icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
12. jún 2014

@zuzulienocka77 canesten sa nesmie používať počas MS alebo tesne pred začiatkom, nepoužívaj vtedy tampóny. Píšu, že v prvých mesiacoch tehu musí o použití rozhodnúť lekár, takže buď kúp niečo, čo smú aj tehotné (ja som mala v tehu gynazol - je to jedna vaginálna tableta, tá stačí) alebo sa popýtaj v lekárni či môžeš, ak máš podozrenie na tehu 🙂

rybkaa
autor
12. jún 2014

@zuzulienocka77 a je to určite mykóza? zapácha? ak nie, môže to byť len hlien, ja tiež mávam taký hustý hlien a veeeeľa, že sa podobá na mykózu, ale nezapácha a nesvrbí

rybkaa
autor
12. jún 2014

@afra a prvé ste mali bez problémov? či tiež to takto trvalo? no vďaka liekom som aj ja dala váhu hore, tak musím už niečo robiť, bo to takto ďalej nejde, aj sa sama zle takto cítim 😔

rybkaa
autor
12. jún 2014

@adamnela v najhoršom sa môže stať, že ti zle vyznačí ovu, urob si k dnešnej teplote aspoň poznámku, že si nespala doporiadku 🙂 aby si v budúcnosti mohla dať discarded, ak by graf štrajkoval 🙂

rybkaa
autor
12. jún 2014

@adamnela aj keď by nemal byť problém, keď máš rovnakú teplotu už tri dni 🙂

rybkaa
autor
12. jún 2014

@paskolinka ano, zapisujem si to, ale mám to schované, takže vy to nevidíte, len ja 😀 no ja som tiež bola rovnako nasraná, keď mi to zobrali, potom som vystihla na FB na Valentína akciu, hneď som brala, hneď mi lepšie bolo na duši - darmo závislosť 😀

zuzulienocka77
12. jún 2014

@rybkaa nemám podozrenie, veď ešte ani ovula neprebehla, ale čo keď 😀 . Ale nie, kúpim hneď a bude pokoj. Je to mykóza, síce nezapácha, ale svrbí (síce už menej), ale ten výtok už dôverne poznám. Musím to stopnúť, kým sa to nezhorší viac. Ako som si začala merať, tak sa mi znova objavila a to umývam teplomer každý deň ☹

zuzulienocka77
12. jún 2014

@rybkaa pozerám na ten gynazol a našlo mi iba krem 😲 😕 😕

paskolinka
12. jún 2014

@rybkaa ja ked to otvorim, tak vidim len takto. teda tie farebne nie 😉

rybkaa
autor
12. jún 2014

@zuzulienocka77 viem že teraz nemáš podozrenie na tehu 😀 ale tá tableta canestenová asi 5 dní pôsobí a potom sa ešte musí používať krém, takže by si ho používala v podstate aj po ovulke, ak dorazí o pár dní 🙂 a teda už by si mohla byť aj tehu 😀

rybkaa
autor
12. jún 2014

@zuzulienocka77 jaj hej, teraz som si spomenula, je to krém, ale už rovno v tej tube nainštalovaný, že len vytlačíš dnu a je to 🙂 malo by to byť aj bez predpisu a tiež je dobrý rosalgin výplach, ak mávaš často mykózy alebo si na ne citlivá

senta_sofia
12. jún 2014

@zuzulienocka77 mne super zabera soda bikarbona, 1CL na 1dcl vody a vyplachnut, prip. si chumac vaty das na prst a aj vytres von aj ten vytok, ja som mala mykozu teda uz chronicku a tukam na celo, toto bol pokus, ze topiaci sa slamky chyta

rybkaa
autor
12. jún 2014

@paskolinka hej, lebo nemáš VIP 🙂 ja vidím toto:

rybkaa
autor
12. jún 2014

@senta_sofia a vypláchneš to ako? teda - ako to dostaneš dnu? striekačkou či?

senta_sofia
12. jún 2014

@rybkaa ja som vacsinou pouzivala tu vatu, naliala, vytrela, naliala, vytrela, lebo ja som obvykle mala take hnusne hrudky, ale mozes aj striekackou, alebo ked mas irigator

rybkaa
autor
12. jún 2014

@senta_sofia irigačooooo? 😀 to je tá vec na výplach čo je k rosalginu? tá pumpa? 🙂 ja by som musela asi tým, bo by som potom hodinu vatu lovila, iste by mi tam uviazla 😀

senta_sofia
12. jún 2014

@rybkaa hej hej, to je taka ta nadobka so sosakom 😀 neboj, neuviazla, ono ked to namocis, tak to dobre drzi na prste...

paskolinka
12. jún 2014

@zuzulienocka77 no vidis aka diskusia na temu mykoza? 😀 o tom by sme aj knihu napisali. najhorsie je, ze kazdemu zabera nieco ine. mne paradoxne pomahalo umyt sa aj 4x denne gelom na intim. hygienu (pritom vsade sa docitas, ze prehnana hygiena je v tomto pripade na skodu) a tie probiotika. skusala som aj babske recepty (biely jogurt, kokosovy olej) a bolo to este horsie

paskolinka
12. jún 2014

@rybkaa a myslis ze vsetci co maju VIP vidia tie tvoje farebne stvorce? alebo len ty to vidis mozno u seba, nie?

afra
Autor odpoveď zmazal
rybkaa
autor
12. jún 2014

@paskolinka všetko čo zadám, sa prejaví ako farebný štvorec, vidím to ja a videli by ste to aj vy, ale mám to zakázané pre verejnosť, mám to len pre internú potrebu 🙂 ale keby som to povolila, vidíte to aj vy, dá sa nastaviť, čo všetko sa ukáže verejnosti 🙂 keď si klikneš na to logo FF vľavo hore na stránke, ukáže ti grafy pod sebou tak, ako ich vidí verejnosť.
Ja vidím to, čo som poslala teraz ako obrázok, vy vidíte len toto http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa

rybkaa
autor
12. jún 2014

@afra vidíš, dávajte si pozor aj teraz, možno to vyjde 😀

afra
Autor odpoveď zmazal
rybkaa
autor
12. jún 2014

@afra tak len AKOŽE 😀

afra
Autor odpoveď zmazal
paskolinka
12. jún 2014

@rybkaa jasne, takze ty robis tajnosti, to preto nevidime. ja ze ci to nie je tym, ze VIP vidia vsetko a plebs vidi len co-to 😀

rybkaa
autor
12. jún 2014

@afra možno, viac sa zamestnáš prácou a nebudeš na to toľko myslieť....kedy ti končí materská?

rybkaa
autor
12. jún 2014

@paskolinka nerobím tajnosti, len čo vás budem zaťažovať mojimi bludnými oknami? 😀
že plebs 😀 😀 😀

rybkaa
autor
12. jún 2014

celý deň kukám na graf čo mi asi tak pripomína?? ani keby ich jedna mater mala 😀 😀 😀

afra
Autor odpoveď zmazal