Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mirus11 ahoj. Ty jsou z ebay?
@strangerthing to ti neviem povedať, ja som to kúpila od jednej pani.
@naty1987 tak možno ti to aj tak vyjde, mne sa tento mesiac tým pádom zasa posunie ovulácia od minulého cyklu, tak už som s toho akási zmetena, ani netuším že aká bude tento mesiac dĺžka LF,ale inak som zvedavá, muž pondelok odchádza zasa preč, bohužiaľ na kamionistov sa to nevzťahuje(vozí lekárske veci) i keď by som bola omnoho radšej keby je doma tych 14 dní. Ale lekárstvo potrebuje určite veci, ktoré on stále vozí. 😞
@kika123kika už sa môžte snažiť?? 🥰
A toto máš aké ovu testy?tebe ako pekne ukazujú čiarku joj držím ti silno palce ✊🍀
@naty1987 aano uz konecne 🙂 a mam z pilulky tieto prvy krat skusam tak som zvedava 🙂 a ty co ako? A dskujem ale pevne verim ze aj tato oliaga coskoro odide odtialto :/
@kika123kika juj mojko držím palce 🥰🍀
ja som dnes totálne s BT klesla čiže už pôjdem len hore ale ovu ma byť asi zajtra no dnes už mam mokro a krásny ovulacny hlien ako dllllho nebol tak silno dúfam že marec je náš večer ešte spravím ovu test ja som ho nikdy nemala pozitívny tak pekne ako baby tu najsilnejší bol v decembri tak som zvedava či nám to vijde už začínam podbrusko citit normálne mám mega radosť 🥰❤
@naty1987 dakujem 🥰 snad sa zadari 🙂 ja nemeriam bt len ovu testy 🙂 este sim si objednala tieto iste no nejako nechodia :/ predpokladam koli korone :( ja uz mam tiez mokro 3ti den ja mavam aj 5dni plodny hlien 🙂 aspon nieco 🙂 tak to som velmi rada ze uz to citis silno drzim palce snad budeme mat stastny tento marec ✊🏼🙏🏽

@naty1987 no ten zelený je veľmi slabý. Viac by som ich už nechcela.