Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kika123kika dúfam že ano som zvedavá na zajtrajšiu teplotu
@naty1987 videla som pekný graf, držím prsty
@giuli snáď budeš mať pravdu a ďakujem
@tufik07 to napatie na dalsie dni poznam to aj ja ho mam :D uz nech je zajtra aby som mohla vyskusat test :D a drzim palce hned daj zajtra graf 🙏🏽✊🏼
Tak sa to tu krásne dnes číta,samé pozitívne správy 🤩. Môžte aj mne poradiť 😊? Stále čakám na prvú ovu po MA, ale neviem či ešte nebola, alebo som ju prepásla, lebo som nemerala hneď od začiatku 🙈.Včera a dnes som si už robila aj ovu a tehu testy, ale tehu zosilnel.Môže to byť ešte zostatok hcg🤔? Nemalo by to slabnúť?
@shellynda noo tak to je zaujimave 🤷🏼♀️ Fakt je omnooho tmavsi ale aj ovu test stmavol 🙂
@kika123kika
@giuli ja som tiež s toho prekvapená, čakám a čakám na ovu a takto🤔... Doteraz som netestovala, tak neviem porovnať, ale uvidím zase zajtra. Ešte mi nič nerobili a Dr. teraz ani nerobí, tak musím čakať
@giuli ja keď som prišla od Dr. po potvrdení MA, tak ráno som mala ísť na kyret, ale pustilo sa to samé ešte v ten deň a vyčistila som sa doma.Doktor ma pozrel za 2 dní a vraj všetko krásne čisté a viac už nerobil nič, len,že sa môžme snažiť, keď som sa vyčistila sama bez kyretu
@giuli 10.3. som išla k Dr. lebo som deň predtým začala už trošku špiniť a bála som sa a povedal, že už nebije 💖a je to začínajúci potrat, tak mám ísť ráno na kyret, ale pustilo sa to samé asi do 2 hodín. Vraj už nebilo💖 asi tak 2 týždne, tak som myslela, že aj hcg muselo už odvtedy klesať
@shellynda normalne zacne klesat,no nie je to smerodajne...tiez ked som zacala krvacat ,uz bola ciarka slabsia....v podstate si necely mesiac po potrate a to kludne ovul.mohla byt...takze testuj zajtra,pozajtra ,je dost pravdepodobne,ze to bude dalsie tehotenstvo....snad sa nemylim....taaak by som sa tesila🤗🤗✊
@naty1987 nádhera. 😍 Je tam jasná čiarka... Už včera som to tipovala na IP... Držím palce ✊🙏
@zuzik5891 anoo bude tu veselo 😍
@julianka007 joj zlataaa ja som to veru necakala keďže sme ovu total prepásli
@naty1987 ja som užívala vitex asi do konca 2. mesiaca alebo 3. už si nespomínam 🤦 a potom postupne vysadila. Poradila mi to tu tak jedna mamička, ktorá už svoje bábätko aj porodila. Podla mňa babu neublíži. Na krabičke píšu, že sa nemá užívať, lebo nebolo testované, či má nejaké nepriaznivé účinky. Zatiaľ som nepočula o nikom, komu by ublížil. Ale tak je to na tebe. 😉 Hlavne sa nemá užívať spolu s duphastonom napríklad, alebo podobnými tabletkami.
@daduska2009 mozno to bol implantacny pokles,ale tazko povedat. Ale urcite stredu alebo vo stvrtok moze skusit test 🙂 Drzim prsty 🙂
@naty1987 ahoj, gratulujem a silno drzim prsty a k tomu vitexu- ja som ho brala vpohode do konca 10tt kym mi nedosiel, 1tbl.denne😉
Dievčatá... Som 1dc 😔
Tento mesiac nemeriam, zistila som ze ma to stresuje viac ako si pripúšťam.... Možno skúsim vymeniť inofolik za niečo iné.. Ale za čo? Inositol? Vitex... Odporučte, poraďte... Ďakujem moc...

@naty1987 no u mňa tomu už vôbec neverím, ale tebe držím palce, aby ti to teraz pekne silnelo, už tu ani nebudem mat o nejaký čas s kým byť, keď vecsina z vás má už //čiarocky 😀😍ale inak každej to zo ❤️prajem.