icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mirus11
30. mar 2020

@naty1987 no u mňa tomu už vôbec neverím, ale tebe držím palce, aby ti to teraz pekne silnelo, už tu ani nebudem mat o nejaký čas s kým byť, keď vecsina z vás má už //čiarocky 😀😍ale inak každej to zo ❤️prajem.

tufik07
30. mar 2020

@kika123kika dúfam že ano som zvedavá na zajtrajšiu teplotu
@naty1987 videla som pekný graf, držím prsty
@giuli snáď budeš mať pravdu a ďakujem

kika123kika
30. mar 2020

@tufik07 to napatie na dalsie dni poznam to aj ja ho mam :D uz nech je zajtra aby som mohla vyskusat test :D a drzim palce hned daj zajtra graf 🙏🏽✊🏼

tufik07
30. mar 2020

@kika123kika už nech je ráno a môžem merať 😂 ďakujem aj ja tebe..jasné dám ✊🍀

shellynda
30. mar 2020

Tak sa to tu krásne dnes číta,samé pozitívne správy 🤩. Môžte aj mne poradiť 😊? Stále čakám na prvú ovu po MA, ale neviem či ešte nebola, alebo som ju prepásla, lebo som nemerala hneď od začiatku 🙈.Včera a dnes som si už robila aj ovu a tehu testy, ale tehu zosilnel.Môže to byť ešte zostatok hcg🤔? Nemalo by to slabnúť?

shellynda
30. mar 2020

Graf takto🤔...po predch. MA mi prišla ovu na 12dc,takto neskoro ešte nikdy

kika123kika
30. mar 2020

@shellynda noo tak to je zaujimave 🤷🏼‍♀️ Fakt je omnooho tmavsi ale aj ovu test stmavol 🙂

giuli
30. mar 2020

@shellynda tehu test by mal slabnut,ja som v lete po kyrete uz na 4den mala tehu uplne biely...nerobili ti krv.testy na zistatkove hcg....zvlastne...kolko si po kyrete??alebo dapsie tehotenstvo...je aj pravdou,ze nie kazdemu klesa hcg rovnako.....asi by som konzultovala s dr.

shellynda
30. mar 2020

@kika123kika
@giuli ja som tiež s toho prekvapená, čakám a čakám na ovu a takto🤔... Doteraz som netestovala, tak neviem porovnať, ale uvidím zase zajtra. Ešte mi nič nerobili a Dr. teraz ani nerobí, tak musím čakať

shellynda
30. mar 2020

@giuli ja už 21 deň po, tak som myslela, že tiež už nebude vôbec pozitívny

giuli
30. mar 2020

@shellynda ano,urobís dobre testnut este...budes vidieť, ci to silnie...moze to byt dalsie tehu,no aj zostatok niecoho vo vnutri,ale taky scenar nechcem prorokovat...drzim ✊

shellynda
30. mar 2020

@giuli ja keď som prišla od Dr. po potvrdení MA, tak ráno som mala ísť na kyret, ale pustilo sa to samé ešte v ten deň a vyčistila som sa doma.Doktor ma pozrel za 2 dní a vraj všetko krásne čisté a viac už nerobil nič, len,že sa môžme snažiť, keď som sa vyčistila sama bez kyretu

giuli
30. mar 2020

@shellynda chapem,ako dlho si krvacala?A kedy to presne bolo,je aj moznost ,ze si mala ovul.a zadarilo sa hned,to by bolo najlepsie pozitivum...

naty1987
30. mar 2020

@tufik07 potom sup rýchlo graf vyzerá to na IP držím palce
@shellynda sranda že takto test zosilnel
@giuli prosím ťa ty vieš všetko ten vitex mám vysadiť či ho môžem v pohode ešte brať

shellynda
30. mar 2020

@giuli 10.3. som išla k Dr. lebo som deň predtým začala už trošku špiniť a bála som sa a povedal, že už nebije 💖a je to začínajúci potrat, tak mám ísť ráno na kyret, ale pustilo sa to samé asi do 2 hodín. Vraj už nebilo💖 asi tak 2 týždne, tak som myslela, že aj hcg muselo už odvtedy klesať

giuli
30. mar 2020

@naty1987 na prib.letaku je napisane, ze neuzivat v tehu,aj ked viem,ze niektire ho uzivaju ...ak mas daco na udrzanie,nejaky progesteron ,tak by som nasadila...napr.duphaston a vitex uz neuzivala

giuli
30. mar 2020

@shellynda normalne zacne klesat,no nie je to smerodajne...tiez ked som zacala krvacat ,uz bola ciarka slabsia....v podstate si necely mesiac po potrate a to kludne ovul.mohla byt...takze testuj zajtra,pozajtra ,je dost pravdepodobne,ze to bude dalsie tehotenstvo....snad sa nemylim....taaak by som sa tesila🤗🤗✊

martinade
30. mar 2020

@naty1987 gratulujem 😍

tufik07
30. mar 2020

@naty1987 áno dám sama som zvedavá..ďakujem aj ja tebe

naty1987
30. mar 2020

@giuli s duphastonu mám pár kúskov ale ten nechcem vždy keď som ho brala som potratila 🙈 možno si len namyslam no neviem .....

alzbeta162
30. mar 2020

Ahojte baby neviem poradte príde ešte ovulka ci uz môžem zabudnúť tento mesiac?:(

zuzik5891
30. mar 2020

@naty1987 stehotnieva sa tu ❤...držím palce a tíško blahoželám 🍀

julianka007
30. mar 2020

@naty1987 nádhera. 😍 Je tam jasná čiarka... Už včera som to tipovala na IP... Držím palce ✊🙏

naty1987
30. mar 2020

@zuzik5891 anoo bude tu veselo 😍
@julianka007 joj zlataaa ja som to veru necakala keďže sme ovu total prepásli

giuli
30. mar 2020

@naty1987 samozrejme,ak mas taky pocit...ak sa mimi zavrta dobre,tsk tam v domceku ostane ,ci s duphastonom alebo bez...🤗😉

julianka007
30. mar 2020

@naty1987 ja som užívala vitex asi do konca 2. mesiaca alebo 3. už si nespomínam 🤦 a potom postupne vysadila. Poradila mi to tu tak jedna mamička, ktorá už svoje bábätko aj porodila. Podla mňa babu neublíži. Na krabičke píšu, že sa nemá užívať, lebo nebolo testované, či má nejaké nepriaznivé účinky. Zatiaľ som nepočula o nikom, komu by ublížil. Ale tak je to na tebe. 😉 Hlavne sa nemá užívať spolu s duphastonom napríklad, alebo podobnými tabletkami.

nina004
30. mar 2020

@daduska2009 mozno to bol implantacny pokles,ale tazko povedat. Ale urcite stredu alebo vo stvrtok moze skusit test 🙂 Drzim prsty 🙂

olivia_0309
30. mar 2020

@naty1987 ahoj, gratulujem a silno drzim prsty a k tomu vitexu- ja som ho brala vpohode do konca 10tt kym mi nedosiel, 1tbl.denne😉

majka_3
30. mar 2020

Dievčatá... Som 1dc 😔
Tento mesiac nemeriam, zistila som ze ma to stresuje viac ako si pripúšťam.... Možno skúsim vymeniť inofolik za niečo iné.. Ale za čo? Inositol? Vitex... Odporučte, poraďte... Ďakujem moc...

bona69
30. mar 2020

@majka_3 odporúčam vitex aj inofolic, otehu som v mesiaci keď som ich brala spolu, neviem či náhoda, ale vtedy to vyšlo, držím palce