icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
9. mar 2020

@naty1987 ja som specialna🤣🤣

giuli
9. mar 2020

@giuli ano,dnes mam narodeniny,dakujem Ti..pamatas si dobre👍🤗..kakatulik

giuli
9. mar 2020

@kakatulik posledna sprava patri tebe,omylom som poslala sebe🤣

mirus11
9. mar 2020

@naty1987 tak skóre uzdravenie, nech ti je už lepšie, ja som dnes akosi sla hore, ale dnes už nemám žiadne bolesti brucha ako cez víkend, tak veru vôbec neviem co to moje telo zasa vymýšľa. Ovu test urobím ešte dnes keď prídem, ale ráno som namocila a sa mi zdal, že bol o čosi slabci ako včera a v sobotu, tak som sama zvedavá, ale tento cyklus som začala brať tie lieky, tak ho beriem tak, že si ešte zvyká na niečo nové 😀, a je trochu mimo s tých liekov.

naty1987
9. mar 2020

@giuli všetko naaaaaj mojko uži si narodeninovy deň 🥰🥰🥰💐💐❤

giuli
9. mar 2020

@naty1987 dakujem naty🤗

naty1987
9. mar 2020

@mirus11 už ti aj ovu vyznacilo uvidíš čo bude ale vyzerá to dobre aj s bt
Ja nejak neriešim tento cyklus užívam vitamíny ale čo bude nechávam plynúť

fany051081
9. mar 2020

@giuli všetko najlepšie k narodeninkám 😘 a nestresuj, más nádherný darček, ktorý si teraz v brušku vraví, že čo to tá moja mamka nechce veriť, asi jej podráždim žalúdok nech vie, že som tu ozaj s ňou 😂 a o pár mesiacov ho budeš držať v náručí ❤ 👶 testy máš úplne v pohode 🙂 držím palce a verím, že to dotiahneš do úspešného konca 🙏👶😍

mirus11
9. mar 2020

@naty1987 to nemám vyznačená ovu, to je len predpokladaná v ten 14 deň cyklu, ale sama som zvyknutá, včera večer som aj zabudla zobrať ten inozitol, dúfam, že to nebude vadiť, vieš co, ja už som mužovi povedala, že do užívam toto 3 mesačne balenie, a necháme to tiež len tak na prírodu, lebo to je na psychiku, každý deň brat nejaké lieky, potom stále niečo okolo toho riešiť, a môj muž to rieši asi viac ako ja 😂, a to ma strašne ubíja. A aj grafy celkom fajn, a potom nakoniec nič vždy s toho. Vieš len môj muž jazdí na kamióne, tak to vždy je 5-6dbi preč, tak u nás to nie je také jednoduché sa trafiť. Ja rátam tento cyklus, že ovu bude až na 19-20den,co by malo byt až tento víkend, ale uvidíme, čo osud dá ci dal 😀. Sama som zvedavá

giuli
9. mar 2020

@fany051081 dakujem za povzbudive slova...potesili🤗

naty1987
9. mar 2020

@mirus11 chápem je to na nervy hlavne keď bereš všetko možno a nemožné a on je týždeň preč a nevieš to zmeniť.....
Moj muž ani len netuší čo užívam a o ovu testoch nemá ani šajnu 😂😂😂😂 ale tie si nerobím nechce sa mi s tým zapodievať potom dúfam ešte viac a keď nič som nervózna a toto nechcem......

