icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majka_3
18. mar 2020

@nina004 aj keď som tam dala teplotu toho 14teho aj tak to ostalo prerušované .. To asi nebude tým... Ci

sandrika28
18. mar 2020

@naty1987 ďakujem zajtra by mali prísť tak som zvedavá či klesne🤔

nina004
18. mar 2020

@majka_3 Tak potom neviem. Mne to robi tato aplikacia pri vynechanej teplote.

giuli
18. mar 2020

Dievcata,dakujem Vam...💋

@naty1987 v noci som zacala krvacat okolo 2.00...isla som len na wc ,ziadne bolesti...na papieri krv...do rana asi na jednu vlozku ...o 6.50 som uz bola u dr....zacina skoro...urobil sono...videl len gestacny vak 5mm,vraj malo....po navrate domov za taku hodinu zo mna vypadla zrazenina asi 5cm...odvtedy akoby krvacanie prestalo a je iba hnede spinenie....tak neviem ,ci sa to este rozbehne....😔🤔

mirus11
18. mar 2020

@majka_3 mne prerušované dávalo, keď si nebola appka istá dňom ovulácie, alebo to nebolo jasne rozpoznatelne podľa BT. Mne to vtedy udáva prerušované čiaru. A ešte neviem kolky som DPO, keďže len dnes vyskočila teplota hore.

olivia_0309
18. mar 2020

@kakatulik tak to je super sprava✊🏼drzim prsty, ja som mala estrogenovu dominanciu a oitlacsl mi estrogen progresteron plus vysoky prolaktin a zalostne nizke amh🙈 a s olejom a jogou som prirodzene otehu a uz som chvalabohu 23tt a syncek si veselo kopka v brusku💙 Drzim ti prsty nech sa ti to aj ostatnym babam upravi,ozaj aj ten Yam funguje hoci ho das malinko😉

mirus11
18. mar 2020

@naty1987 včera trošičku sem tam pichanie v podbrušku, ale dnes zatiaľ nič. Tak som bola ráno až prekvapená, že dnes tak BT vyskočila.

olivia_0309
18. mar 2020

@ereska nevadi, vycistis sa a vyplavia sa vsetky hormony ako sa maju a bude dobre🙏🏼verim tomu...Baby ktore mate za sebou jednu a viac reprodukcnych strat velmi odporucan aj Mojzisovej metodu. Ja sim cvicila podla DVD,aj caj som popijala...potom som presla na jogu a podarilo sa💙

majka_3
18. mar 2020

@mirus11 jaj tak...tak podľa ďalších teplôt budem vedieť co a ako.. Cii? No na toho 15teho to sedí

zuzik5891
18. mar 2020

@giuli je mi to veľmi ľúto 😔...aj som váhala či napísať lebo ťažko sa hľadajú slová ale veľmi s tebou cítim ❤

naty1987
18. mar 2020

@giuli prepáč že sa toľko pýtala no ta moja zvedavosť 🤦‍♀️ len som dúfala že či náhodou tam predsa nebude nejaká šanca že to bude ok .....ach moje zlatíčko 😩 posielam objatie a veľa síl...

giuli
18. mar 2020

@naty1987 naty neviem....vysla zo mna jedna zrazenina a uz nekrvacam...bez bolesti

naty1987
18. mar 2020

Babyyy ja neveriiiiim on normálne že je tmavý ten môj ovu test len mi povedzte či už je ozaj pozitívny či mu ešte chýba ???ale jupiiii teším sa

mirus11
18. mar 2020

@naty1987 no vidíš, ešte navečer vyskúšaj a dnes sup tutu mutu, aby ste poistili 😀

naty1987
18. mar 2020

@mirus11 spravím ešte večer snad stíhame dnes lebo včera musel muzik do práce

martinade
18. mar 2020

@giuli a nebude tam este sanca? Stale verim ze bude. Niekedy sa srdiecko ukaze pozdejsie. Drzim prsteky nech tam este sanca je 💗

mirus11
18. mar 2020

@naty1987 kľudne stíhate, aj u nás to tak bolo a predĺžilo sa nám to až 3 dni po sebe som mala pozitívny test. Takže pekne pockalo na muza

nina004
18. mar 2020

@naty1987 vyskusaj test este o par hodin. Ale urcite by som skusala tutu mutu uz dnes 🙂 a este zopakovala zajtra vecer alebo v piatok rano

evita2176
18. mar 2020

@nina004 jeej to je kraaasa...tisko gratulujem a dufam ze bude vsetko ok😊🍀✊✊✊
Dakujem velmi pekne za podporu. Idem v pondelok na kontrolu tak uvidime co bude...😉

evita2176
18. mar 2020

@giuli to je mi velmi luto :( toto sa nema diät taketo veci...😔😔 posielam objatie a vela vela sil 🤗💪💪

naty1987
18. mar 2020

@nina004 skúsila som teraz test a je o kusocek silnejšia ciarka uvidím aká bude zajtra aj bt aj test

ereska
18. mar 2020

@giuli ahoj a kolky to bol TT ved 5mm vak držím paste skúšaj ešte testiky ci bude blednut

ereska
18. mar 2020

@giuli tak ma to všetko šere toto už nieje mozneeee precoooo

abigaile
18. mar 2020

@giuli moja, drž sa😔 nevieš si to ešte ísť overiť k inému doktorovi?

abigaile
18. mar 2020

Baby, ja som takto klesla, pomaly zamrzam a cakam, co sa bude diat....🙈
Bola som vcera na odbere krvi a velmi ma prekvapilo, ze prolaktin ani testosteron nemam dvihnuty (co som mavala cely zivot), ani vajecniky nevyzeraju na PCOS (asi zjavne zabera to, co pouzivam) . Ale tym, ze v podstate netusim, v akom stadiu cyklu som, tak LH, FSH, ESTr aj Prolac je zvyseny....co vobec netusim, co s tym...... vyznate sa tu baby niekto v tom? Lebo lekar mi len poslal vysledky, ale nevolali sme spolu, kedze nedvihaju telefon... :-/

giuli
18. mar 2020

@ereska podla ovulacie ,kt.bola na 19dc by som dnes mala byt 5tt+2...podla ms 6tt

kalmak
18. mar 2020

@giuli moja :(((( neznasam falosne nadeje, ale snad to bol len hematom... drz sa ❤️

butterfly333
18. mar 2020

@giuli moja tak velmi na teba myslím a držím palčeky nech je to všetko v poriadku. Kedy ideš na kontrolu? Budeš ešte robiť test?

daduska2009
18. mar 2020

@nina004 áno jasné prepáč som sa pomýlila patrilo to @giuli

giuli
18. mar 2020

@kalmak viem,aj ja som na to myslela...,ze ci to nebolo ono...od tej zrazeniny po pol hod.ustaalo aj spinenie a od vtedy uz nic....ja ti neviem....