Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 tam by to chcelo kontrolu...amh je ake??
@giuli 1,16 amh
@butterfly333 vsak je uplne ok ....ja by som flintu do zita este nezahadzovala..
@giuli no aj dr vravel že na môj vek ok no vidis5aj tak nič z toho. No teraz keď beriem medrol tak verím že sa to podarí až do úspešného konca.
@butterfly333 spermiogram ok?Si myslim,ze sa to podari...snazte sa a ked pominie tato hrozba pandemie a nic sa zatial neudeje budete pokracovat v centre....no aj tam by som uvazovala nad vlastnymi vajickami...drzim ✊
@giuli áno spermio je na výbornú. No ja by som to z vlastnými neriskovali.
@butterfly333 samozrejme vy musite najlepsie vediet ako sa zariadit....aj to je jedna z moznosti
@giuli no veď to hlavne je aby sa zadarilo a do šťastného konca.
@kika123kika nehadz flintu do zita, ved teplota ti stupla. Skus dat tie testy k sebe na jednu foto aby sme mohli lepsie porovnat. Drzim palce ✊✊✊ neboj bude dobre 🌷
@ladysmurf uvidime na zajtrajsej teolote a zajtra mam termin ms tak nepride a ciarka zosilnie ✊🏼🙏🏽
@kika123kika ved je silnejsi a vobec nie je ok testovat kazdy den ,tam sa to zmeni nepatrne...najlepsie kazdy druhy...uvidis,ze to bude okk✊
@kika123kika ciarka silnie 😍 ms isto nepride
@kika123kika kraaasa ciarka silnie 👌👌👌🥰🥰🥰🥰 uvidíš dobre bude
@kika123kika aj mne sa zdá že silnie 🥰👶✊
@tufik07 ale nemala by uz byt silnejsia ako prva mama test?
@kika123kika a ak su to 2 rozdielne testy ,tak to ani neber do uvahy...
@giuli no dobre tak si to nebudem vsimat 🙂
@naty1987 ooha zeby ip? 🙏🏽🙏🏽🙏🏽✊🏼
@kika123kika ako píše @giuli neber to do úvahy ak sú to 2 rôzne testy

@naty1987 dakujem moja ❤️✊🏼