icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
6. mar 2020

@naty1987 moja ,zle mi je cely den...nevraciam ,ale zaludok mam ako na vode...je to pre mna nova skusenost...ani pri jednom tehu som to nemala...
Ty ako?

giuli
6. mar 2020

@monu66 dakujem moja zo ♥️

kakatulik
6. mar 2020

@julianka007 ja teraz trochu experimentujem. Som zvedavava ako to vypali🙂

kika123kika
6. mar 2020

@naty1987 dakujem ❤️

pasikavamacka
6. mar 2020

@giuli gratulujem k pozitivnemu testu 🙂 mohla by si prosim dat vitazny graf nech to zanalyzujem pre seba 🙂

marionluna
6. mar 2020

@giuli uuzasneee nech to takto pokracuje do konca!!! 😍 vies co mne akurat tento tyzden (11) prestalo byvat tak zle ako pred tym.. musim povedar ze ovela horsie mi bolo ako pri prvom.. tie rana des, ako som rada ze som to asi zazivala uz posledny x v zivote 😁 rano mi tak 3 hodinu byvalo zle.. az teraz to postupne prechadza. A to nehovorim o unave, kazdy den aspon 2-3 hodiny spanok inak sa nedalo fungovat. To tiez dneska som nespala cez den a som v pohode.. cize uz to odchadza vsetko. No zato brusko je uz riadne, ovela vacsie ako pri prvom 😊😊😊

giuli
6. mar 2020

@marionluna ja uz mam brucho teraz, len sadielkove...
Trosku ma to zaskocilo,ze tak rychlo nastupila nausea...myslela som si ,ze ma to ako vzdy obíde a ked nie,ze to pride neskor...v podstate dva dni viem o tehu a uz mi je zle...normalne som si myslela ,ze som si to vsugerovala,no bohuzial nie
Som rada,ze uz ti je fajn a tehu ide dobrym smerom✊✊🤗🤗Dakujemmmm

sandrika28
6. mar 2020

Ahojte prosím ten prepad teploty počas MS niečo znamená alebo si nemám všímať🙏ovuláciu mi zaznacilo správne aj podľa testov som ju tak mala.. ďakujem

giuli
6. mar 2020

@sandrika28 vobec si ju nevsimaj....jeden nezmyselny vzostup alebo pad je zanedbatelny a netrebs ho brat do uvahy...

kakatulik
6. mar 2020

@sandrika28 počas ms nemeraj,je to zbytočne.

mimka91
6. mar 2020

@giuli jeeeeej gratulujem z celeho srdiecka a moooc drzim palceky, aby bolo vsetko poriadku a mala si prijemne tehulkovanie 🙂 ten cas naozaj rychlo leti.

giuli
6. mar 2020

@mimka91 dakujem 🤗😉

naty1987
6. mar 2020

@kakatulik aha čiže bez HP to nijak nezistím no nevadí uvidím čo bude tento a dalsie cykly 😁😁😁
Ja beriem praskovy inositol 4g za deň myslím že to je tak akurát
@julianka007 práveže som 6dc a už vitex nechcem davat aby mi to nerozhodilo cyklus nasadim až po ovu a uvidím čo to spraví 😁 a potom možno nasadim na celý cyklus uvidím ako mi bude

naty1987
6. mar 2020

@giuli graf máš kraaasny príznaky na začiatok super len tak ďalej 👌😉
Ja som 6dc podľa bt ms u mna tento mesiac bola takaaa slabá že keby nemeriam asi ani neviem že bola ms 🙈🤦‍♀️ a inak u mňa klasika nasadená fertiprona s inositol a dávam si Cčko keď su vsetci chorý a vitex už čaká keď budem po ovu 😁😁😁 zvedavá som čo bude 😁

tufik07
6. mar 2020

@mirus11 teplota už klesla a začínam spinit tak čakám,že zajtra MS bude v plnej parade

giuli
6. mar 2020

@naty1987 dakujem moja....uvidis,ze kazdym cyklom to bude stale lepsie....tesim sa na den ,kedy sem hodis test s poz.vysledkom...vies,ze kazdy mesiac to caka niektoru z nas1🤗🤗🤗✊✊✊

mirus11
7. mar 2020

Žienky dá sa ísť s teplotou ešte nižšie? Ešte som nemala takúto teplotu ani jeden cyklus. No neviem si predstaviť, ako to bude po ovulacii

mimka91
7. mar 2020

@giuli aj si to uz oznamila polovicke?

sandrika28
7. mar 2020

@kakatulik @giuli ďakujem dievčatá opäť som o dačo múdrejšia 😊🙏

giuli
7. mar 2020

@mimka91 ano uz to vie a naramne sa tesi..,tak potichucky...min abort ho dost polozil...

giuli
7. mar 2020

Dobre ranko moje babulky....asi to bude na dobrej ceste....25tkovy test 12dpo a z dnesneho rana 13dpo
A pridavam aj graf
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

mimka91
7. mar 2020

@giuli nemyslite na ziadne zle veci vsetko bude v poriadku 🙂 a hcg Ti krasne stupa 🙂 ja som na 13dpo mala ovela slabsiu ciarku a cakame dievcatko. Hehe to by bola sranda keby tam mas dvr deticky, ked hcg tak pekne stupa

mimka91
7. mar 2020

@giuli a odporucam Ti nemerat potom uz BT...mna to len strasilo, ked mi potom zacala klesat...

giuli
7. mar 2020

@mimka91 juuujj nestras ma,v mojom veku a dve...budem sa prevelmi tesit aj jednemu,len nech to bude na dobrej ceste...povedala som si,ze este budem merat take 4 dni a potom uz nie...kym sa dostanem za zltu ciaru....uz som sa poucila,ze mat // ciarky ,este neznamena vyhru...dakujem

giuli
7. mar 2020

@mimka91 gratulujem k dievcatku,aj ja v kutiku duse dufam,ze to bude susura

mimka91
7. mar 2020

@giuli uplne to poznam ja som trpla, ked som po 14 dni od vynechania ms isla k doktorovi, ale nastastie bolo vsetko ok a bilo aj srdiecko, ale kazdu poradnu a sono mam velikansky strach, ale musime tym nasim detickam trosku verit a urcite im je u nas dobre. Tesim sa s tebou a mysli len pozitivne 🙂 a keby BT klesala, tak sa nestraz v tehu je to vraj uplne normalne

giuli
7. mar 2020

@mimka91 mas pravdu ,musime doverovat nasmu telu a drobcom v nom..

mimka91
7. mar 2020

@giuli dakujem 🙂 ja som chcela mat prveho chlapceka, ale nevadi aspon budeme mat s dcerenkou rovnake saticky :D a uz som zacala aj nakupovat pre malu veci, tak dufam,ze sa pri porode nedozvieme, ze je to chlapec, lebo prevazne som zatial nakupila saty / satobodicka :D

giuli
7. mar 2020

@mimka91 🤣snad dr.videl dobre kavove zrnko...ja som aj syna chcela ,aby bol baba a ked mi povedal,ze vajka sa uz nestratia,tak som mu povedala,nech kukne este raz.