Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@naty1987 nie naty,nesla som...muz ma s dceroi chceli vziat,no ja hrdinka som povedala,ze to dam doma ,v klude....no niekedy mi nebolo vsetko jedno ...ale muz ma velmi podporil...2 hod.v kuse mi masiroval nohy... 🤣,lebo pri tych bolestiach mi neskutocne trpli chodidla...aspon si to trosku odsr..aj on🤣🤣
@giuli mooja ale nastastie to je uz slabsie :/ a na cistenie nemusis ist? Ci musis ist na kontrolu? Hej hej len mam 3dni do ms pevne verim ze nepride 🙏🏽 A inak citim sa dobre zacinaju sem tam krce inak v pohodke 🙂 a uz nejaky 4ty den som stale vecer nafuknuta ale brutalne :/
@kika123kika Jeeee co to vidim... 🙂 Potichucky gratulujem 🙂
@kika123kika idem na kontrolu...bud.piatok...
@naty1987 zatial nijak,kolegyna predvcerom porodila mrtve mimi v 38tt...udusilo sa pupocnou snurou...mali sme rovnaky termin z leta...ked som mala MA...a to mi nepridalo ...chuda moje..prve mimi,taka bola cele tehu stastna a potom toto...priroda je silnejsia nez my...nechavam to otvorene...2.4.ma caks endokrinologia,ak budu ordinovat a potom sa uvidi....mozno zas bola pricinou ta stitna,ktovie...
@monu66 dakujem ❤️
@giuli jezis to je také strašné 😟😟😟
Častokrát vnímam toto celé že najprv tehu testy a tehotenstvo a vlastne nikdy nemáš vyhraté až keď nemáš toho drobca v rukách stále sa presviedčam že sa stane to čo ma.....
dostala sa mi do rúk kniha ja milujem knihy volá sa Putovanie Duší je perfektná ak niekto veri vniečo viac a úplne sa inak dívam na život sranda je že mi malý veľa vecí povedal ešte kým bol mensi a ja som netušila že nejaká kniha je....
Proste kazdy kúsok dobrého a zlého sa nám malo stat pre niečo a dúfam ze to zle si si vyčerpala a už bude len dobre posielam objatie moja si neskutočne silný človek 🍀
@majka_3
@naty1987 dievcence moje,tu sme si kazda uz prezila nieco zle,snad nas zle skusenosti iba posilnili...a ako povedal moj 11r.syn...mami,neplac,do tretice vsetko dobre....tak mozno sa pokusime opat,aj ked s malou dusickou...drzte sa mi a podporujme sa navzajom...niekedy par povzbudivych slov nas vie uplne restartnut a opat nastavit na cestu,ktorou chceme ist🤗🤗🤗
@kika123kika gratulujem 😍
@martinade dakujem 🙂 dufam bude k comu 🙂
@majka_3 mooja pritom si mala pekny graf :/ ale hlavu hore mas sancu v dalsom cykle ❤️🙏🏽🙏🏽🍀
@kika123kika tato uz je o pidi silnejsia...superrrr✊✊✊✊🤗
@giuli fakt? Ja ju vidim slabsiu ale asi preto ze ina znacka uvidim zajtra rano 🙂
@kika123kika samozrejme,ze sa to moze lisit..niekedy az velmi,su znacky ,co maju naozaj biedne farbiva..no tuto ciarku som videla s mojimi stareckymi ocami hned a pekne do ruzova...
Ste sa snazili prvy cyklus ,pravda....o to je to krajsie...nadhera,velmi ti to zelam zlatko 😉🤗
@giuli môže byť bt ovplyvnená teplotou v izbe?
@kika123kika podla mna mas ciarocku o nieco silnejsiu. A na to ze si tak kratko od ovu,je uz pekne viditelna. Drzim prsty.
@butterfly333 Urcite moze mat vplyv aj teplota v izbe. Ja som sa prave preto naucila nechat teplomer chvilku zasunuty a az tak za 15-20s ho zapnut.
@butterfly333 to by si musela mat v izbe ako v mraziarniach ,alebo naopak ako v saune...uz mame take vonkajsie teploty ,ze velmi pochybujem ,aby ovplyvnili baz.teplotu
@giuli ja sa len pýtam lebo nie že by som kúrila v izbe len úplne na minimum bolo zapnuté a ja aj tak spím odokryta a to za tento týždeň som zapla kúrenie v izbe len včera na minimum. No keďže sme doma tak som začala merať bt síce som už asi 7-8 spo bt dnes 37,3.

@kika123kika ja ok...v podstate...v piatok som mala bolesti ,take kontrakcie kazdych 15-20min ,kt.trvali asi 5hod....potom preslo...v nedelu som sa rozkrvacala ,az doteraz sa cistim...bolo to prve 3 dni velmi silne,teraz uz zoslablo ....
Ty sa citis ok??Velmi drzim silno palce,nech ti to dobre vypali🤗🤗✊