icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

abigaile
9. mar 2020

@maciatko950 teplota zavisi od vela faktorov....klesne ti mozno dalsi den.....neumsi to byt presne o 4,5 stupna ten pokles.

abigaile
9. mar 2020

Baby, docitala som sa o merani plodnych dni slinami, mikroskopicky... pouzivate niektora tuto metodu a nakolko je presna alebo vam sedi s ostatnymi prejavmi plodnosti?

naty1987
9. mar 2020
naty1987
9. mar 2020

@mirus11 moje ovu testy slabý je zo včera a dnešný....nakoniec mi to nedalo a spravila som keď bt bola dnes divoká 😂😁

mirus11
9. mar 2020

@naty1987 no pekne sa ti to riskuje, držím palce aby ti pekne silnel a ovu prebehla, a vy s mm niečo zarobili.

naty1987
9. mar 2020

@mirus11 kiež byy ✊✊🍀😉😉

taily30
9. mar 2020

@martinade jeeeeej, gratulujem!!! necitala som, nestiham sem chodit kazdy den. hlavne ze ste zdravi. super. drz sa

giuli
10. mar 2020

Dobre rano...spodny test z dnesneho rana,vrchny zo vcera....snad to trosku zosilnelo...https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

shellynda
10. mar 2020

@giuli trošku? Krásne zosilnel😍, tak vidíš, všetko je v poriadku a dodatočne prajem všetko len tonaj k narodeninkám 😘a užívaj si ten najkrajší darček 💖

bona69
10. mar 2020

@giuli krása,neboj všetko je ok😀

majka_3
Autor odpoveď zmazal
nina004
10. mar 2020

@giuli pekne zosilnelo a nie len trosku 🙂 super

giuli
10. mar 2020

Dakujem vam dievcence moje zlate..

kika123kika
10. mar 2020

@giuli jasne a nie trosku pekne silnie niekomu ide hore pomalsie hcg 😊 cize na 100009% je to na dibrej ceste siilno drzim palce a ver svojej zubrienke ❤️

giuli
10. mar 2020

A prikladam aj 25tkove testy,tam je uz ozaj ten rozdiel viditelny🤗😊

giuli
10. mar 2020

@shellynda ďakujem za prianie🤗

mirus11
10. mar 2020

@giuli vidíš zlatko že je všetko v najlepšom poriadku. Len treba babetku veriť, že teraz to dáte do úspešného konca.

mirus11
10. mar 2020

@majka_3 no u teba to vizera veľmi zaujímavo, u mňa dnes takto, pokles, ale len o 0.01,takze som zvedavá na zajtrajšiu teplotu, aká bude, a možno už vyznačí aj ovuláciu, ak teba bola toho 8.3.som sama zvedavá, ale ovu testy včera boli slabšie, ako cez víkend.

giuli
10. mar 2020

@mirus11 pevne verim, trosku ma to ukludnilo....,ale viem,ze este nemame vyhrate
..vďaka

majka_3
10. mar 2020

@mirus11 veru zaujímavo.. A keďže ja meriam druhý cyklus sama som zmetena 😀
Som chorá... Možno aj preto mam inú teplotu.. Neviem...
Ale tvij vyzera pekne, určite už po ovu 😉
Co zatiaľ ja neviem na com som.. Nech už je piatoook 😊

mirus11
10. mar 2020

@majka_3 aj ja si myslím, že asi už po Ovu som, lebo už nemám žiadne bolesti, len cez víkend som mala, a včera už nič, len taky bielkov hlien som mala, tak som zostala trochu zmetena, ale to môže byť aste aj po ovulácii, alebo je taký výtok len pred ovulaciou?

mirus11
10. mar 2020

@giuli moja uvidíš za pár ryzdnov, už bude všetko potvrdene lekárom a budeš si tehulkovanie len uzivat, a na tieto začiatky pomaličky budeš len spomynat, ako ta to malinke natahovalo 😍😀

majka_3
10. mar 2020

@mirus11 plodný hlien občas býva aj mimo ovulácie... Co som včera čítala.. Lebo ja som bola včera na tom poodbno... Bolesti a mokro....

mirus11
10. mar 2020

@majka_3 ja iba ten hlien, ale už k večeru len malinko, a bolesti že úplne ziadne

monu66
10. mar 2020

@giuli krasne zosilnel, velmi sa s tebou tesim 🙂 Prajem krasne tehulkovanie a co najmenej zaludocnych nevolnosti, najlepsie ziadne 🙂

beatinka
10. mar 2020

Dobré ránko. Tak ja tomu už ozaj nerozumiem. Vrchné dva sú Rapiclear direct, 10-tkové. Spodný Livsane 20-tkový robený dnes ráno. Všetko by bolo ok, keby som normálne nekrvácala. Normálne som na noc musela mať aj tampón. Tak fakt neviem, čo si myslieť.

giuli
10. mar 2020

@beatinka kolko dni mas krvacanie?...

giuli
10. mar 2020

@monu66 dakujeeem...

beatinka
10. mar 2020

@giuli od štvrtku špinenie a od včera rána normálne svetlá krv ako menzes.

mirus11
10. mar 2020

@beatinka a nezbwhnes k doktorke, nech ti zoberie aspom krv, nech vieš čo sa vlastne deje?