo tento vitex spraví

kakatulik
6. mar 2020

@naty1987 viem to z HP na 7DPO a to som si vzdy myslela,ze aky super ja mam progesteron ked mam taku dlhu LF a tot.....Inozitol mam cisty v kapsuliach...zatial davam len jednu. Tem mi zvykol posunut ovulku z 11-12DC na 15-16Dc. Myslim ze nespravi nic....som teraz asi 2DPO a ak mi to zajtra teplota potvrdi,tak zacnem brat dva. Som zvedava ci to ovplyvni nejako ten progesteron.

monu66
6. mar 2020

@giuli jeeeeerzinku, tak toto je najkrajsia sprava... Juj, silno ti drzim palce, aby ciarka kazdym dnom silnela ✊🙂

julianka007
6. mar 2020

@kakatulik
@naty1987
Ja osobne som za nasadenie vitexu na celý cyklus. Pretože podľa toho ako som pochopila info o ňom, tak upravuje hladinu progesterónu a teda zabezpečuje aby v prvej fáze nebola jeho hladina príliš vysoká a po ovulacii prispieva zase k jeho dostatočnej tvorbe.
No ak má niekto prvú fázu v pohode a boji sa, aby mu nerozhodil cyklus, tak stačí ho nasadiť aj po ovulacii. To už musí každý sám zvážiť či to na sebe chce vyskúša, alebo nie. Aby ho zas po prvom cykle nezatratili s tým, že "mala som prvú fázu v pohode a ovulka sa mi kvôli nemu posunula o dva dni..." Telo každej ženy je iné a v konečnom dôsledku sa rozhoduje každá za seba či riskne a vyskuša celý cyklus, alebo pôjde na istotu až od ovulácie.