Ja som si chcela nastaviť telo aby mi cyklus išiel pravidelne čiže to že užívam vitamíny a inositol je pre mňa dobre vždy som užívala niečo aj keď sme mimčo nechceli čiže toto je u mňa taká rutina 👌

A s inositolom nepokazis nič neboj aj keď si zabudla ani ja som večer nedala nemohla som

mirus11
9. mar 2020

@naty1987 ved to, to vie pochopiť asi len žena, že ju to potom trapy, keď ms každý mesiac príde a muž sa stále vypytuje, či sa podarilo, mne ide toto už strašne na nervy, a môj muž je s toho asi viac sklamaný, ako ja. Ale zasa svet sa nezruti, ak by sa aj nepodarilo vôbec, my detičky už máme, takže u mňa to nie je zasa priorita č. 1,ale ak by sa podarilo ako prednedávnom, tak by sme sa len potešili. 😀

kika123kika
9. mar 2020

@giuli vsetko len to najlepsie k narodeninkam aby sa ti splnilo vsetko po com tuzis 🍾💐🥂 a aj podla mna mas v pohode testy niekomu ukazu este slabsie a je vsetko okej 🙏🏽✊🏼❤️
Ja som volala pre vysledky a stale niesu hotove tak sestricka tam uz zavolala ze coje a ze este vysetruju ze akurat aj teraz ale oodla mna nie ale ked uz im zavolala tak zajtra uz budu hotove ako naposledy 🙂 vtedy bolo to iste 🙂

abigaile
9. mar 2020

@giuli Všetkooo najlepšieeeeee!!!!!! 🙂
Urobila si všetko správne, takže všetko je dobré ;) Bábo sa silno prichytilo a už sa Ťa nepustí!!! Uži si dnešný deň naplno...a všetky ďalšie tiež ;) 🌷🎁

abigaile
9. mar 2020

@mirus11 no podľa všetkého toto už vyzerá na ovulku..pekne si šla dole a potom hore, včera ste zamiesili..takže podľa mňa šanca tam je veľká 🙂 nech teda teplota pekne stúpa a všetko funguje 🙂

giuli
9. mar 2020

@kika123kika dakujem🤗🤗

giuli
9. mar 2020

@abigaile dakujem moja🤗

sparkling
9. mar 2020

@giuli ved mas tie testy krasne. A uz nekupuj a hybaj na krv. Vsak za ten zaplatis ako samoplatca 12 eur, to su 4 ks testov v priemere. A vysledok mas istejsi ako sa nervacit takto. Aj budes vediet presne hodnoty. Beries aj duphaston?

mirus11
9. mar 2020

@abigaile ďakujem, a dúfam, že pôjde teplota vyzsie nasledujúce dni. Ale aj 2 cykly dozadu sme to presne vystihli na ovuláciu a nakoniec s toho nebolo nič.

monu66
9. mar 2020

@giuli verim, ze setko bude ok a vsetko najlepsie k narodeninkam Ti prajem 🙂

giuli
9. mar 2020

@sparkling
@monu66 dakujem Vam....muzovi asi tiez siblo z testov a dostala som ku kvetom aj digi test....samozrejme vysiel opat +1-2....co by este zatial sedelo...darmo som mu vravela,ze este skoro ,vraj kupi druhy..

beatinka
9. mar 2020

@giuli krásne narodeninky želám!!! Nech sa tento darček podarí!!!! 😘❤️

ikonica
9. mar 2020

@giuli 🌼🌻🌹🍀

giuli
9. mar 2020

@beatinka
@ikonica dakujem Vam🤗

naty1987
9. mar 2020

@giuli zlatyyy 😁😁😁😁 podľa mňa je všetko v poriadku o týždeň sprav digi test

giuli
9. mar 2020

@naty1987 predpokladam,ze k uhniezdeniu prislo az dakedy 9dpo...takze to by aj sedelo..https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

martinade
9. mar 2020

@giuli vsetko najlepsie a digi to isti 😊 tak nech sa to drzi

giuli
9. mar 2020

@martinade 5.3 ukazoval 1-2....a dnes 9.3 tiez to isté...
.
Dakujem..

martinade
9. mar 2020

@giuli no ved este stale si v tom rozpäti 1-2

giuli
9. mar 2020

@martinade jj...presne..tento test rata s 28dc...ja mam 31-32...ovul.bola na 19dc....takze pocitam -5dni